sobota 28. ledna 2017

Klony útočí




Dnešní doba je velmi výrazným aspektem bojů negativních a kladných energií a snaha o nastolení rovnováhy. Svět je jak vychýlené kyvadlo, které bylo vychýlené na maximální možnou míru do záporných hodnot. Dnes jsme svědky vracení se kyvadla na opačnou stranu a možnosti nastolení rovnováhy, tedy zastavení kyvadla v nulovém bodě. Negace zde ve 3D dostoupila vrcholu a to různými projevy, jako je migrace ( zničení původních kultur), homosexualita a z dřívější doby i náboženství, které vše vlastně odstartovalo. Kdy Ježíš byl postaven svými názory na velkého zloducha a pak následně ukřižován a náboženstvím jako jeho velký znak, kříž s přibytým Ježíšem oslavován, že zemřel na kříži za lidské hříchy a podobné nesmysly. O homosexualitě ani nemluvě, prosazované vždy všemilujícími poučkami lidství. Náramně mně baví, jak většina lidí tuto hrůznou ideologii podporuje svým strachem a vlastně tuto zrůdnost násobí. Jsou to nemocní lidé, s chybou v DNA, které příroda odstavila, aby již dále zde nebyli. Průlom byl odstavením vědecké práce, kdy v 80. letech postupně její status v odborných kruzích překvalifikován z poruchy, na normální variantu lidské sexuality http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Homosexualita-je-nemoc-a-otroctvi-gayove-siri-AIDS-a-jsou-vice-promiskuitni-rika-byvaly-gay-302448.

kde se jasně prokázalo, že tito lidé jsou nemocní a byli záměrně postaveni na úroveň plnohodnotného člověka i s možností adopce a jiných hrůzných teorií, zaměřených záměrně proti rodičovské výchově.

Velmi často se setkávám s názorem, že zlo je nutné pro naši výchovu a poznání. Jsou to mylné názory, dalo by se o tom psát dlouhé statě, ale zde poslouží jeden příklad a to narození malého dítěte a jeho projev, než jej začne ovlivňovat negace všech směrů. Každé Lidské dítě od narození má vždy v sobě již smysl pro lásku, dobro, cit a vše negativní je mu protivné, bez ohledu na zvolené pohlaví. Toto však již nemá Klon, protože on nemá Duši a rád by si Lidskou Duši přivlastnil ke svému tělu a výraznému Egu. Narozená Lidská Duše, žijící v tomto těle má vždy při narození rovnovážný potenciál ve spojení Duše a Ego. Jen Klon má zvýrazněné Ego, protože nemá Duši. Nově narozená Lidská Duše je zde potom pod tlakem negací Klonů a jim příslušných entit a jeho přirozený rovnovážný stav Duše a Ega je zde záměrně narušován.

Rovněž myšlenky „Sluníčkářů“ jako „rozdej, daruj, buď hodný, ostatní budou taky atd. jsou velmi scestné a ponižující Lidskou Duši. Univerzum , nebo Bůh, říkejte si tomu jak chcete, dal každé Lidské Duši zde na Zemi možnosti plného projevení a i určitého materiálního dostatku. Jenže toto bylo pochopeno milně. Ano, rozdávejte, ale jen Vaše přebytky. Univerzum se raduje, když máte v něčem přebytky a ty můžete darovat. Ale, pokud rozdáváte i to, čeho máte nedostatek, Vám bude pak odebráno, protože si tohoto umožněného přebytku Univerza nevážíte a tedy si ho následně nezasloužíte, neumíte s těmito dary pracovat a dáváte úspěch jen sobě a násilným rozdáváním jen většinou kryjete svoje špatnosti.

Dnes Klonům nejvíce vadí, že si Lidská Duše začíná uvědomovat spojení se Sílou a že vědomosti nebývají zpoplatněny a dávány zdarma. To jsou nejsilnější aspekty proti Zlu.



Popsání celé situace v dnešní době 3D je velmi dobře vyjádřeno v těchto článcích:


jenž Klonům při čtení způsobuje „zdvíhání chlupů na těle“. Dnešní ezoterické bláboly, propagované na mnoha alternativních webech, jsou pekelné teorie obalené trochou pravdy a to tak, aby se moc nevymykaly z vyjetých ezoterických kolejí a byly s jistotou považovány pro lid obecný za světlé myšlenky a tím temná strana dnes vyhrává na celé čáře.
Každá zrozená Lidská Duše má vrozené znalosti dobra.

