čtvrtek 2. května 2013

„Řekla … Ahoj, templáři!“ II díl


ÚVOD k druhému dílu



Vážení!



Pokračuji druhým dílem knihy „Řekla … Ahoj, templáři!“ Protože všechno, co bylo v první části textu, je stále přítomno a existuje ( v sekci "Povídky) . Jsou tu ještě lidé, zvířátka, rostliny, krajiny, moudrost i hloupost, láska, přátelství, ale opět i nenávist a vztek. Pravda, změnila se dostupnost a kvalita informací, a to hlavně díky lidem jako je Iv a jeho blog, kam chodí stále víc lidí fascinovaných, jak se pravda a lež od sebe vzdalují, a člověk je tedy schopen o trochu líp a zřetelněji je od sebe odlišit. 

Pravda se stále víc a víc straní ideologií. Lež s nimi splývá! Dnes už lze dát mezi lež a ideologie beze studu  r o v n í t k o ! A tím je tenhle proces ukončen. Politický strany a vlády jednotlivých zemí ztratily smysl, protože ideologie a ideje byly hlavně ve svý kladný podobě globálním světem shledány jako zbytečnost, kterou líp a funkčněji nahradí korporace, úředníci a násilí virtuálních peněz! A násilí plodí jen a jen … ! Co vy na to, Vážení? Čím menší zemička, tím větší chomout a drsnější fiskální bič.

 Je sice pravda, že jsme vstoupili do novýho vesmírnýho cyklu, a je nádherný, že můžeme bejt přítomni v jeho počátcích. Ale on za nás naši práci dělat nebude a tou prací je zametat svinstvo, a to nejen po sobě, ale i po těch, kterejm jsme ten sajrajt dovolili udělat. Tedy chemtrails, úvěrovej obojek, manipulaci s vědou, školstvím, počasím, náboženstvím, tektonickými procesy, medicínou a ostatní si dosaďte sami ...

Tenhle cyklus patří všem vrstvám existence na týhle planetě a v tomhle vesmíru. A naštěstí ho nelze uzurpovat. Taky z něj nelze prchnout, vyzout se či svlíknout. Je tu neustále přítomno NĚCO, co člověku fandí a pomáhá vytvořit příznivý podmínky k  probuzení a změně. Často to taky „naštěstí pro nás“ znemožňuje přístup ignorantům a ničitelům ke zkušenostem, vědění a dávný moudrosti bytostí a lidí tím, že je prostě ukryje a postupně odhaluje pro ty, co s otevřeným vnímáním právě teď přicházejí.



Autor






Je to docela srandovní pocit začínat druhej díl - a řeknu to hodně nadneseně „románu“ - nevšedním zážitkem s jednou chemikálií, neboť jsem s ní, byť ne chemik, navázal velice vřelej vztah.
Hm, MMS. Když jsem prvně slyšel o týhle technologii léčení téměř všech nemocí, tak jsem si já ne-chemik říkal, no, ten pan Humble Jim se asi fakt zbláznil. Chlór plus nějaká kyselina jako aktivátor, to teda snad ani já, kterej už nejmíň deset let na sobě zcela amatérsky zkouším všelijaký alternativní metody léčení, si asi nelajznu. No a pak jsem někde v sauně nebo v bazénu chytil plíseň nehtů na nohou a zkoušel jsem všechno možný i nemožný, a naprosto nic nepomáhalo. Kožařka MUDr. mi sdělila, že my staříci máme už bídnou imunitu a ať se s tím rači smířím, ale jestli chci, tak mi nabídla, že některý přípravky jsou sice drahý, ale … ! Ale na to jsem fakt neměl!



