středa 30. dubna 2014

Templář 2.díl - část 4, kap.1-3




Čtvrtá část

1.  kapitola


To, co mi ta ženská, no ženská, říkala a říká, bylo a je vždycky maso. Ona totiž ví, co na mě platí. A protože většina lidí má z přejetýho hada na asfaltce, ze spláchnutýho stopro infikovanýho klíštěte do záchoda, nebo rozstřílenýho Araba, tedy samozřejmě teroristy, docela radost, tak mi to tímhle způsobem i servíruje. 

Reaguj, člověče! Dej si práci s tím odlišit prkotiny od velkejch věcí, ale při tom na ty blbůstky nezapomeň. Protože „systém“, přestože furt mele o globalizaci, tak všechno segmentuje a čím menší jsou výsledný celky, tím líp se mu ti pidivajzlové ovládaj. A pokud jsou ti minoři, minory i duchovními, tak systém jen kvete. Ale tím je míněno, že systém sice pokvete, ale jen když my všichni budeme nejmíň v polovičním limbu. Což se mu, šmejdovi, díky naší touze „spinkat“ doposud velmi daří.

Já si vlastně tu svoji paralerní templářskou existenci, o který píšu, aniž bych to tušil, taky mýrnyx-týrnyx stvořil. A samozřejmě trochu i ji, Amadeu! A když ona tvrdí, že je to „tam někde“ už realizovaná bábovička, tak z toho začínám bejt dost nesvůj a zpocenej. Já, takovej popleta, tímto stal se stvořitelem?

Amadeo, slyšíš?

Jo.

Můžu ještě teď tuhle bábovičku, která je někde tam, jak říkáš, skutečností, rozšlápnout?

Bábovička, Matěji, už je pouhej prach, či chmýří, jak vy říkáte, ale její otisk v mý frekvenci je skutečností.

Já se z toho pominu! To každej janek jako já může takovouhle pitomost učinit realitou?

Matěji, mně je v ní docela dobře a teď se do ní dokonce narodí bytost, tedy to, čemu vy u vás říkáte dítě.

Propánakrále!?!

A s kým to máš, ženská?

Hádej, ale to asi Popleta neuhodne, co?

Amadeo, nepodceňuj blbečka! Jeho matkou i otcem je přeci - nebo snad konečně - TŘETÍ PŘÁNÍ, ne?

Popleta spolu s ignorantem maj pravdu.

A ukážeš mi ho?

Já ne, Matěji, ale ONO samo tě navštíví.

A proč, Amadeo, mezi námi dvěma má viset tajemství toho třetího?

Hádej, Popleto. Ale vezmi v potaz tohle, že pro mě to tajemství není. A mohou vůbec bejt mezi vše-vědoucíma nějaký kličky a tajemství?

No, právě! 
NO PRÁVĚ...


2.  kapitola

Jo, možná tě navštíví, Matěji, řekla.

A kdo? A kdy to bude? Pojedem snad potom spolu, jako dva templáři s jedinou miskou na jednom koni? A kam vlastně bychom to měli zamířit, když nic z toho, co se odehrálo v tomhle textu, možná ani ve skutečnosti nexistuje? Byla tu vůbec ta krvavá válka a tažení křižáků Akvitánií proti Albigenskejm, do který papeži odmítli nastoupit stále drzejší, mocnější a zřejmě i osvícenější templáři? Nebo ta delší řež, která začala, když islám už dávno před tím skočil na koně a vyrazil všemi možnými směry a prořízl se jako kudla máslem až k Samarkandu a Buchaře? Pak jako dobře vržený kopí proťal severní Afriku a přes Gibraltar udělal hupky-hup do strachy podělaný Evropy. A pak už se jako čirej oheň propálil Španělskem až k franckýmu Tours a Poitiers, kde, jak tvrdí naše učebnice dějepisu, ho stopnul Karel Martell.

No, a je to tu pořád i dnes, kdy OSN strká prsty, či dokonce řídí ono „Rozděl a panuj“! A podniká v akcích Chemtrails, Haarp, Vakcinace, Sterilizace, GMO, Hurá-čip a v mnoha jinejch postupech, jak ovládat, či pokusit se sprovodit ze světa, velkou část lidstva. Kdy jejími apoštoly jsou mediální lidumilové a mnozí světoví p-rezidenti, kteří včera i dnes nezabránili a nebrání bombardování, ničení a zabíjení civilistů v asijským, africkým, slovanským a arabským světě.

