pondělí 9. února 2015

Vládo, tak jak to je?


Dostal jsem od zpravodaje zajímavou informaci a stojí za to s ní seznámit veřejnost, co se tady děje.Myslím, že celý přesun si rusové vychutnali na svých satelitech, které rozeznají i hodnost na výložkách a vědí moc dobře, kdo se tady přetvařuje a lže.

Zpráva:
Mrija je bezesporu světová letecká rarita, létající pouze v jednom exempláři, původně pro přepravu ruského raketoplánu Buran. Na Mošnově už přistávala několikrát a vždycky je to zážitek. Tentokrát mne ale zaujalo, kam letí, když je to tajné a zbrojařská firma si ji nedovede objednat rovnou, ale přes dalšího dopravce. Odvážela čtyřikrát čtyři tanky T 72, které musel někdo koupit z armádních skladů, zrepasovat do použitelného stavu,  což by asi běžný kovář nebo autoopravář neuměl, protože to vyžaduje řadu originálních náhradních dílů, v běžné distribuci nedostupných. Čiliže mi to trochu zapáchalo státním kšeftem. A ejhle, ona asi Ukrajina leží v Africe, protože aeroplán to neotočil na jih, ale na východ a dal se sledovat až do Kijeva. Je to logické. Když tam Amerika pošle jejich tanky, všichni si jich všimnou, protože až doposud tam mají jen tanky řady T ruské provenience. Tak tam pošle náš stát z našich peněz tanky, které jsou na Ukrajině běžné a mají dostatek vycvičených obsluh, střeliva, náhradních dílů a podobně.
     Všichni vykládají o vyzbrojování ukrajinských povstalců Ruskem. Při dnešním družicovém průzkumu, kdy lze na obrázcích rozeznat vojenské hodnosti, zatím nikdo takovou zásilku neobjevil a když Ukrajinci zveřejnili letecké fotky rozmístěného ruského dělostřelectva, ukázalo se, že je to řada kombajnů na poli. Hlavně že máme plnou hubu mírového řešení. Asi o tom panu ministru Mládkovi zapomněli říct.
     Pokud si ovšem kapitán Antonovu zapomněl doma papírové kapesníky a jen tak se pro ně stavil a teprve potom odletěl do Afriky, omlouvám se za chybnou informaci.

Přeprava tanků po želežnici
Nakládání tanků
Sledování letu na radaru






2 komentáře:

  1. komu patří ten třírohý klobouk? Žeby znovu pan NAPOLEON? https://www.youtube.com/watch?v=AA1yiOehuy8

    OdpovědětVymazat
  2. ČULÍKU,jen tak DÁL a přijdeš o GRANTY ...http://www.blisty.cz/art/76403.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.