Jim Humble

No a když už ty nehty byly plísní nabobtnalý tak, že to dělalo problém i botám, rozhodl jsem se, že ta tři písmenka MMS vyzkouším. A taky, jak to u starejch skrblíků bejvá, přispěla k tomu láce onoho přípravku. Tedy bělidlo na prádlo za pár pětek a balíček kyseliny citronový jako aktivátor za 4 Kč mě přeci nezrujnujou. A když to nebude fungovat na nehtech, tak to aspoň vyhubí ty malý potvůrky na záchodě v koupelně a tak.
No a představte si, ono to fungovalo! Ne nijak rychle, jak jsme zvyklý u patentních léků, tedy bolí vás hlava, „lup jeden dva prášky“ a problém je na čas, ale opravdu jen na kraťoučkej čas pryč! A když se člověk postupně odvažoval a učil s těmi třemi písmenky zacházet, fungovalo to nejenom na nehtech, bradavicích a rýmě, při chřipce, ale naprosto v klidu odcházelo všechno, co na staříka přišlo. Žádný pálení žáhy po paralenu, píchání tady a támhle, žádný poplatky u doktora a za recepty, a dokonce jsem si mohl dávky ordinovat dle svejch pocitů sám! Malárii jsem naštěstí v Podmoklanech nechytl. Rovněž tak ptačí, a dokonce i ta prasečí chřipka mě minuly. Ale řeknu vám, že to fakt nefunguje akorát na blbost nebo nečestnost některejch lidí, co seděj na významnejch zdravotnickejch postech a mudrujou, že přeci není možný za pár korun a tejdnů svépomocí – po přečtení jedný, jediný útlounký knížky – vyléčit nejen plísně na nohou, ale i rakovinu!
Taky AIDS a kde co, i mixomatozu u králíků, jak mi s potěšením sdělil soused! A představte si, že jenom nějakým chloranem vápenatým, přípravkem na úpravu vody do bazénů! Nebo dokonce tím výše uvedeným bělidlem na prádlo, tedy chloritanem sodným, aktivovaným kyselinou citronovou! Dyť sv. Chemoterapie na jeden kus, jak nás vnímaj, stojí prej cca 300 000 Kč?
A někteří MUDr., co tuší, nebo dokonce vědí, jak to funguje, jsou vyjevený z toho, že by nakonec mohli přijít nejenom o pacienty a svoje příspěvky od velkejch firem vyrábějících ona laskavá a přívětivá léčidla, ale, nedej pánbůh, dokonce i o práci!
Já vím, že většina těch bílejch plášťů jsou hodný, empatický, slušný a chytrý lidi, kterejm Systém nedal šanci naučit se léčit tvořivě a bez direktiv. Ale k čemu je inteligence, která bez špetky vlastního mínění poslouchá svý mentorující kantory, pak výrobce a distributory patentních, mnohdy hodně nešetrnejch dryjáků? Navíc při tom poníženě respektuje hloupost příslušnejch institucí a nerozhlídne se kolem.
Copak je neláká ono hup na plot nebo aspoň zkusit vytrhnout pár tyček? Vylízt vo šprusli vejš, co nejvejš, až tam, kde se konečně člověk může nadechnout a naplno zařvat, jděte do pr....?
Ale hned by tu byl problém nerespektu k patentnímu, fašisticko-bolševicko- iluminátskýmu způsobu léčby, posvěcenýmu věhlasnejma univerzitama a hlavně tím šedivým, přestárlým Systémem. A opět znovu narážíme na ono Ellnerovo, všechno je opačně a vzhůru nohama: politici ničej svobodu, právníci spravedlnost, university vzdělání, lékaři zdraví, media informovanost a náboženství spiritualitu! Moc děkujem, taťko S! Moderní medicína je moc dobrá a přínosná v mnoha oborech, ale neumí  – a to je docela srandovní a příznačný – vyléčit jako moje maminka nebo babička rýmu.
No a tak jsem se dostal ke knize Jima Humbla a byl jsem z ní vyjevenej, stejně jako by byli všichni študenti a dokonce dámy a pánové MUDr., kdyby se odvážili do ní alespoň nakouknout! A pak ku prospěchu věci použili svoje naštudovaný znalosti ze škol a pokusili se konečně spojit to, čemu oni říkaj moderní medicína, s alternativou. A tak se postupně začali osvobozovat z patentně otrokářskýho chomoutu současnýho zdravotnictví. Ale na jejich omluvu musím uvést, že oni ani nemohou nepatentovaná léčiva ordinovat. A to je ta hrůza, ignorovat něco pouze ze strachu, že přijdou o oprávnění léčit, a dokonce i o svoje tituly!
A představte si, že Jim Humble několikrát požádal jednu velmi lidsky se tvářící celebritu – Billa Gatese, a samozřejmě nejenom jeho, zdali by mu nezaplatil velmi drahej proces patentování přípravku MMS. A ten světovej lidumil se nikdy neobtěžoval odpovědět člověku, kterej po světě zadarmo léčí spolubližní, kteří na patentní léky nemají. No, proč by to dělal, žejo, když v jeho majetku jsou firmy, který patentní léčiva vyráběj.
 Ale my jako jednotlivci si to přeci můžem navzdory Systému dovolit vyzkoušet, ne? A to dokonce i bez nějakejch zvláštních znalostí. Protože to má obrovskou logiku. Ale tedy asi jenom pro nás obyčejný a v moderních medicínskejch disciplínách nevzdělaný lidi.
