úterý 14. října 2014

Bouřková trubice – stormglass



Již dávno neplatí stará školská představa o vodě, že se skládá z jednotlivých molekul H2O, tj. dihydrolů. Moderní fyzikální chemie již chápe molekuly vody jako polyhrydroly, tedy se neshlukují nejen v počtu 300 – 400 molekul, ale tvoří i klustrové struktury z několika tisíc vodních molekul. Podle struktury klustrů vznikají tak vlastní vzory, které obsahují jím sdělené informace od vnějšího pole. Pod pojmem informace je rozuměn obtisk části smysluplného elektromagnetického frekvenčního vzoru. Klustry vodních molekul tak zásahem zvenčí i přes sklo získávají různé tvary seskupení – krystalizace. Tak se i stávají pamětí vody, v níž jsou pak uloženy mnohé informace, které si voda drží velmi dlouho, třeba až do další změny informace.

Fyzik Wolfgang LUDVIK o ní prohlásil: „Voda má paměť jako slon“. Pro názornou představu o rychlé tvorbě různých tvarů krystalů v nasyceném roztoku solí nám může posloužit téměř 170 let stará „bouřková trubice – stormglass, kterou používal lodní kapitán FITZROY, ke spolehlivé předpovědi bouřky. Tvar a množství vytvářených krystalů ve skleněném válci se v závislosti na vlastnostech vnějších fyzikálních polí mění a to přes sklo, kde je roztok umístěn.

V současné době si můžete i takovou krásnou věc koupit u výrobce  http://www.stormglass-prague.cz/prodejni-galerie/  a sledovat i seznámit se s tímto i dodnes nevysvětleným vynálezem, který dost předběhl dobu a rovněž ho využít na předpovídání počasí, někdy i možná lépe, než dnešní „rosničky“. Zkušenosti s touto firmou  http://www.stormglass-prague.cz/  mám velice dobré, seriozní a rychlé jednání, s velkým výběrem, včetně i nádherných kabinetních stormglass  a jejich ceny jsou velmi dobré, tedy od 400,- Kč dle požadované složitosti tvaru. Dokonce mohou Vám i nainstalovat spodní prosvětlení LED diodou, což zvýrazňuje velmi tento efekt a lahodu i pro oči.

Tyto skleničky byly používány v 18. – 19. století jako meteorologická  pomůcka k předpovídání počasí a to na základě teprve dnes objeveném fenoménu paměti vody, včetně tvoření krystalových struktur působením vnějšího pole nesoucího informace.

Fitzroy pečlivě zdokumentoval, jak bouřková sklenička předpovídá počasí:

Pokud kapalina ve skle je čistá, bude jasno.

Pokud je kapalina zakalená, bude zataženo s možností srážek.

V případě, že jsou malé tečky, lze očekávat vlhké nebo mlhavé počasí.

Zakalená kapalina s malými hvězdičkami předpovídá bouři.

Pokud kapalina během slunných dnů zimních obsahuje malé hvězdičky, tak se blíží sníh.

Velké vločky v kapalině znamenají zataženo nebo v zimě sněžení.

Krystaly na dně znamenají mráz.

Pokud se tvoří vlákna v horní části, bude větrno.


Oficiální vysvětlení dnešní vědy jsou založena na předpokladu, že teplota a tlak ovlivňují rozpustnost, což má údajně za následek čistou kapalinu, jindy je příčinou formování sraženin. 
Nicméně způsob, jakým funguje, není dnešní vědou plně pochopen a nebere vůbec v potaz možnosti přijímání informací a následné jejich uchování a i zobrazení třeba i pomocí krystalizace kafru, který tyto skleničky obsahují a zobrazují informace od vnějšího informačního pole i přes sklo a vákuum, kde je kapalina umístěna, tak jak jsme popisovali výše.Vše okolo nás nese informace, celý prostor kolem nás, působí i na nás, protože i naše tělo je složeno ze 70% vody a že tato informační pole existují, bohužel dnešní věda nazývá ezoterikou, stormglass je velmi pěknou pomůckou a poznáním pro tyto děje, které kolem jsou a působí, jen je uznat a změnit v náš prospěch.


5 komentářů:

  1. Mám záujem a už som poslal dotaz. Ak mi to pošlú aj na Slovensko poteší ma to. Chcem to mať.
    Ale teraz trochu odbočím. Navediem vás (kto má záujem) na ukážku fajn veci. http://www.duchovniprednasky.estranky.cz/clanky/prirodni-zivot–volne-energie—nove-objevy-aj./kamna-indigirka–ktera-vam-vyrobi-elektrinu.html
    Stále sa niečo deje. Pokrok sa nezastaví.

    OdpovědětVymazat
  2. Indirky jsou fain .. ale TEG generator umi zaopatrit elektrinou z topeni drevem i cely dum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tomto zdroji jsme zde psali již minulý rok: http://energieupramene.blogspot.cz/2013/09/kamna-s-elektrinou.html

      Vymazat
    2. Ospravedlňujem sa zabudol som na to, len mi to bolo povedomé keď som to čítal.
      M.j. skleničku už mám objednanú.

      Vymazat
    3. to Josef
      Není se proč omlouvat, spíše to bylo pro Honzu Vykysalého, přeji potěšení s trubicí a její pozorování, ať Vám Josef dělá radost!
      Váš Iv

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.