pátek 3. dubna 2015

KONEC DOLARU ZAČAL






Žádáme Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
Žádáme Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

Ať si přeje co nejvíce z vás, napojíte tak Sílu k nastolení harmonizace planety. Nasměrováváte tak základní energii Zdroje, která proniká vším a lidem byla dána k jejímu řízení. Není to mantra, nebo nějaké magické zaříkávání, nejsme ezoterici, ale vědomí lidé, kterým byla tato možnost dána od Zdroje (Boha) ji řídit, buďte uvědomělí a řiďte ji svými myšlenkami, city, emocemi, mnoho z Vás si již vytrpělo dost, je čas to změnit.
De-dolarizace je spuštěna! 1. dubna 2015 a není to Apríl!

Den, který bude v dějinách našich dětí a vnoučat. 
Kdo si myslel, že tisíce a desetitisíce mrtvých je jakési arabské jaro, oranžová revoluce, či návrat bolševiků,  hluboce se zmýlil! A Dragouni v České republice byla pouhá šaškárna na odvrácení pozornosti, poslední stéblo pomatenců z USA, jejichž obyvatelstvo ani neví, kde leží Česko(Československo), prý někde v Čečensku, no hrůza!

Vše bylo závěrečný zoufalý pokus USA zastavit pád, podobně jako Hitler před kapitulací.

31.3.2015 ve 24:00 USA jsou dluhem malomocné a už není léku. 42,2% planety Země odchází od dolaru, odchází od amerického platebního systému.


Uzavřel se kruh, kde se spojilo obrovské množství obyvatel planety Země, aby se odpoutali od předluženého dolaru a vytvořili protiváhu Mezinárodnímu měnovému fondu ovládaném USA  a Světové banky, ovládané opět USA!!

USA spěchaly, aby ekonomicky Rusko rozdrtily! Nepovedlo se.  
USA měly být jednou z mnoha a zuří - odmítly! Navíc v mimodolarové zóně. Jak potupné!

Jaké nastává drama je znát, že se odpoutávají další a další země od USA a zasílají žádost. Kerry s kyselým výrazem říká pá pá a Japonsku dává zákaz…! Kdo že to jsou?

Úprk  od USA se zrychluje a přihlášku do  AIIB na poslední chvíli nedává nikdo méně zajímavý, než Jižní Korea, Německo, Británie, Francie, Brazílie a údajně Austrálie a Holandsko.

Kvapík jméném podpis s Íránem.

Provokace USA od pobaltských zemí přes Ukrajinu až po Balkán. A obrovský nátlak na ruskou měnu, ekonomiku a válečné harašení. To vše má jeden společný jmenovatel. 31.3.2015 se uzavřel kruh a rozjíždí se obrovské společenství, které nemá obdoby. Polovina světa už má plné zuby nadvlády dolaru a vojenského vydírání. A stačí se podívat na nákres, jaký by mělo Rusko zájem o nějaké ministáty s několika obyvateli. A pak se stačí podívat na umělé divadlo s pár americkými šašky v uniformách. Svět se ekonomicky otáčí a mopslíci štěkají!

Národní Systém Platebních Karet (NSPK) Ruské federace je hotov a začne svojí operativní činnost 1. dubna 2015. Visa a Mastercard a s nimi spojený SWIFT tak dostaly dříve, než si západní veřejnost a politici mohli představit ruskou konkurenci a kontrolu. NSPK je dceřinou společností CB Ruské federace. Přidám-li k ruskému NSPK ještě čínský systém CIPS je více než přesvědčující, že de-dolarizace pokračuje nejenom v obchodu, ale i na úrovni platebních systémů. V oblasti kontroly platebních toků se pozice USA také oslabuje více než značně, píše i Jan Campbell.

Kvantitativní uvolňování – skončí v USA, začne v Evropě. A dluhy narůstají. Pak zase bude to samé v USA. Zbrojí se, válčí se a třetina lidí už v USA neumí číst, ani psát. Učitelé se ve školách bojí. To je ten nový svět? Bankovnictví, výroba, systémy a výzkum: vše se stěhuje do Asie.



 A pak přijede pár vojáčků a dělá se divadlo. Vážně ještě někdo bude tvrdit, že je to trollování, jak stupidně vyvrací USA vše, co se jim nehodí? Zde se lámou ekonomické dějiny, rozbíhá se de-dolarizace, USA se přes dluhy (nikoliv přes komunistickou ideologii) hroutí a u nás hodili lidem ohlodanou kost: pár amerických tajtrlíků... Směšné!

