úterý 8. října 2013

Chci domů


Kousíček odhalení časů budoucích pro  čtenáře.

Znám jednu velmi inteligentní a citlivou bytůstku, která když už je toho okolního tlaku 3D velké množství, si pomůže uvolnit se velmi krásným proslovem „ Chci Domů do 5D“.  Tato bytost ani netuší, jak je blízko pravdě, velmi blízko.



Stále si většina lidí myslí, že jeho život je oddělený od ostatních a ostatní životy se ho netýkají. Mám na mysli myšlenkové formy.  Toto uvědomění je závislé na poznání svého Vyššího Já. Když se ztotožníme, aspoň trochu se svým Vyšším Já, máme spojení s Univerzem, kde je vše v podstatě energie myšlenky a tak pak přicházíme k tomu, že náš život je vlastně i život druhých na myšlenkové rovině a u těchto lidí, kteří došli poznání Vyššího Já, dochází často i k nepříjemným jevům, k průniku cizích myšlenek do jejich vědomí a velmi často jsou to velmi silné negativní agresivní myšlenky, s kterými pak tato osoba musí zápasit. Zde je nádherně vidět, jak velmi záleží na našem myšlení a nejvíce se to týká těch osob, které jsou nějakým způsobem více mezi sebou spojeni (rodinní příslušníci, nepřítel, osoba blízká, závistivá atd.) a vnímavý člověk, s probuzeným Vyšším Já většinou dovede zachytit identitu zdroje těchto myšlenek a i myšlenky samé, hlavně jejich emoční náboj a žádná přetvářka tomu druhému  nepomůže.  Nepřišli jsme sem soutěžit, ale poznávat zážitky a z nich se učit pro vzájemná propojení a poučení. Vždyť většinou skrze touhu provádíme nějakou fyzickou činnost a každý z nás si vybral svůj život, který mu poskytne co nejvíce touhy a tedy ten největší jeho osobní vývoj a v jeho evoluci.



Proč to zmiňuji, už mnoho lidí cítí, že po roce 2012 se něco děje a nedovede to uchopit. 
Mění se struktura časoprostoru 3D, jednoduše řečeno pro lepší pochopení, tento prostor 3D již není tak zhuštěný jak minulá léta a začíná se velmi „ředit“, jeho struktura není již tak zhuštěná (zamrzlá). Je to stále jak pořád zdůrazňuji ve všech článcích o energiích, energiích lidí zejména a je potřeba se je nyní naučit ovládat.

To co zde uvádím jsou myšlenky, které Vám pomohou se zapojit do nastávajícího období tichého a nenápadného velkého posunu a pro některé budou opravdu velmi krušná a nápor se bude velmi intenzivně zvětšovat. Bude přibývat kritických a dramatických událostí a to z důvodu, který jsem zmínil výše, že se prostor 3D velmi zřeďuje. Polarity budou výraznější až do extrému a dnes jste již svědky velkých vyhraněností ve světě a i svém okolí. 


Je to nejkrásnější období, ale zároveň i zlověstné, kdy proti sobě budou často stát obě polarity v plné nahotě a odhodlány na život a smrt proti sobě bojovat. Fyzická dimenze bude čím dál řidší a duchovní aspekty se budou velmi intenzívně promítat do tohoto prostoru, čas na realizaci se bude velmi výrazně  zkracovat, což jste mnozí již dnes svědky. Dříve se vlastně „lump“ spoléhal na velmi dlouhou dobu realizace vyrovnávacích sil a mohl si spokojeně dříve žít ve lži a podvodu vlastně až do své smrti, nyní již toto nebude možné.
Například v sobě uchováváme myšlenku dobra, i třeba to „Chci domů“, tato se dnes bude manifestovat rychleji při našem intenzivním se soustředění na ni. Jenže toto bude platit i pro myšlenky negativní a lidé, kteří většinou v nich žijí, včetně negativních skupin, budou svou přítomnost čím dál více prožívat v této realitě negace a věřte, nebude to příjemné, jen si vzpomenu například na různé spolky, nemluvě o satanistech a Zmetcích, dle stejnojmenného filmu. Následující období bude velmi dramatické, to co bylo možné dříve beztrestně provádět a porušovat základní pozitivní vztahy mezi lidmi a vůbec přírodě, nebude již možné, vyrovnávací Síly budou pracovat skoro okamžitě a jejich formou vyrovnání budou i nemoci a jiné těžkosti pro toho, kdo porušil zákony Univerza. Ti co pochopili nastávající události, jejich stav bytí bude pak volitelný, jejich vibrace se budou zvyšovat v souznění s vibracemi vyšších dimenzí a Univerza. Zvolání „Chci domů“ bude vlastně reálné. 

