neděle 7. července 2013

Reportáž psaná životem


Dobry vecer Iv. Mozno sa to teraz velmy nehodi,no casto i na strankach kde je vidiet ze su ludia uz dost daleko v uvedomeni si duchovna atd. beru veci v stile nikomu neublizujem,zijem si svoj zivot a ostatny ma nezaujimaju.
Na stránkách je velmi dobře znát dle počítadla přečtení, jaká témata čtenáři nejvíce čtou a je pravdou, že články, které se zabývají i politickou atmosférou, jsou velmi často na menším čísle pozornosti. Svědčí to hlavně o otrávené společnosti těmito tématy, ne že by nebyl zájem, ale ten klesl záměrnou manipulací v médiích, ano, můžete kritizovat, navrhovat ta nejlepší řešení, ale to je vše co můžete, politický směr jde ovlivněn zákulisím jejich vybraným směrem, proto ta únava společnosti. Ano, je to špatně, každý člověk svou vůlí a svým chováním, jednáním ovlivňuje své okolí a je tedy třeba nikdy nic nevzdávat, když cítíte vnitřně, že je to dobře.  V horsom pripade-za mnou potopa.I ked sa to nezda tyka sa to dost temy osudu,duse a reinkarnacie.Preto mi napada otazka je lepsie nechat iste veci tak v style ved i tak vdaka osudu ide vsetko smerom akym ma..alebo je to zhruba takto?
V zásadě to není úplně pravda a poraženecký názor, že vše jde tak jak má, bez žádného vytipovaného  směru a  dosaženého duchovního poznání není to pravé ořechové. Tento poznatek můžete použít jak v poraženecké náladě, tak i v energetickém Vašem záměru nového poznání, jak pro blaho své, tak i okolí. V prostoru realit existuje nekonečné množství různých možných realit, které je třeba vždy zaměřovat, aby vám i okolí přinesly prospěch, jedním slovem, budoucnost není nikdy přesně dána a záleží na velikosti energie záměru, kdy možnou realitu(budoucnost) si zvolíte Vy a utváří i celá společnost svým duchovním zaměřením, nebo aspoň co nejvíce lidí a dá se postavit hráz dnešnímu směru událostí a zapojit vyrovnávací síly a změnit i možnou nastupující budoucnost, proto někdy předpovědi vychází a jindy ne..
Je zaujimave ako malo ludi je ochotnych pomoct inym nezistne iked ich to nic nestoji,alebo zaujimaju polohu mrtveho chrobaka v domneni-ved mna to co sa stane o par desiatok rokov uz nepostihne.  Kto veri v duse a reinkarnaciu tomu je jasne ze postihne.
S těmi inkarnacemi, jež jsou dnes v módě to rovněž není tak jednoduché a je nesprávné vše negativní, co nás postihne, svalovat na Karmu. Víte, člověk si své hříchy, které napáchal zde za svého života, většinou odpracovává již tady a pokud se stane některá z nepředložených událostí a on ji neodčiní, pak se teprve převádí do dalšího života, toto je velmi dobře pozorovatelné u dětí, které se narodí a hned nebo brzy zemřou, jsou zde jen chvíli, aby vyrovnaly staré energetické nevyrovnané pole a to většinou u těch lidí, jímž se narodily, protože tato bytost z nějakých důvodů nestihla tyto energie vyrovnat.
  Ak niekomu pomozeme..ak pomozete kazdemu komu mozete z velkych problemov miesto toho aby ste.. sme utiekli-ved to nieje moja vec a mna sa to netyka,tak mozno nebudu ludia ako Adolf,Breivick a kopec dalsich(povedzme i ta neprijemna pani z danoveho).Nemyslim hned financne,pracou ci ako kolvek konkretne inak ale kazdy ked a ako moze..no hlavne po psichyckej stranke.Ved nas to vecsinou nic nestoji.
Ano, máte pravdu, dnes se ze společnosti důsledně vytratila vzájemná nezištná pomoc v jakékoliv podobě a nastává ve společnosti převažující energie závisti, sobectví, egoismu a hamižnosti, ručička kyvadla je vychýlená na maximální míře negativity, v našem reálném světě je to vidět na každém kroku, samozřejmě jsou i vyjímky  a proto je to malý náboj na zrychlení kyvadla na opačnou stranu. V těchto pozicích maximální výchylky kyvadla se vždy jedná o okamžiky bytí a nebytí stávající společnosti a možnosti jejího zániku. Příroda se vyrovnává s tímto svým fenoménem, jež mnoho lidí ani nechápe, například enormním výskytem bouřek, tornád, záplav, aby se tyto negativní energie vybily a rovněž přiměly lidi k sebereflexi, ale jak vidíte, často marně, protože nepřipustí i jiné hlubší souvislosti.
 Ziadne dieta sa predca nenarodi ako vrah,sebec,zlodej,podvodnik..  Ano niektory ludia maju predispozicie k nervozite,agresii..ale vsetko to zle sa vnich zacne prejavovat a nadobuda nenapravitelnych psichyckych poruch az na zaklade zlych zivotnych udalosti.Iste chapete co myslim. Mozno len vdaka tomu ze som sa prave vykaslal na jedneho cloveka ktoremu bolo ublizovane ci potreboval pomoct ci mile slovo si to odskacem vo svojej dalsej reinkarnacii.
Pokud pomáháte a nevrací se Vám to negativně, je to vždy správné znamení, že to ten člověk potřebuje, pokud je to opačně, vaše pomoc škodí, protože ta bytost, které pomáháte se musí naučit něco sama a budou Vám při pomoci kladeny překážky a někdy i škoda, pokud si to neuvědomíte. Chtěl jsem jen osvětlit, že pomoc musí být vždy uvědomělá a jít se směrem té bytosti, které chcete pomoci.
Povedzme ze on potom bude zly na syna a ten bude v dalsom mojom zivote moj neprijemny sef v praci co mi robi zo zivota peklo.Ci povedzme vrah mojej zeny. A to sa tyka vsetkeho,i prirody.A takto to funguje zo vsetkym.Vlastne kazdy z nas ma kazdym svojim cinom vpliv na svoju vlastnu buducnost ako i buducnost nas vsetkych.  "Uz by si ludia mohli konecne uvedomit ze pridu i po smrti pravdepodobne na tuto planetu znova a takpovediac si tou nevsimavostou serieme do vlastneho hniezda"... (pardon,ale lepsie prirovnanie snad ani neexistuje:-)  Dobre skutky budu odmenene..mozno nie hned,ale v konecnom dosledku pride odmena urcite, aspon v dalsom zivote.Bude svet aspon o ten jeden dobry skutok lepsi..a lavinovite o stovky zlych chudobnejsi..       Asi som to zase napisal dost zlozito..Vy vsak ucite viete co myslim a ked to budte chciet pouzit dokazete to ludom podat lahsou formou..a okrem toho neviem ci vecsina nepovazuje tieto temy uz za uzavrete.   ..Mailo  

