pondělí 8. června 2015

Jak měnit svůj život.

Propojený Vesmír, živoucí

Je mnoho způsobů jak ovlivňovat průběh svého života. Každý rozumně myslící tvor se často zamýšlí nad svým životem a přichází k závěru, že jeho život prochází okamžiky pozitivními i negativními. Působí na nás skryté síly Vesmíru, protože jsme i jeho výtvor, výtvor Zdroje. Chtěl bych se zde dnes zmínit o astrologii, dnešní vědou tak zapuzovanou. Ona totiž velmi dobře ukazuje naše napojení na zákony Vesmíru, ale musí se jednat o dobrou astrologii, ne tu časopisovou.  Tomáš Akvinský jednou řekl: Astrologie je věda veliká,věda neobyčejné přesnosti. Astrologie používá individualitu každé Duše – člověka, jeho znaky, které mu byly dány proto, aby šel ve svém vývoji stále kupředu a tyto znaky můžete najít většinou právě ve svém dobře vypracovaném horoskopu. Vždy je však důležité nevybírat v něm jen ty pozitivní aspekty, to jsou již zvládnuté lekce, nýbrž negativní, kdy je okamžitě k dispozici pro tuto lekci akcechtivý Egregor, který se vás snaží do této hry vždy vtáhnout, nebát se těchto aspektů, jež jsou právě spouštěcími momenty, pro naše poučení (trápení) a pak následné odstranění z našeho života.
Obdivujete se krásnému květu v přírodě, vytvořily je zákony Vesmíru (Zdroje), ne zahradník. Ten jen zavlažuje, dal minerály atd. aby zlepšil růst. Člověk svým Duchem také může svůj život obklopit vhodným prostředím ve kterém žije (i domov, ve kterém žijete, hraje svou roli) a způsobit tak úplně to stejné, jak zahradník s květinou. Jednoduchá analogie, ale mnoho lidí nedovede užívat si své svobody a raději naříkají na svůj „osud“ –výukový program.
Pokud víte např. o svých negativních aspektech ze svého horoskopu, najednou se vám otevírají dvě cesty – možnosti, ne ta jen jedna negativní, která by vás zavedla do konfliktu, ale můžete použít tu druhou,opak, pozitivní, která výukový negativní  program nespustí a vyvarujete se životních těžkostí. Tím dáváte sobě i Zdroji jasně najevo svoje poznání a poučení a tento program vyrušíte ze svého života. Pak tedy můžete jasně kontrolovat svůj život, ale i to je určitá námaha sebeovládání, tedy znak pochopení vašeho života. Jednejte tedy vždy opačným způsobem vašich negativních znaků z dobře vypracovaného individuálního  horoskopu.
Uvedu jednoduchý příklad. Máte v horoskopu upozornění, dotyčný reaguje obvykle na jakýkoliv stres, přetížení nebo frustrace psychosomatickým onemocněním (astma, ekzémy, alergie). Jako uvědomělý a duchovní člověk si najednou uvědomíte, že se máte vyvarovat stresům, přepracovanosti a jak se tento okamžik blíží, uvědomit si to a jak říkám, „lehnout na hadr“, svou činnost okamžitě změnit, např. zhlédnutím komedie, jít vytrhat plevel na zahrádce atd. prostě zapomenout nebo omezit vliv události, která vás rozhodila a přivedla by vás následně ke zdravotním problémům a doktorovi, který by sice léčil, ale i bez jeho pomoci po odeznění stresu by i tento problém odešel.
Další příklad: Osoba obvykle není schopna projevit vztek, čehož důsledkem bývá přechodná nervozita. Zde pak nastupují, když se podvolíte tomuto programu, žaludeční vředy a často pak následná rakovina žaludku. Když toto víte, můžete svůj život změnit a vyhnout se tomuto onemocnění. Uděláte přeci opak a vzteku necháte volný průchod a nenecháte se ovládat nervozitou třeba po celý zbytek dne. Zalezte někam, kde vás nikdo nevidí a neslyší a vezměte sekyru a třeba i za vypouštění neslušných slov ten vztek, který se máte naučit si vybijte na špalku dřeva jeho štípáním, udělali jste práci a ještě vyvztekali, odfoukli jste páru a je po nervozitě.
Máte například v horoskopu: Člověk je závislý na osudu, jenž se vymyká osobnímu plánu.
Toto má dnešních lidí mnoho a ono najednou ejhle. Dotyčný se začne zabývat duchovními věcmi a dostane se mu najednou poznání věcí, o kterých zde tady v článku píši. Najednou ví, že jeho život byl unášen nějakým učícím životním programem a neměl tušení, že toto způsobovala jeho nevědomost o svých negativních aspektech, které byly právě příčinou plnění tohoto programu. Stačí si ta negativita uvědomit a brzdit.
Tak se dá pracovat i při vašich negativních charakterových vlastnostech, jen si je vždy v čas uvědomit, Vesmír a Síla hned poznává, že se učíte, jste s ním propojeni a uvědomujete si tyto programové lekce a budou do budoucna rušena, vytvoříte jak říká Nassim Haramein  protivlnu a budoucí možné negativní události rušíte ve váš prospěch. 
Například nectíte autority(ty opravdové, co pro lidstvo něco dokázaly, např. Tesla, ne politické, zbohatlícké, ty jenž chtějí mít jen před jménem ing. Csc, nebo je lidi oslovovali pane doktore atd.). Vesmír a Síla vám bude do cesty podsouvat právě tyto autority, které na vás budou vyvíjet tlak, už jen svou přítomností, na váš postoj a to tak dlouho, většími a většími, pokud si to neuvědomíte. Budete jimi mimoděk ponižováni už jen jejich přítomností, aby jste dostal lekci a učil se respektovat nejen sebe, ale i ty druhé. Pokud si však člověk toto vše uvědomí, vytváří protivlnu tomuto učícímu programu, zruší jej, přišel k poznání.
Nemluvte tedy o neodvratitelnosti osudu – vašeho individuálního učícího programu a jednejte podle zákonů Vesmíru(Zdroje) a Síly, kterých jste si vědomi a začínáte jej poznávat. No a nejlepší je, když se potkají dvě zpřízněné, nebo nejlépe Párové Duše, které tyto zákony znají, to je pak NÁŔEZ, jak pro ně, tak i jejich okolí.
Pravda, hvězdy jsou vysoko, pro někoho bohužel, příliš, příliš vysoko……..

1 komentář:

  1. Pěkný článek, díky za něj, občas je těžké si tyhle negativní aspekty přiznat. Ale kvůli něčemu je máme, ze samých pozitiv bychom se toho moc nenaučili.

    Co se týče astrologie, vřele doporučuji knihy
    R. Steiner: Člověk a hvězdy
    R. Steiner: Vztah hvězdného světa k člověku
    R. Steiner: Duchovní hierarchie

    To se člověk najednou začne divit, jaký má astrologie hluboký smysl :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.