Dále pak pomáhá vytvářet ono zprvu plíživý, ale z ničehonic nepokoji, revolucema, válkou a následně z toho plynoucími migracemi vnucený mísení populací tak, aby byly znehodnoceny jedinečný genomy ras. Viz ono velký africký vraždění Tutsiů a Bhutů v r. 1993 za bodrý asistence Kofi Annana, Clintona a Madlenky Albrightovic. A představte si, že dokonce MY, obyčejní lidé, tyhle záležitosti pomáháme prostřednictvím státních a unijních rozpočtů i financovat!!

A my se teď už, vážení, neprodíráme nějakým křovíčkem nebo koňmo ouvozem, či lokálkou, ale frčíme vybetonovaným koridorem, po kterým se žene čím dál rychleji a sakumprásk celá ta naše pokřivená člověčí civilizace. A když tohle říkám, tak moji známí tvrdí, že si, kecaje, vymejšlím, protože oni to viděj jinak, tedy v klidu a pohodě.

Ale cože to vědí? To, co slyšeli jedním uchem ve škole v náboženství a ve všudypřítomný tell-e-vision? Jo, poslouchaj a koukaj, ale proč se třeba nezeptaj na to, co zrovna teď, a vlastně proč právě takhle, posílaj centrální banky přes svý komerční služebníčky finance k čachrování na burze? A proč je neposílaj v dostatečný míře zpět do výrobní sféry? Pak hned se přeptat jaký zas překvápko nám chystá Monsanto a zmateně blbnoucí pan Obama s potentáty EU? Vše za doprovodu horkejch zpráv mediál-carů o tom, která celebritka si doma zapomněla kalhotky. A zároveň se ptát na to, s posvěcením koho se tohle všechno děje? A kdo, nebo co, za těma institucema stojí. Je ale pravdou, že většinu lidí to zřejmě nezajímá. A to je asi ono dokonale vyprodukovaný jádro pudla, hm?

A představte si, co se mi na dnešek zdálo. Je to sice skoro horor, ale hodně o naší současný situaci vypovídá. Ten sen byl o něčem, co v současný Evropě budou standartní lidi považovat za děsně šílený! Viděl jsem v něm totiž zvláštní demonstraci. Ne ledajakou, ale hodně, hodně velkou a moc divnou demonstraci. Byla na velikým náměstí a všechno se tam dělo v obráceným gardu. Šli tam policejní těžkooděnci uprostřed davů. Ti na kraji se štíty u boku a ti uprostřed nad hlavou. A lidi, divte se, ten dav ty policajty mlátil, třískal a házel na něj zápalný lahve!! A oni jen trpělivě šli. Občas zvedli toho, kdo upadl, nebo uhasili kolegu, kterej začal hořet, a tohle všechno si nechávali líbit. A v jedný sekvenci snu se tam dokonce mihla „bůhví proč“ reklamní tabule v azbuce. Pak najednou střih a následovala cedule v češtině s cenama v AKCI.

Máslo 633 Kč, Florka 491 Kč, chleba selský 480 Kč, pivo 10° 277 Kč, maso vepřový kg 790 Kč, hovězí plec 999 Kč a vrcholem byla Co-ca-co-la 1900000 ..., a když jsem se nemohl dopočítat nul, přišlo zpocený a vyděšený probuzení!

No, a tady v tom mým divným snu se asi objevilo něco, o čem televizní diváci ve  svým permanentně somnambulním snu s asfaltovým pohodlíčkem autostrád, benzínovejch pump, supermárketů a v potu vydřenejch dovolenejch u moře ještě nic, lautr nic netuší a neví.

