středa 9. prosince 2015

Proti bolesti a pro zdraví



Nedávno mně došel mail, týkající se odstranění a léčení některých poruch těla. Tato informace byla známá již za totality a opět mně to připomnělo skoro zapomenuté znalosti a proto jsem se rozhodl tento poznatek zde uveřejnit. Je to dle mých zkušeností rozhodně lepší zkusit každý individuálně, než polykat chemii a jiné složité metody a přitom dáváte možnost tělu zapojit samoregulaci uzdravování. Je to na každém z vás.

LÉKAŘI o tom mlčí! Kovový můstek je aplikován na všechny postižené oblasti, po které  bolest zmizí.
Jedná se o tzv.  můstek a přikládá se na všechna postižená místa, po které bolest zmizí. Je to zázrak? Řeknu vám, jak se dělá tento můstek. Je třeba vzít kus široké náplasti a na ni nalepit pásek fólie (alobalu) široké 1 cm vodorovně a 1,5 cm svisle, přičemž 1 cm horní a spodní části náplasti nechat volnou náplast, a vlevo a vpravo po 1,5 cm.
Můžete používat i menší náplasti - to si vyzkoušíte sami.
Je to proto, aby se náplast mohla nalepit na tělo tak, že pásky fólie jsou vždy svisle.
Koupila jsem v lékárně široký svitek lepicí pásky (10 cm na šířku a 10 metrů na délku), odřízla jsem 15 cm, nařezala jsem proužky pečicí folie (alobalu), nalepila na náplast, jak je popsáno výše, a přilepila na postižené místo.
Do rána byla bolest pryč, ale chodila jsem  s nálepkou ještě další dva dny. Více se bolest neobjevila, ale nevěděla jsem, co bylo příčinou.
Můj dědeček si léčí fólií srdce, říká, že mu to pomáhá. Přilepil si "můstek" v oblasti srdce - a vše v pořádku. Když ho rozbolela hlava, také použil na pomoc fólii ..
Jednou v noci jsem se probudila se silnou ostrou bolestí v palci na noze. Bez zjevného důvodu. Nikdy jsem nebyla nemocná, a najednou taková ostrá bolest. Někde jsem četla, že je to "dna" a že bolest jde velmi těžko odstranit. Jak jste si mohli myslet, samozřejmě, že jsem aplikovala fólii. Omotala jsem si palec fólii, upevnila bandáží a připravila jsem se trpět po zbytek noci, protože při takové bolesti není možné spát. Ale netrpěla jsem, protože za 15 minut bolest ustoupila a já jsem spala dobře. Palec nebolel.
Moje známá s pomocí fólie trvale krotí svá játra, ve kterých se jí objevuje zánět, když dělá chyby ve stravování. Dobrý lidový lék, viďte.
Ukazuje se, že, fólie je vhodná nejen pro pečení v troubě, ale i léčí! Pokud máte obavy z bolesti zad nebo bolesti ledvin. Nebo když vás bolí ostruha v patě tak, že nemůžete udělat ani krok, Máte takové problémy? Pokud ano, vezměte fólii a lesklým povrch přiložte k bolavému místu. K vašemu překvapení a radosti, bolest po nějaké době přejde.
Fígl je v tom, že bioproudy, vysílané naším tělem na biologicky aktivní body se odrazí a vrátí se zpět do meridiánu, odkud vyšly. Jedná se o velmi příznivý vliv na postižený orgán, se kterým je spojen meridián.
Takovým snadným způsobem lze odstranit některé problémy, odstranit bolesti, které se vám objevily. Takovému efektu se poddají i keloidní jizvy, které zůstanou po operacích v místě chirurgického řezu.
Kupte si fólii a léčte se, pokud ne sebe, pak poraďte přátelům, kteří mají problém. Snad někteří lidé budou vděční.

33 komentářů:

  1. Super, vyskúšam, teraz sa mi to fakt hodí...:O)

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný večer pane Iv,
    bylo by to fajné pokud to bude fungovat,jen nevím,nejsem zrovna technický tip,hlava mi snad ještě normálně myslí,ale nějak mi nejde do hlavy komentář,jak se má "můstek udělat"(Je třeba vzít kus široké náplasti a na ni nalepit pásek fólie (alobalu) široké 1 cm vodorovně a 1,5 cm svisle, přičemž 1 cm horní a spodní části náplasti nechat volnou náplast, a vlevo a vpravo po 1,5 cm.)potom ovšem obrázek je nějaký divný :)prosím může mi to někdo vysvětlit?Děkuji za případné vysvětlení, hezký večer Marta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Marta
      Ten obrázek je právě ilustrační pro případ, že použijete i menší na vyzkoušení. Je to pod obrázkem i napsáno.

