pátek 2. srpna 2013

Upřesnění pro komentující




Zde na stránkách jsou zavedena jistá pravidla pro ty, co komentují články. Ta  byla provedena z jistých důvodů a jedním z mnoha důvodů bylo, aby nebyla ničena záměrně energie stránek a nebyla porušena rovnováha. Dochází například  k tomu, že přispěvovatelka s nickem Bogena si stěžuje, že je soustavně mazána. Ano, bude mazána a každý, kdo není řádným členem  těchto stránek, protože zde mohou přispívat do komentářů jen registrovaní členové  stránek. Tyto stránky v zásadě nesoutěží v počtu komentářů, byly vytvořeny pro něco jiného a kdo porozuměl a hledá, jistě našel a stránky nebudou lákat možností anonymních přispěvovatelů komentářů nějakými bezduchými, nebo provokativními  komentáři, má to svůj jistý důvod, hlavně pro udržení  jisté rovnováhy,  proto byla tato pravidla zde  nastolena a jsou respektována.

4 komentáře:

  1. Hezký den,řekla bych že podobný problém řeší i Míša na svém blg,snad se nebude zlobit,když použiji jeho příměr,který se mně velice líbí "I vtěrka po třetím kopanci mezi dveřmi pochopí, že není vítán, ale jak vidno, jsou mezi lidmi i výjimky, které to budou zkoušet znovu a znovu - k jejich újmě.".Zdá se že někteří obyvatelé této planety nedokáží přijímat a zpracovávat nově příchozí en a proto touto formou obtěžování, blábolení o ničem a neustálým vynucováním si pozornosti se snaží sát en druhých.Díky Iv,že zachováváte nastolený řád a pravidla na tomto blg zcela nekompromisně a bez vyjímek,vždyť i z těchto důvodů zde nekomentuje Mailo a se mně po něm stýská a tímto ho moc zdravím a taktéž další slušné čtenáře :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terezka,si zlata.Mailo je stale tu svami..! Sedel v tretom rade druhe miesto zlava,pukance,5D okuliare..:-) Mam upratane(dake pre mna dolezite osobne veci v zivote- ale tiez to o com pises),luxovat uz sa da i za jazdy...ale najprv ta vystiskam:-)! Zdravim vsetkych.. ..Mailo

      Vymazat
    2. Mailý ahoj,to je kino jako blázen,věděla jsem že tam v té tmě někde jsi,když čučím s otevřenou pusou, tak mně miláček šťouchne,smějeme se jak puboši a pukance zapíjím mlíkem,ale ne trvanlivým a hlavně že nejíš slaninový brambůrky,fůj to je smrad :).A ještě že je tam s námi náš učitel,který vždy zařve ticho,když nějaký pobouchanci,který nechápou děj začnou vyřvávat a otravovat a rušit ostatní.To je ti film,Elfové nohatý loví do pytle a do sítí malý vzteklý trpaslíky a posílaj na opravné zkoušky a rozpouští smraďochy přímo z pekla,ty poznáš že jsou nejvíc navoněný a jezdí v černých rakvích a udivojí svou domělou velikostí,jak jsou uvnitř napuštěný smradem z hniloby a Sluníčko do toho pere hlava nehlava a smraďoši nakonec shoří,páč jak známo z chemie,to říkal náš učitel na gymplu,plyny jsou rozpínavé a hořlavé a tak smraďoši šťastnou cestu přímo do pekla,Elfové na krásnou čistou planetu modrou s delfínama a jednorožcema.Haha hihi to je lepší jak Avatár a Atlas mraků,režisér samo Universum,tak.Zdar a Sílu v našem dílu přeje Terra :).

      Vymazat
    3. To je moc dobře, moc dobře.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.