Netuší, že vše je tu plný štěnic. A taky v aranži pozitivní reklamy, vsazený do kolem kvetoucích elektrickejch vedení, super-anténních věží a ví bůh k čemu všude rozlezlejch průmyslovejch zón. Na kopcích se točej obrovský vrtule. Na obrovskejch zemědělskejch plochách rostou místo plodin voltaický články. A to všechno mistruje všudypřítomnej a pro všechno na světě připravenej inkasní over-terminál - opět plnej štěnic, kterej, když TY od někud vyjedeš, tak ON už přesně ví, kam míříš, a dokonce co tam budeš dělat. Maj NÁS tak přečtený, že znaj i to, co ty vůbec ještě netušíš, protože jsi to vůbec neplánoval. Ale ONI ti to uměj, aniž by sis toho všimnul, vnutit, spočítat a pak samozřejmě ihned rabovat kartu!

A teď mi řekni, ty druhej, teoretickej „templáři“, na kterýho mám čekat, jak mi říkala Amadea, kam bys rád vyrazil? Dyť ty ani nemáš tu pitomou misku pro kolegu a ještě rezervní pro štěnice. Tvůj kůň nemá v gumě obutý kopejtka. Kampak bys asi po tomhle betonu s ocelovejma podkůvkama docválal, když tvoje kobylka nikdy netrénovala na kluzišti bruslení? Seš templář z mustru Bernarda z Clairvaux? Nebo snad ten doposud utajovanej nadšenec ze sboru učenců a rytířů templu z My-te-u-ry? A je na tohle, Amadeo, ještě vůbec někdo zvědavej?

Jo, Matěji, myslím, že ty, až se vyvztekáš a vzpamatuješ z toho blbýho snu. A určitě je na to zvědavej ten, neba spíš TA nová, co tě určitě nemine.

Ženská, snad dokonce nemyslíš na nějakou spasitelku? A s fujtajbl kompletní výbavou štěnic!

Ne, Matěji, vnímám je totiž oba jako ženu a muže v jednotě.

Propánakrále, oba? A v jednotě čeho, Amadeo? Dyť se tu bez toho výše uvedenýho hnusu nehne ani vítr, ani mrak. Vždyť teď prší téměř vždy tam, kde nemá, a neprší, tam, kde by mělo. Jsou tu řízený zemětřesy velkejch územních celků i jejich centrálních bank. Tsunami cen všeho od mlíka, masa, mrkve, až po energie a zlato. Nakládačku tu dostávaj azbukový policajti. pH půdy klesá a všude jsou štěnice a pak opatrně a v tajnosti vytékající hnus. A ty tu meleš o naději? Jako jeden náš nedávnej, malou postavou a krátkejma kalhotama proslulej president, kterej furt tvrdil, že láska s nadějí zvítězí nad zlobou a nenávistí a vedl nás, prostý blbečky, rovnou do chomoutu EU.

A tenhle humanista si vůbec nevšimnul, že v celým tomhle světě jsou stále ještě koncentráky a to nejenom pro lidi, ale hlavně pro zvířátka, co ty zvlčilý davy bez svědomí zabíjej a konzumujou. Jsou nemilosrdně pěstovány s přesnou datací jejich budoucí popravy. Pak v hrůznejch podmínkách jimi narvanejch kamionů vezeny do jinejch koncentráků. Tam jsou ještě nemilosrdněji zabíjeny, čemuž se paradoxně říká „humánní“ porážka. A představte si, že naprosto zbytečně kvůli jejich proteinu, na kterej byla navyknuta tahle býložravá bytost zvaná homo sapiens-sapiens. To je fór, co? Býložravec, kterej má pouze uhlovodanový trávicí enzymy a dlouhatánský střeva jak tejden, ve kterejch ta živočišná bílkovina hnije, díky čemuž je udržován v zakyseleným, osminkovým zdraví a v totálním otroctví systému, kterej mu toto plíživě ordinuje reklamou.

Matěji, brzdi!

Jak můžu, ženská, brzdit, když ten sajrajt právě dupnul na plyn a začíná sprintovat? Populace je dopována ne-jídlem, ne-pitím, ne-léky, ne-smysly a kdekdo jí doporučuje víru. Věřte Jahvemu, Kristovi, Alláhovi, Korporacím, Politikům, halelujá. A stále je důsledně přitahována ke sledování TV (tell-a-vision = sdělovat, nebo přesněji prodávat představu) pořadů o vývoji na kalhotkový celebrit-scéně.