      Vymazat
    2. Pěkný den přeji pane Iv,
      děkuji za odpověď,už mi to došlo,šlo mi o to,jestli jeden proužek 1cm a jeden 1,5cm,nebo jich mít víc,to mě právě mátlo,dala jsem jich víc(jak se vešly)děkuji za všechny info,které tu najdu,za Vaši práci díky,úsměvný den přeji Marta

      Vymazat
    3. ..jen bych se ještě ráda zeptala,jestli má někdo problém se stabilitou?Od minulé časné soboty jsem jak na rozbouřeném moři,abych sebou nepráskla,tak chodím jak námořník :))může to souviset s erupcemi sopek?táhne mě to doleva,musím se zastavit a srovnat(tlak jsem si měřila,protože to mi přišlo jako první)a je normální....díky Marta

      Vymazat
    4. To co popisujete vypadá spíš na provlémy se srdcem.Riga

      Vymazat
    5. Děkuji za info ,zjistím situaci ,díky Marta

      Vymazat
    6. stabilitu má na starosti polohové centrum v strednom uchu. Ak je zapálené stredné ucho, môže byť zapálené aj polohové centrum. Vyšetrenie a liečba stredného ucha sa robí pomocou samoliečebnej metódy www.samoliecba.com

      Vymazat
  3. Dobrý večer, díky, díky, díky, zítra jdu do lékárny, koupím a hned vyzkouším na manželovi.:) Toto jsou krásné návody, před časem zde byl návod na převalování oleje v ústech. Praktikuji každou chvíli . Je to báječné a u mě to nejvíc funguje na zuby. Někdy mám nějak citlivé zuby a když si vezmu olej, tak to hned přestane. Hezký večer iva

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý večer,
    mám taky trošku problém to pochopit, chtěla bych to vyzkoušet na nohy od kotníků dolů včetně chodidel (dia nohy), ale není mi moc jasné, jak to provést. Jestli stačí zabalit nohy do alobalu lesklou stranou k tělu a zabandážovat (viz palec v článku) nebo jestli je podmínka nastříhat alobal na proužky 1x1,5 cm, nalepit na náplast jeden vedle druhého (event. jakou mezeru mezi nimi) a potom na nohy. A jak určit na chodidlech, co je to svisle? A taky myslí se svisle vzhledem k tělu nebo vzhledem k zemi (chtěla bych je aplikovat v noci).
    Jsem asi dost otravná, ale chci to udělat správně.
    Děkuji za radu a za všechno, co tady děláte, moc ráda (a už dost dlouho) čtu vaše články a moc se mi líbí. Otka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když stojíte, je svislost jasná, uvědomte si proudící energie v těle, od chodidel k hlavě(je jedno zda ležíte) a obouma rukama ven. Co se týče chodidel, stačí i jeden můstek a osu chodidla berte v prostřed od paty k prstům.

      Vymazat
  5. IV dá se hliník AL nahradit alternativně něčím jiným ? Např. měď CU nemá měkdo zkušenost. Promin ale hlinik mě v organismu, kdysi nadělal dost paseku tak bych se mu chtěl vyhnout:) Hranostaj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Hranostaj
      Vyzkoušejte, asi máte jinou polaritu meridiánů.

      Vymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=9VbNcMP89G0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. velmi zajímavé pane kabod děkuji Marta

      Vymazat
  7. Pane Iv,
    objímám Vás tak mocně,že to nesporně cítíte i na dálku.
    "Můstek" jsem ihned aplikovala, a to i na univerzální bod/přiložit pravou ruku pod čéšku kolena tam, kde končí malíček ruky- je tento bod=zevní strana lýtka/.
    V noci mně probudila bolest a jevilo se, že tam probíhá "dračí boj". Zvědavost jsem ráno utlumila a "můstek" ponechala až do večera. Po sejmutí- v tom místě- nepatrná červená skvrnka. Opět jsem aplikovala, v noci spánek non-stop. Aby "můstek" dokonale přilnul, používán na přilepení širokou průsvitnou lepící pásku. I přesto, že mám jemnou a citlivou pleť-žádné kožní projevy.
    Všem SÍLU a zářící úsměvy.
    oki

    OdpovědětVymazat
  8. prave som si to nalepil na rameno,mam velke bolesti,musi to pomoct.marcel

