pátek 23. prosince 2016

Pro potěchu

Loučíme se se starým rokem  a přejeme si Nový rok  podle našich nejskrytějších přání. Síla ať Vás provází, vytváří Vám Vaši nejlepší Realitu, ale bez velkého chtění - volně ale s vírou v Sílu, nastoupíte tak svou pravou a správnou cestu, kdy "černota" bude dostávat na frak.
autor foto Iv

autor foto Iv

autor foto Iv

autor foto Iv
autor foto Iv

foto autor Iv

19 komentářů:

  1. Ahoj, Iv. a všichni na blogu!
    Přeji Vám všem každo-denní kliku ... od startu z postele, do startu z postele, od startu z postele do... Matěj

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. to Vojtech
      Až zbydou ty Duše, které Síla ochránila, tak uvidíte tu nádheru na vlastní oči.
      Vojtěchu, Vám osobně posílám Sílu a na fotkách máte i zobrazenou energii, jen se uvolnit a je tam, pro Vás i pro ostatní.
      Pozdravujte "Dráčka"

      Vymazat
  3. Milý pane Iv, děkujeme, že jste nás zachránil a přejeme ať Síla splní přání, však ona ví.
    Ter + Bět

    pro všechny čisté Duše přeji
    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje satana zde na zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Moc děkuju Terezko a Vám rovněž přeji hooodně Síly a ať Vás ochraňuje.

      Vymazat
    2. Připojuju se k Poděkování patří Vám oběma p. Iv i Terezko je moc moc dobře že jsme se "setkali" děkuju za to a DÍKY ŽE JSTE.
      Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo nič vše negativně působící na Zem ze všech propojených realit.
      Ať Dobro a společný radostný smích vládne na Zemi.

      Vymazat
    3. to Ol
      Děkujeme za přání, ať se nad Vámi vznáší ochranné pole Síly a vlastně nad všemi, kteří sem na stránky rádi chodí.
      Ať Vás provází Síla.
      Ter+Iv

      Vymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=NEUYq5t-cCM

    OdpovědětVymazat
  5. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/12/dulezita-zprava-od-alexandry-meadors.html

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji autorovi Iv :) za krásná fota, za krásné přání… děkuji za moc přínosné stránky, za takový milý, hřejivý domeček Energie u Pramene. Do nového roku 2017 Vám přeji … Síla ať Vás provází,… u mě je to tak, že jedna část ve mně po přečtení článku o Síle VÍ,že tak se děje, tak působí, ale zatím to mám tak, že plně to neumím. Vaše stránky nechť jsou stálé jasné , kdo zavítá ať žasne…krásný den, krásný nový rok.:) marcela.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím rodinku ať se vám plní všechna Světlá přání a mnoho zdraví, děkuju autoru stránek za VŠE a že toho v poslední době bylo, Vaše trpělivost pane Iv zde se čtenáři i to "vidění za roh" oboje výborné, když vzpomenu někdy jsme doma seděli dumali nad některými ději s dětmi tenkrát a následné řešení od Vás bylo velmi jednoduchý a praktický ještě jednou děkujeme za nás i za dětičky. Jejich vitalita je na úrovni kdy babička už je všechny na procházku prý nezvládne (opravdu?)a při hlídání říká že "nic neudělá", tak ať - hokna néni zajic.
    Sílo Sílinečko ochraňuj a provázej pana Iv stále je to moc dobrý člověk a tolika lidem pomohl to ho budeme tam Doma i nadnášet a právem.
    Sílinko taky provázej a chraň všechny dobré Duše zde na Zemi.
    Přeju si ať DOBRO zalévá celou naši VLAST a rovnou ať se z naší Vlasti šíří ve vlnách všemi směry do okolních států všude kolem nás a po celé Zemi.
    Dobro je Cesta.

    OdpovědětVymazat
  8. Článek i obrázky krásný to jsou fotky pane Sílinka jak tam svítí a září, díky. Mi to i připomnělo dětství na horách jak jen je krásně a živo v lese nebo ve skalách, v 2 určitých částech dne se vyzařování dobře fotí, kdo zná tak vidí i tak. Také je pak vidět i vitalita stromů resp jak dlouho tu strom ještě bude či naopak, podle vzdálenosti viditelného záření od stromu.