Pro ženy jsou tu všemocný velmi dlouhý a optimisticky slzící seriály. Pro muže je vždy k mání a po ruce účinnej poutač jejich mysli a emocí. Tedy profi-sport, jehož průvodní projevy jsou mnohými, současnými psychology označovány jako výrazně sektářský. Jasně, vštěpte lidu hry, soutěživost a sázky, což v konečným důsledku znamená co? Boj a válku! Nechť je pak onen vztek, kterej v sobě nashromáždili, namířen a vybit proti cikánům, Arabům, gastarbajtrům, gayům, lesbám, nezaměstnanejm, nemocnejm a starejm. Ale rovněž i proti moudrejm, majícím svědomí...



A tak uveďte mezi sebe strach pýchu nesvornost

obraťe je k hojnému pití a hrám

převraťte řád jejich rodin

ty kteří vám budou ochotně sloužit obdaruje

ostatní v obecné opovržení uveďte

tak na věky uchováte svou moc a slávu nad světem



Chtíce zvítězit staňte se penězoměnci kupci a šacéři člověčenstva

toť klíč od jejich úst

dbejte ať není žádného vědění o věcech dávných i blízkých

kterého by se jim dostalo od někoho jiného

buďte jim posly a mistry života darovateli zákonů soudci i přísedícími

pak nenaleznete nikoho kdo by se vám postavil roven v jakékoli při



Objeví-li se ten který si říká posel pravdy

aby tvrdil že vám nepatří rozdílet to co jste nevytvořili

dejte mu umřít hladem

bude-li mluvit že vám nepřísluší učit neboť jste tak nebyli stanovení svobodnou

nazvěte ho bláznem

opováží-li se tvrdit že vaše právo je rovno neprávu

a moc jste nabyli aniž jste k ní byli ustanoveni těmi které soudíte

ukamenujte ho, ukřižujte a jeho tělo spalte navěky



Střežte se aby ti kterým panujete naslouchali jeho slovům

neboť nebude pak dní jichž byste se dopočítali jako knížata jejich

a jestliže je střežíce neuhlídáte učiňte potřebná opatření

a nelitujte nikoho a ničeho

uveďte vodu do hlubin země kde dlí oheň abyste je směsili

ale prve než tak učiníte …  o d e j d ě t e !



Nebudiž rovnosti svobody aniž bratrství!



(podivuhodnej text o konci jedný civilizace, kterej byl přeložen ze staroslověnštiny. Je zvláštní, snad i podivný, že se toto ocitlo na stránkách knihy prominentního bolševickýho prozaika Alexeje Pludka, - Nepřítel z Atlantidy)...


3.  kapitola


Amadeo, víš, že právě dneska a zejtra tady v naší frekvenci slavíme dva svátky?

A koho, Matěji?

Cyrila a Metoda a druhej den Jana Husa. Trojici maníků, o kterejch dodnes nevím, co přesně si mám myslet.

Ti dva hoši, který poslal Michal III. někdy kolem roku 863 ke Slovanům, mi připadaj čitelnější, přestože o půl tisíciletí starší. A s jasnějšíma konturama, protože je asi v roce 860 vyslal stejnej panovník na velmi záhadnou a zřejmě i mocensky důležitou diplomatickou misi, a hádej ke komu?

Matěji, ty mě snad zkoušíš, ne?

Dobře, ženská, kam teda šli?

No přeci ke Chazarům, okouknout něco, co by bylo možný vysadit jako virus u Slovanů na Moravě a pak všude kolem a hlavně ve Velký Rassenii.

Jak to víš, Amadeo?

No prostě vím. On je tam vlastně poslal patriarcha z Konstantinopole Fóitius, kterýho přezdívali „Chazarskej ksicht“! A Cyril, budoucí to apoštol Slovanů, se tam  potkal se starými Maďary, což uvádí kronika Hinkmara z Remeše. Oni totiž Maďaři dělali pro Chazara špinavou práci na jihovýchodě střední Evropy a na západě jejich tehdejší říše.

A na čem tam, Amadeo, makali?