3 komentáře:

  1. https://www.uloz.to/!vWlkAdCAXGj0/prulom-avi

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý deň, dnes som tu prvýkrát. Objavila som články o Sile, o Egregoroch a ďalšie, ktoré ma vnútri zasiahli - v dobrom zmysle. Nechcem riskovať mail bez odpovede, preto sa pýtam tu: ako sa zbaviť Egregora v podobe kresťanského náboženstva?

    Od detstva som túžila nájsť Pravdu a Boh ma k nej viedol cez rôzne skúsenosti, sny, knihy... No ja som sa stratila v záplave ezoterických učení a nakoniec som sa ocitla "v náručí jedného osvieteného guru". Stretnutie s ním mi otvorilo oči a vďaka duchovnej Smrti, ktorú šíril, som nakoniec spoznala PRAVDU v Ježišovi Kristovi. Jeho SVETLO ma vyviedlo z TMY, ale žiaľ na dlhých 12 rokov som sa zase pre zmenu stratila v kresťanskom náboženstve... Celý čas som hľadala vhodné spoločenstvo, skúsila som takú cirkev, onakú - zovšadiaľ ma to vymršťovalo... Dnes už rozumiem, že to bola milosť... alebo DOBRO SILY... Len začiatkom tohto roka som pochopila, že ukrižovanie Ježiša bolo vraždou, lebo bol nepohodlný... presne ako píšete v úvode článku. A tak sa znova vrátim k otázke: ako sa vymaniť spod Egregora, ktorý vládne kresťanským náboženstvom. Už som sa oddelila na istý čas od všetkých kresťanov v mojom blízkom okolí? Ale ako postupovať ďalej? Vyhýbať sa im? Povedať im pravdu, kde momentálne stojím? Alebo len ostať v mlčaní, nenadväzovať žiadnu komunikáciu s nimi? Do môjho života vstúpila SLOBODA, na ktorú som už takmer zabudla, lebo na začiatku som ju žila... kým ma nespútalo učenie o tom, že Ježiš zaplatil za moje hriechy, že som hriešnik, že musím hento a nesmiem tamto... Je to úžasné a ja SILE = Bohu ďakujem z celého srdca. Ale čo ďalej? Poradíte mi, prosím? ĎAKUJEM.
    Lýdia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Lýdia
      Odpovídám komentářem, jelikož z časového vytížení nejsem schopen odpovídat maily.
      Každé náboženství je založeno na nějaké víře a vždy je určeno pro manipulaci jejích "oveček". Každý opravdově hledající nakonec přijde do styku s různými okolnostmi, jak v podobě článků, knih, lidí, událostí, které ho vedou za Světlem (Bohem,Univerzem,Zdrojem). Zbavení se křesťanského Egregoru, je úplně stejné, jako všech Egregorů, prostě mu nedávat energii a křesťanství jako takové ignorovat a vědět, že křesťanský bůh není ten pravý Bůh. Pravý Bůh, (Zdroj,Univerzum)je diametrálně jiný a svým dechem (Silou) vše zde tvoří a oživuje, aby mohl vnímat vše, co zde stvořil právě tím stvořeným, ale trestat nikdy, jak rádo uplatňují různá náboženství. To je ta nám daná svobodná vůle, kterou se Duše-Člověk rozhoduje a získává tím poznání současně i s jeho Stvořitelem
      (Zdrojem,Bohem,Univerzem,Otcem)). Vy sama ze své svobodné vůle se musíte rozhodovat a je jedno, jestli po čase to vyjde pozitivně nebo negativně, je to poznání i pro Zdroj a ten je za vše vděčný - poznává. Pokud budete odhalovat své názory a poznání, vždy počítejte s opačnou silou, která je zastupující daného Systému, čím víc jste v poznání dál, tím větší protiakce.
      Snad i zde naši čtenáři Vám svým poznáním přispějí, protože zde uvedené vědomosti studovali a jsou jim blízké a Srdcem sami cítí a souzní. Ať Vás provází Síla.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.