Tato témata nejsou nikdy uzavřena a jsem rád Mailo za otevřené psaní ze života, to jsou totiž nejlepší témata pro nás všechny, kteří se snaží pochopit život a jeho skryté účinky. Víte, většinou Vás na tato hluboká témata přivedou životní události, která obsahují nejsilnější energie Vesmíru, jako je láska, žal, smutek, radost někoho milovat a těšit se s ním společně, prožívat emoce společně s nějakou blízkou bytostí a dává Vám to pocit sounáležitosti k nějaké Duši-Bytosti a pocitu ne osamění a  rovněž i přílivu energie. Kdyby lidé měli více každý těchto bytostí s otevřenou náklonností, život by byl o mnoho rychleji i hezčí, není to o větě Slunce v Duši, ale jeho opravdové prožívání a jednání v zde v reálu. Poznal jste v životě i Duši, ke které cítíte velmi velkou náklonnost a táhne Vás to v myšlenkách k ní za všech okolností, je to dar spřízněné Duše, jsou to nejvzácnější energie Vesmíru, a ty dělají z každého z nás právě dokonalou Bytost, i když to někdy bolí, ale i povznáší nad šedou realitu dnešního světa.
Pro všechny spřízněné Duše i jejich někdy nalezené polovičky, posílám jeden hudební klip, starší, ale vždy nádherný. Měsíc byl vybrán záměrně.

2 komentáře:

  1. BEZCITNOST
    A nedá si říci a nedá
    nos,oči,uši zalepený smradem
    klidně se kouká
    jak jiní umírají hladem

    A pak se jen diví a hloupě čučí
    proč jeho Duši v pekle mučí
    když ani nevěděl
    že nějakou v těle měl

    OdpovědětVymazat
  2. BEZCITNOST
    A nedá si říci a nedá
    nos,oči,uši zalepený smradem
    klidně se kouká
    jak jiní umírají hladem

    A pak se jen diví a hloupě čučí
    proč jeho Duši v pekle mučí
    když ani nevěděl
    že nějakou v těle měl

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.