    OdpovědětVymazat
  9. S tím , že jsem blbej jsem se vyrovnal . Ale jestliže napíšu (vezmu pásek 1cm široký ....vodorovně) promne to znamená 1ks a v tom případě kde se vzal 1,5cm SVISLE . Pro mne to je divné a dle mé logiky by to mělo být:Vezmu pasky al o šířce 1 a 1,5 cm . Nalepím je na náplast takto :pásku 1 cm vodorovně a pásku 1,5 cm svisle , přičemž 1 cm od horního a spodního okraje zůstane volný . A 1,5 cm od levého a pravého okraje taktéž . Kvůli přilepení . Jaké mezery mezi sebou (pásky ) .Jak dodržet rozměry při aplikaci malé náplasti? Lupič

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Lupič
      Buďte kreativní a samostatný, dělat problém z ničeho je geniální. Nepochopil jste princip a pak tedy bazírujete na nějakých mírách, funkci obstarává ta plocha Al, pokud je menší, trvá to déle, ale funguje taky. To není recept na polívku.Lupiči, lupiči, básnil bych dál, ale je to interperentní.

      Vymazat
    2. Dobrý den IV . To nebyla kritika nebo hledání problému . Šlo mi v podstatě o to , že lidé napíší např. : na vzdálenosti nezáleží nalep to jak chceš ono to funguje nebo při té a té vzdálenosti pásků od sebe to lépe funguje na záda a při té a té na nohy , při té a té kombinaci na tohle a tohle. Napsal jsem jak bych to vysvětloval já . (když mi někdo něco vysvětluje ,učí tak mu říkám řekni mi to jak blbci (debilovi )ať to lépe pochopím ). protože jsem si říkal :lidi s tím už mají zkušenosti a (v mém okolí jak něco nadhodíte hned většina začne vysvětlovat jak se to má dělat, i když o tom tématu ví prd . ) poznají ,že hledám možnosti ,návrhy ,důsledky . Pořád je to o frekvenci (dlaň do O (rovná se cívka) dlaň rovná (rovná se kondenzátor )) . Vždycky jde o uvedení do harmonie tj. vyladění frekvence té bolavé části .Neumím vyjádřit emoce v psaní - v rozhovoru je to automatické a druhá strana to okamžitě příjme - stéjná slova v psaní vyvolávají různé reakce . (Nestíhám psát tak rychle jak jde hlava , v podstatě píšu rychlostí jednoho prstu ).
      P.S. kdysi jsem dělal hho . Nemám problém poskládat jakékoliv množství desek . při 40-ti V (napájení ) na deskách při IV 5 hodně přes 1000 V . Lupič.

      Vymazat
    3. to Lupič
      Neberte ty Al plíšky jako desky kondenzátoru, ale jako sběrač, kde se v něm akumuluje energie lépe než v tkáni a pak působí intenzívněji na léčení organismu - účinnější samoléčba těla.

      Vymazat
  10. Pane Iv,
    právě jsem dočetla zprávy z domova a ze světa-nic,co by potěšilo.Jen zajímavost,že v Německu byl spuštěn obří fúzní reaktor. Ovšem pak jsem zavítala na tyto stránky a Vaše odpověď pro Lupiče - již jsem přečetla 3x a pokaždé jsem se rozesmála ..."básnil bych dál...". S úsměvem na rtech se lépe usíná.Děkuji. Lupič se snad také baví.
    oki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to oki
      Jsou na světě tři fůzní reaktory, které se blíží k možnému praktickému výsledku. Jsou to Německo, Indie a RF. Nejdále jsou v RF, kde si do pěti let bude prakticky využíván.

      Vymazat
  11. Teď před cca 10-ti minutama přišla ze zaměstnání moje polovička, které jsem aplikoval včera náplast 5 x 10 cm a pásky 1 cm vodorovně o délce cca 6 cm a u jejích konců 2 pásky 1,5 cm délky 2 cm svisle (středy kolmo k ose pásku 1 cm a přílepil na nárt v ose člověka .Od spodu nahoru náplast rozměrem 5 cm a z leva do prava 10 cm . Po příchodu domů a dotazu jak ti je (bolí , nebolí atd.) se vyžadovala další ještě na druhou nohu (i přesto ,že tohleto jsou podle ní nesmysly a pověry , totální hmotař) . A teď VÁŽENÍ : je rozdíl mezi vzdáleností (kapacitou) nebo je to fuk (velikostí atd. ) TAK A TEĎ BABO RAĎ?!?!? Za chvíli chystám další na obě nohy + záda )asi bederní páteř) S pozdravem a díky za rady konzultace atd . . Lupič!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím,

      jen bych chtěla podotknout,že jsem nakonec náplast zjednodušila :)(neměřila cm,jen ustřihla Al jeden vodorovný užší,překryla širším proužkem,aby alobal tvořil kříž)a nezáleží na tom,jak jsou proužky široké,jen aby byl vodorovný užší než ten překrývající a opravdu to pomáhá,takže pokud si člověk dělá hlavu z toho,jestli má dobře udělanou náplast s alobalem asi není podstatné,aspoň mě to tak přijde,že jsem se zbytečně zabývala a soustředila na to,aby to bylo akurát :)))přitom účel byl jinde :))děkuji Marta