Všechny těžkosti a chyby tohoto materiálního světa 3D budou vystupovat výrazně na povrch a synchronicitidy tomu budou velmi intenzívně odpovídat, jak rádi materialisti říkají „náhody“.  Bude to větší a větší realita protnutá s tvořícím duchovnem. Pro tvrdé materialisty to bude velmi zlé , nebude možné se tomu nějak vyhnout a je to vývoj tohoto prostoru se všemi aspekty v této realitě. Kdo to nezvládne z těch „Hustých“, bude muset odejít tam, kde mohou zůstat v hustých vibracích. Pro mnohé to bude konečně báječné, ale spoustě lidem to bude působit velkou bolest, tak jako mnozí ji působí nyní nám a nebudu již muset volat „ Chci sirky a benzín“.
Jak se nyní projevují synchronicitidy v této době a odhalují se zvěrstva 3D zde:
http://energieupramene.blogspot.cz/2013/10/teorie-v-praxi-koncentracni-tabory.html







9 komentářů:

  1. Cim to je,ze mam pocit,ze jakozto bytost multidimenzionalni zazivam tohle vlastne od narozeni? Ze ne ze to prijde,nebo prichazi,ale ze je to tu tak vlastne porad,jen to neumime vnimat,a umeli jsme to,zili jsme v tom a brali to jako normalni beznou zalezitost,ale "kdosi" si dal ohromnou praci,aby nam tu beznou realitu sebral a usmernil ji?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nazdar Proude,takže si občas připadáš jako pěknej mimoň,ne.Cítím,že teď je to daleko víc,to propojení světů.Však moje kočky,psi a slépky koukaj a očima říkají "tak co,už,kdy už to bude".Zvířata a příroda jsou dle mého připravení a lidi FURT nic,ale už se na ně čekalo dost dlouho,nedá se nic dělat.A nejlepčí legrace je,když se na mně hajzl směje nebo jen myslí a mně ti najednou někdo dloube dřevěným kůlem v ledvině ze samé jeho lásky ke mně.Tady se angažuje Astrál a Smraďoši z něj a Trpajzlíci jim dělaj poskoky,ale to je FURT dokola,lidi jen hamtaji.
      PANE Iv řekněte tý bytosti,že chcu taky domů a FURT a dnes jsem si hrála se sirkama,když jsem podpalovala v kamnech,ale benzín jsem nepoužila,nene.To by byla prda a byla bych v 5D nato šup,hihi.Radši počkám na Sílu a na Sluníčko.

      Vymazat
    2. to Proud
      Čím více lidí si toto bude uvědomovat, tím rychlejší spád dostanou události a ti, co si dali práci nás usměrnit jinam, ty nechme v propadlišti dějin jako neúspěšný experiment, protože by směřoval ke zkáze stejně.Lidi si vezmou to, co jim po staletí patřilo a všem, mimo "kryply"

      Vymazat
    3. Vsichni jsme porad i v ony 5D Terezko :-)))),jenze vetsina z nas si to neuvedomuje,neumime to,natoz aby jsme ji dokazali vnimat.Ale kdo to vi,chyta sem tam aspon "zablesky",kdo na tom a na sobe navic jeste i pracuje,chyta toho i vic.Nebo se pletu? ;-)

      Vymazat
    4. Muj kluk tomu říká "osvobozování vězňů",tak.Jenže nechci jen záblesky,vím že to neumím vidět,jen cítit,ale chci tam bejt tak, jako tady,ale ne tak "hustá",hihi.Tam není smrad ani negace,to je to co mně tady chybí a nežerou,pardon, se tam zvířata a nechodí na záchod :).

      Vymazat
    5. :-)))))))),taky nevim co tam je,ale vim,ze samo se neudela,je treba na tom pracovat,aby se tam clovek mohl "porozhlidnout".Nezbejva nez na sobe makat :-)

      Vymazat
    6. Myslím,že když tě Vlci vzali mezi sebe,to je jasná známka toho,že na tom makáš a jak se zdá, úspěšně :).

      Vymazat
  2. připadám si jako ten Norman na lavičce...no a Enid Coleslaw si pak přisedla též..kampak jedou? https://www.youtube.com/watch?v=hejEk6-8k4Y

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,

    miluji Matku Zemi, od malička jsem tíhnula k jakémukoli životu a přírodě - a naopak daleko utíkala od jakékoli zmínky o církvi, jejích pravidlech a jejího tzv. boha. Tepreve před pár lety, jsem si uvědomila, že Matka Příroda nedělá chyby = to znamená že nemůžeme být chyba, ačkoli se chováme jako rakovina a jsme k Ní i zvířatům více než krutí. Pokud bychom byli chybou, Země by se nás zbavila. Možná k tomu ještě dojde, nevím.....Můj Bůh - Síla - říkám záměrně můj, nebot kolik lidí, toliko představ Boha :) a tak je to správně. Neexistuje k Němu jedna cesta:) Tedy mám 3 matky - matku která mě porodila, Matku Zemi která stvořila mé tělo a Sílu která stvořila moji duši. Dle mého se Síla ve 3D realizuje a je to prostor, kde Bůh poznává sám sebe - jak poznat lásku, když empiricky neznám nenávist, jak poznat kde je dole, když nevím kde je nahoře. Svět 3D je pro Sílu požehnáním, požnává CO JE díky tomu ČÍM NENÍ. Nerozumím tedy, proč všichni chceme utéci do nějaké 5D? mimo dualitu??? Pro mě takovým útěkem ztrácí cesta duše smysl. Máme se vyjádřit jako Bohové, jako Láska tady ve 3D:))) Tento neustálý boj dobra se zlem je únavný ..... ale co je 80 let proti nekonečku mezi životy? Tady se máme projevit. Součástí toho projevení, je také úcta k Matce Zemi a všem bytostem na ní. Pokud se stravujeme v marketech - budte vegetariáni - zvířata pro tyto řetězce umírají krutě a ve strachu....pokud se stavujete z vlastní farmičky, kde mají zvířata volnost pohybu, vzduch, přirozenou potravu....kde když je usmrtíte nevisí hodiny na hácích a necítí stres a strach ostatních zvířat....potom maso jezte.

    E.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.