neděle 8. února 2015

Zvedáme informační oponu


Nedávno ukrajinští studenti z několika univerzit natočili dojemné video, ve kterém vyzývají studenty ruských univerzit, aby se zamysleli nad tím, co dostávají ze zpráv, nadzvihli oponu informační války a vedli vůdce své země k zodpovědnosti za válku na Ukrajině. Studenti z Ruska pro ně natočili odpověď. Kdo má pravdu? A kdo bude psát historii?
Převzato ze zdroje: http://www.nwoo.org/2015/02/03/vyzva-ukrajinskych-studentu-a-odpoved-ruskych-studentu/
Další aktuální informace:
 Rozvědka SRN odhaduje počet zahynulých na Ukrajině na 50 tisíc 
 Další humanitární konvoj se vydal z Ruska na Donbas 
 Sarkozy: Krymu nelze vytýkat to, že si zvolil Rusko
 Lavrov: na možném summitu 11. února budou přijata důležitá rozhodnutí
 Kyjev nemohl poskytnout kopie dokumentů údajných vojáků z Ruska
 Státní Duma Ruska bude žádat Německo o vyplacení škod z 2. světové války v hodnotě 3 bilionů EU
Německá kancléřka Angela Merkelová řekla, že Evropa má nyní v úmyslu budovat bezpečnost spolu s Ruskem, a ne proti němu.
No a když jsem koukal, jak reagovala slavná zástupkyně NWO Olbrightová, když to všem Lavrov i světe div se Merkelová nandala nyní v Mnichově, kdy ona "dáma" si oběma rukama zakryla zděšený obličej, jež vyzařoval úplné zoufalství, řekl jsem si, nyní se blíží opravdu váš konec.
Teď možná ještě jeden nějaký zoufalý krok USA a bude zpečetěný.To bude na soudním dvoře asi brzo narváno, od bankéřů, politiků, "zákonotvůrců", voj. raubířů, satanistů, až po zbohatlíky a možná se už i nebudou odebírat i děti. SÍLO, jen makej, My taky !!!!!!
 
     
 A že se tam hovoří i o Krymu, tak jejich reakce také.
 No a na závěr pro ucelený obraz se podívejte na vystoupení pana Pjakina. 
     
P.S. Děkujeme našim čtenářům Slovanům z Ukrajiny, kteří navštěvují naše stránky a tvoří si svůj názor a že Vás bratři je hodně! Ať vás Síla provází a dojdete klidu i ve svém domově!

A ještě něco navrch mimo toto téma. Máte pomalý prohlížeč Firefox? Zkuste jej zrychlit. Zajímavá úprava zde: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=11&t=47245 a je podstatně opravdu rychlejší, samozřejmě záleží i na rychlosti připojení. Než však začnete laborovat, utvořte si raději nový Bod obnovení, kdyby náhodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.