      Vymazat
    2. to Marta
      Ano, je to o tom, aby se na povrchu těla utvořila sběrná elektroda bioproudů(větší vodivost Al, jako - elektroda), jen je třeba dodžovat základ svislého proudění bioproudů a co je navíc a funguje to, je dobře.

      Vymazat
  12. Já su lidi moc rád že "tento web" JE, člověk tu vždy najde moc věcí a rady pro obyčejnej život a též mě lupičí odpovědi pana Iv rozesmály, ale až po druhém čtení. Ve světě toho v současný době moc k veselu není tak cucám letošní Meruňku prej jako Slovan bych neměl, tak snad se svět nezboří.
    Děkuju Iv za Vaši energii i trpělivost které se stále učím.
    Ať Vás Síla ochraňuje a pomáhá Vám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to OL
      Děkuji, taky jsem to s nickem "Lupič" tak bral, že se můžeme trochu i pousmát, ale pak to bylo od něj bráno skoro jako urážka až si to po druhém čtení tu básníčku doplnil. Nemyslel jsem to tak, ale on to tak pojal(neuzveřejnil), škoda, ale hlavně, že to jeho polovičce pomohlo a to se počítá! Momentální jeho nedorozumění bývá někdy častým jevem, chce to jen změnit pomalu frekvenci na frekvenci stránek a bude zase vše OK.

      Vymazat
    2. Nojo, meruňčička z mrazáčku, táhne se jak med a jak to krásně voní....
      A ohledně té "náplasti", vyléčila mně nohu a včera na noc jsem to pojala krapet netradičně ani nevím, co mne to popadlo. Protože na světě toho momentálně opravdu není moc k s míchu, tak jsem si tu náplast s Al frkla na čelo na třetí oko, to abych druhý den nezakousla náhodou svojeho psa, když mám teď tu blbou vánoční náladu, ostatně jako vždy, každým rokem.Já na ty křesťanský blbiny nějak nejsem stavěná, ikdyž kvůlivá mu-slimákům, co bych pro ně neudělala, mám chuť si vánoční strom zapíchnout před barák na ulic.

      Vymazat
    3. Už 3tí tejden jsme zde neviděli slunce jakej je navrchu šedivej sajrajt, pouštějí tu déšť-nedéšť spíš jen takový občasný svinění. Vánocím jsem vyhlásil bojkot.
      Tuto Meruňku i Slivovičku lze pít i v pokojový teplotě to pak líp rozvine chuť, ale s tou kupovanou bych to radši nezkoušel.
      Lupič Willy snad pochopí, sranda musí bejt a osobně jsem si představoval tu narážku spíš tady na dění kolem nás, aby to náhodou brzy nebylo v p...
      Tuhle jsem viděl u ruskýho bloggera nápis z trička
      "I cannot keem calp, i am RUSSIAN"

      http://prntscr.com/9g4f54

      Vymazat
  13. Je to super děkuji.
    Pavel S.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem hodně trpěla na bolest hlavy při menstruaci. Snažím se žít zdravě a léky si brát jen v tom nejzazším případě, takže jsem vždy ten týden nějak přetrpěla, ale někdy mi bylo hodně krušno. Minulý měsíc jsem poprvé vyzkoušela CBD olej, který mi poradila kamarádka, a je to opravdový zázrak. Jedná se o přírodní produkt, který má minimum nežádoucích účinků, takže splňuje mé požadavky. CBD olej jsem si objednala z https://www.cibdol.cz/ a díky němu zvládám menstruaci po 20 letech bez bolesti.

    OdpovědětVymazat
  15. to Tynka
    Možná aby jste zbytečně nedotovala farmaceutm bych doporučil obyčejný olej(rostlinný)nanpropláchnout ústa a hlavně hned osprchovat vlažnou vodou, Přeji pohodu a napojení na Sílu, ta Vás má ráda a ochraňuje, je to Vaše maminka, ta Vám přeje pohodu vždy v tomto "cirkusu".

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.