No, zhruba na tom, aby bez skřípění a hladce fungoval obchod se slovanskými otroky, na kterým, a to se, Matěji, podrž, bylo účastno i to, čemu teď hrdě říkáme ranej českej stát! A tenhle hrdej, snad už dokonce i přemyslovskej útvar garantoval provádění tohoto svinstva na území střední Evropy, kde pořádal nepříliš spanilý jízdy po svým venkově, sbíraje lidskej a tehdy i teď pořád výborně zpeněžitelnej artikl, kterej následně prodával Chazarům, co to zas šmelili v Konstantinopoli s galadskými židy. Což zase byl jeden z důvodů pozdější Radomírovy mise u Galaťanů.

Není to, Amadeo, nějak moc složitý?

No jasně, je to nejmíň tak složitý, jako ona následná mise pořádaná Michalem III., Fóitiem, Cyrilem a Metodem u nás na Velký Moravě. Oni totiž u Chazarů vlastně brousili meč a osnovali plán, jak začít zevnitř ničit nenáviděnej a silnej slovanskej stát. Tedy Velkou Rassenii s odvěkou vírou jejích obyvatel ve Svědomí, jež neladila s nepřítomností onoho prvku u Chazarů a semitů - tedy ono Radomír-Ježíšovo přikázání apoštolům, jděte s mým učením všemi směry. Ale říkám vám, je zbytečný jít na sever k Samaritánům (což byla zkomolenina výrazu samí-Árijci, SAMARIEC), protože oni mé učení již znají.

Víš, Matěji, oni Chazaři, byť ne-semité, ale pro dokonalou souhru s Galaťany se stali okolo roku 740 přijetím judaismu „třináctým kmenem“ Izraele a dnes nerozšířenější židovskou populací světa. Je tedy nutno říct, že kudlu na Slovana brousili mistři a mistrně díky absenci svědomí.
Dál k tomu, Matěji, můžu říct už jen to, že Cyril a Metod nevytvořili žádnou slovanskou abecedu, jak se traduje. Ale pouze zdevastovali stávající bukvici, která už existovala dlouhá tisíciletí před jejich příchodem k západním Slovanům.

Odebrali z ní pouze to, co jako Řekové nechápali a nedokázali artikulovat, tedy devět čakerních znaků! Úplná bukvice totiž zaznamenávala nejenom obrazovou podstatu výrazů, ale vyjadřovala a dokonce přímo i modulovala, zvuky, který aktivovaly slovanskej devítičakrovej systém. Znaky dokázaly vyjádřit i souhru barev, zvuků, vůní s číselnejma hodnotama. Na což znovu přišel francouzkej prokletej básník Baudelaire až teprve v polovině 19. století našeho letopočtu.

No a ti dva křesťanští mudrci udělali to, co jim velel jejich ignorantskej instinkt a důvody: tedy vymazali – vsjo, što něpanimáli. No prostě řekla bych, nikoli věrozvěsti, ale barbaři. A zkus, Matěji, tohle říct nahlas v nějakým křesťanským spolku, kostelíku, v parlamentu, senátu, či dokonce ve škole!

No, to by byl asi mazec, co? A můžu tohle vůbec napsat do Templáře?

Dělej s tím, co umíš a tvý srdce žádá.

Dík, Amadeo, za informace.

Jakoby se stalo...



A teď ještě něco narychlo spíchnu k svátku Jan Husa:

Pro mě naprosto nečitelný stvoření! Středověkej vzdělanec kontra věřící kněz, což se vylučuje. Víra je ukončenej proces, vzdělání konce nemá! On moc dobře věděl, že to, co způsobuje zlo, je samotnej pyramidální princip instituce církve, jejímž byl členem. Přesto se dobrovolně dostavil před koncil. Tedy před něco, co není založeno na spolupráci, ale na hierarchii, tedy nekonečný podřízenosti všech a bez rozdílu úrovní.

Což znamená soutěž a nekonečnou válku všech proti všem.

Tedy něco, co v konečným důsledku vytváří zrůdy.

K čemu ta jeho obrovská odvaha, snad ne pro to, aby v Kostnici hodil perlu několika sviním? Myslím, že u něj to bylo zoufalství ze stavu věcí.

A my všichni tady a teď jsme na tom možná velmi podobně.

Co tomuhle elaborátu říkáš, Amadeo?

No, jako taliánská Amadea dobrý, protože Kostnice je blízko. Ale jako kdysi Slovanka, tak člověče nevím...



Matěj

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.