pátek 8. dubna 2016

Rusko a Čína mění světový řád





Nejen v politické sféře Rusko zasáhlo významně proti uskutečňování NWO, které by chtěli nastolit západní loutky, ale současně začíná odklon od standardního směru výroby energií na základě fosilních paliv. Držitelům zdrojů a produkce fosilních paliv dlouhodobě zajišťoval značné zisky a tím i vládnutí. Blíží se konec této neudržitelné taktiky a politiky západu, který  se nechce pustit tohoto směru a provádí všemožné tahy, zde v Evropě je to řízený exodus migrantů a vytváření chaosu za pomoci lidského odpadu, jako je Soros, Bilderberger a další.
Je to vše hra o energiích a kdo ji má, může vládnout, ale časy se mnění a již nejde udržet v tajnosti do nekonečna nové technologie. S jedním takovým prvotním tahem přichází RF, která nyní zveřejnila svou jadernou fůzi na bázi štěpení hybridních technologií a společně s Čínou jsou připraveni se odklonit od zdroje energie, založeného na fosilních palivech.



International Thermonuclear Experimental Reactor.(AFP Photo / Gerard Julien)
Hybridní jaderné elektrárny totiž rovněž vylučují rizika radioaktivního roztavení a na jejich pohon mohou být použity odpadní radioaktivní materiály. Tento aspekt dnes již zastavil průzkum několika ropných společností naplánovaných vrtů. Jsou to zejména Royal Dutch, Premier Oil, Chevron Corp atd.
Rovněž končí éra ropných věží v oceánech např. společnosti ENSCO, Shell, Transocean, které chtějí zešrotovat stávající ropné věže. Dokonce i přechytralá rodina Rockefellerů opouští  dnes ropný byznys. Nyní již neexistuje žádný rozumný důvod pokračovat ve zkoumání nových zdrojů uhlovodíků a vedené války, směřující pro uchvácení těchto zdrojů, dnes již zbytečně zmařené lidské životy a vytvářený chaos a utrpení.
Někteří autovýrobci již svůj program zaměřili i na výrobu elektromobilů a chystají se začít reset i v tomto směru.




5 komentářů:

  1. Nezbývá než usilovně a vytrvale směrovat svoji Sílu, každý jeden, kdo chápe oč tu běží.

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  2. Ruský analytik to řekl DVAKRÁT...https://www.youtube.com/watch?v=DoKS_d-cW_M https://www.youtube.com/watch?v=oAGHxXFg9iM

    OdpovědětVymazat
  3. A naši nablblí umělci na Andělech kritizovali prezidenta.
    Dusilka a Koller, kdysi jsem je měla ráda. Hold když je někdo takto veřejně před národem oceněn, musí se k tomu taky patřičně vyjádřit, ach jo.
    Měli by dělat to, co umí a nežvanit do něčeho, čemu nerozumí.A nebo že by v tom byla ta sláva? Oni to asi neznaji "světská sláva- polní tráva", to je mně jich vážně líto, ale ať se jim daří, tak jak si představují, hihi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terka, je dosť nepravdepodobné, že škodia z nevedomosti..:

      http://tnit.fr/book/katechismus.htm

      Vymazat
  4. Všem našim dětem a nám přeju svobodné žití zde na Terra a konečně už plně probuzené všechny smysly Svědomitého člověka, všem ostatním dostatek Svědomí a moudré myšlenky sloužící pro blaho všech zde tak ať se zde vždy radujeme ze společného tvoření.
    Jo a Tvary ať třeba vezme čert.

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.