    OdpovědětVymazat
  9. Také děkuji za fotky. Chtělo by to aktualizovat mantru: Sílo nič všechno temné zde na Zemi. Sílo nič všechny nástroje satana zde na zemi.
    Směruje pozornost a tím i energii na "temné" a "satana". Navrhuji úpravu: Sílo tvoř harmonii zde na Zemi, nebo podobně. Přeji všem světlým duším pohodu a harmonii do nového roku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Anonym
      Aspoň se podepsat, při komunikaci se slušnými lidmi. O Mantru se ale vůbec nejedná prosím, jedná se o základní zákony Univerza a že si lidé myslí něco o mantře je zavádějící. Bohužel, jinačí pohled nemohu akceptovat.

      Vymazat
    2. Milý anonim
      to máte tak,
      koupíte si domeček(nemyslím novostavbu bez předchozích "obyvatel"), pokud si ho chcete zvelebit, musíte nejprve "vyhostit" nemilé obyvatele, kteří se během věků "ubytovali" a pak můžete zvelebovat.Přeci si nepostavím lautr novou kucyňskou linku do místnosti s plesnivou podlahou a zdma.
      Chce to jen "vykydat konečně Augiášův chlív".A co Vy považujete za mantru, je "pouhé" směrování energie za jistým účelem(dělají to tak všechny bytosti i zcela nevědomě)
      proto se držím stále svého přání
      Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje satana zde na Zemi.

      Vymazat
  10. dobrý den, a šťastný rok 17, děkuji za další sdělení a sdílení Síly, jsem si jistý , že i mě narovnává život ač i po dvou letech s jejím obeznámením se stále cítím jako začátečník, ale to neva, je to má jistota, sice ji nevidím, málokdy cítím, ale vím, to stačí.

    děkuji za úsilí ve tvorbě tohoto webu a ještě jednou přeji autorovi i čtenářům vše nejlepší.

    těším se třeba na nějaké pojednání o grafických symbolech, podobně jako o "man" runě

    Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  11. To Iv a ter fry
    Podpis jsem zapomel, omlouvam se slovo mantra bych dal do uvozovek. Nejak jsem chtel oznacit vesmirne zakony. S domeckem je to hezke prirovnani. Ja to beru tak, ze hmota je tvorena energii a energii smerujeme svym myslenim. Proti napr. rakovine muzete bojovat, nebo ji nicit, ale bude tu stale. Pokud, ten kdo ji ma prestane pouzivat, smerovat vse na raka a zameri se napr. na zdravi, ma vyhrano. To je muj pohled, zdravim vsechny slusne lidi apreji hezky vecer, bye Amper.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Amper,
      víte to máte tak, mnoho lidí stále uvažuje v intencích toho, co zde zcela záměrně rozšířila duchovní agenda NWO, že dobro přitahuje dobro a zlo zase zlo.Ale tady v tomto našem hmotném prostoru, říkejme mu 3D, to tak nefunguje.Tady platí vesmírný zákon o zachování energie, vše musí být v rovnováze, ať se to líbí nebo ne, je to přece vesmírný zákon.
      Zároveň zde převládá velice mylná myšlenka, že je zde na Zemi oneovlivněný prostor pro svobodný vývoj Duší.Právě zde na Zemi došlo k pokřivení a u mnohých zcela k zastavení duchovního vývoje a to strachem.Jak píšete o rakovině, zrovna mnoho lidí každý den polyká v "hlavním myšlenkovém proudu", což prezentuje Tv, jak rakovina řádí a kdoví, že snad každý třetí na ni umře a jiné bláboly a tím právě směřují pozornost lidí na tuto vlnu, aby se báli, že zrovna ten který je třetí.Mnoho lidí jsou zombie, které místo požírání mozků(jak se ukazuje v hororech), požírají bezmyšlenkovitě předhozený mozek televizní.
      Síla zde prostupuje vším a každý má v ruce "kouzelnou hůlku", jak se ukazují pohádkový kouzelníci.Pokud stojí proti drakovi, taky neříká simsala bim, ať je na světě harmonie, ale pěkně abraka dabra, shoř potvoro.Zatím lidé používají svou "kouzelnou hůlku" tak na šťourání v nose.
      Vřele doporučuji nastudovat do podrobna zde stránky a Vadima Zelanda, jak vlastně Egregory fungují a že to nejsou jen nějaké mlžné opary, ale inteligenci ve svůj prospěch používající stvoření.
      Jak napsal krásně pan Zdenek v kometáři, sice Sílu nevidím, ale vím.Právě ve vědění je SÍLA.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.