Takže na závěr: podíváme li se zpětně, kdy nastaly vojenské provokace a kdy začalo slučovaní těchto systémů, překvapivě zjistíme, že to bylo současně. Jak Rusové začali jednat o ropě, o BRICS, o ratingové bance, stali se z nich nepřátelé na život a na smrt USA a museli jsme tím pádem i my. I Ukrajina byla rozervána ve dví až po Majdanu a jazykovém zákonu a nikoliv předem. Stačí dohledat.

"Přátelé" z USA nám lhali  a lžou víc než komunisti. A my máme děkovat? No a co naše vláda. Bude mudrovat, zasedat, slinit prst, aby zjistili odkud fouká větérek a nebo si uvědomí, že práce a tím i peníze by měli být podloženy zlatem a hlavně tam, kde ho mají a i v surovinách a potenciálu jiném než podvody a vytvářením nějaké světové říše, kde obyčejní lidé mají být otroky?



Celý článek a zdroj:www.paratdnes.cz/2015/04/Den-kdy-se-zhroutil-americky-sen-dramaticky-svetovy-prevrat-nastal.html
Šiřte jak můžete!!! 
Další souvislosti s děním ve světě i o událostech 1968 v Československu si můžete zhlédnout ve videu zde. Nebuďte jak omezení trotli, vítající americké tajtrdlíky na železném šrotu. Praha, židovské centrum a Pepíci trotlíci koncertují. Praha je tak významné místo a nochsledi jej znesvěcují.

14 komentářů:

  1. Jsem si plně vědom toho co myslím, říkám a píšu, DĚKUJI všem svým Drahým Předkům že mohu zde napsat toto, snad se ke mně připojí a sdělí všichni:

    Sílo, žádám Tě o ZNIČENÍ všeho temného zde na Zemi.
    Sílo, žádám Tě o ZNIČENÍ všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    Děkuju že jsi to udělala.

    OdpovědětVymazat
  2. Připomínka HRDINNÝCH pořadu ČESKÉ televize https://www.youtube.com/watch?v=C9IKYWP2qLY

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za krásný článek. I já prosím a žádám tě Sílo o ZNIČENÍ všeho temného zde na Zemi....

    OdpovědětVymazat
  4. Sílo, znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo, znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážení nezapomeňte že dnes probíhá úplněk,všechna přání jsou posilněna a tak zapálím svíčku , poprosím za planetu Zemi a poprosím Sílu o...však víte.Nadka

      Vymazat
  5. Žiadam ťa Sila o zničenie všetkého Temného tu na Zemi.
    Žiadam ťa Sila o všetkých nástrojov Satana tu na Zemi.

    Robo

    OdpovědětVymazat
  6. ...všetko sa darí, jak má! :-)

    ..a už mám doma aj pár žiaričov, ďakujem Iv za odkaz. .:-)

    Robo

    OdpovědětVymazat
  7. Ruská národná hymna ... ako sa píše v komentároch - zimomriavky, krása, hrdosť, pravdivosť, sila, to je to, čo pri tomto cítim - http://www.mojevideo.sk/video/2345b/russian_national_anthem.html
    S pozdravom Leo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Leo
      To je aspoň hrdý národ, ne tak jak u nás, kde nevíme kam patříme....

      Vymazat
  8. další statečný dokumentík české televize https://www.youtube.com/watch?v=QWkHzfRCiEI

    OdpovědětVymazat
  9. Přesun hodnot vyjádřených v USD má nastat směrem od několika nejbohatších k mnoha okradeným. Nestane se to díky primitivnímu buřičství, ale s moudrostí Herma Trismegista a láskou Juraje Jánošíka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, kúpim si pár krásnych chvíľ v lese.. :-))
      Robo

      Vymazat
    2. Vykoupit se z časové mašinérie tohoto systému je též jedna z možností... a pak přeji všem vykoupeným krásné chvíle v lese a na loukách vonících květinami a svobodou :o))

      Vymazat
  10. Už im nepomôže ani Ch.Norris s McGyverom :) ... Biznismen Jim Rogers je presvedčený, že USA sú sami zodopovedné za svoje ekonomické problémy a sami sebe vykopali jamu, pretože sa nechceli deliť s veľkými hráčmi a to najmä s Čínou. Zdroj: http://politikus.ru/events/47541-amerikanskie-milliardery-yuan-deystvitelno-stal-alternativoy-dollaru.html
    S pozdravom Leo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.