Jsme přeci asi ze 75 % voda. Aspoň tak nás to ve škole učili. A proto MMS v tý naší pochodující buněčný republice tak dobře funguje. Voni teda MUDr., co si kyselinu chlornou vzniklou z chloranu vápenatýho a vody, nebo kysličník chloričitej, jenž byl zplozen z chloritanu sodnýho aktivovanýho kyselinou citronovou, stejně jako kdysi já pletou s něčím, z čeho se uvolňuje chlór. Nojo, to je ta hrůza sv. Ignoranta a jeho kolegyně sv. Nevědomosti!
A opět si představte, že oni, tedy lékaři, o chemii lidskýho těla asi ve škole nikdá nic neslyšeli. Jinak by nereagovali tak hloupě, protože je nasnadě, že tyhle výše uvedený látky si naše šikovný tělíčko vyrábí samo. A jenom díky vnitřnímu zasvinění tím, co jíme, pijem, čím nás oni léčej, co vstřebáváme z prostředí, jež nám ještě ONI mimo námi produkovaný duchovní smog dublujou chemickým trailsem.
Tímto vám děkujeme, páni vojenští i civilní piloti, lampasáci všeho druhu a hlavně vám, naši „přátelští politici“, co si z našich daní žijete jako … ani se to neodvážím říct. A je vám jedno, že v důsledku těchhle svinstev, který nám pod názvem chemtrails pouštíte na hlavu, tedy krystalů baria a hliníku, stroncia, nanočástic, mykoz, prostředků na houstnutí krve a jinejch látek, jež patří na řízený skládky, nebo do provozů, který by měly zajistit jejich neutralizaci, či rozumnější využití. Nojo, ale to je drahý, že ano? A navíc by tu nebyla zajištěna neustálá přítomnost oněch řasnatejch, nefraktálních mračen, která vzniknou po rozptýlení letových stop a následně zabraňujou průniku přirozenejch a pro všechno žijící na zemi nenahraditelnejch druhů záření.
A je vám taky šumafuk, že tahle činnost snižuje Ph půdy. Ale naštěstí je už dávno rozjetej program šlechtění geneticky modifikovanejch plodin, který tohle zvěrstvo (a prosím tímto všechna zviřátka o prominutí) přeřežijou. A dokonce budou na těchto zničenejch půdách růst a zrát. Zázrak novejch technologií, že? Lidičky tu hrůzu spapaj a rychleji budou mřít. Ale předtím je naprosto nutný, aby tenhle byznys novejch sadeb chudáci farmáři za velký peníze nakoupili a pak už bude navěky všechno, přesně podle Sionskejch protokolů O.K.
Mám takovej zvláštní pocit, že vy, co se na tomhle svinstvu podílíte, tak už jste snad všichni brethariani, pro který jídlo není nutný a ani důležitý. Vy si fakt myslíte, že tihle vznešení vás za tyhle vaše zbabělý služby přijdou nakrmit zdravejma potravinama? Vy jste jim stejně ukradený jako příroda i já. A mažou se s váma jenom proto, že po vyhubení přiměřený části lidstva, budou přeci jenom nějaký ty sluhy potřebovat!
No, ale tihle všichni asi nejspíš taky nemaj děti, jejichž tělíčka jsou zaneřáděný výše uvedeným sajrajtem, neuváženou vakcinací, která brzdí plnej vývoj dětský imunity a tedy dostatečnou vnitřní výrobu látek potřebnejch k tomu, čemu se říká zdraví. Ale dá rozum, že když si musí zvykat matička země, ať se přizpůsoběj i dítka, ne?
Doufám, že se lidi začnou a už i začínaj budit a chápat to, co kdysi nakousl  výrokem jeden moudrej, že úroveň inteligence, která vyrobila problémy, není úrovní inteligence, jež je dokáže vyřešit! A ONI, co tu paseku vytvořili … samozřejmě ani nic řešit nechtěj, protože jim ten svinčík vydělává nepředstavitelný prachy!
 Ale každej z nás už zná pár skutečně léčících, kteří se dokonce za takto vedenej  zdravotní systém veřejně styděj a uvažujou vystoupit z tohoto spolku neléčících, pouze jen udržujících člověka při životě tak, aby mohl jakžtakž pracovat, konzumovat patentní léčiva a těsně před vstupem do důchodu umřít. Někteří z těch odvážných, co se nebojej problémů, to už udělali a vystoupili!
Ale vyplývá z toho ještě něco horšího, protože tady člověk v bídným stavu přežívá do pětaosmdesáti, při neustálým posedávání ve všemožnejch ordinacích. Pak ze světa odchází  se srandovním válečným pokřikem „na něco přeci umřít musím“, aniž by tušil, že odejít lze v naprostý absenci nemoci, tedy  m o c n e j ! Navíc s odhodláním a v naději očekávání věcí příštích.
Taky by mě strašně zajímalo, čím by nás tenhle zdravotní systém léčil, kdyby z nějakýho, dnes velice reálnýho důvodu, třeba kolapsu počítačů nebo dodávek energií, patentní dryjáky do lékáren… áách jóó… nedorazily?
Zlatej pan Paseka, Amadea a její teta z Civitelly del Tronto, pan doktor Lebenhart a jiní, co to umí s vodou, bylinkama, akapunkturou, vlastním a ještě ke všemu tisíckrát zředěným plivancem, urinoterapíí, MMS, javorovou šťávou se sodou, koloidním stříbrem a bůhví čím ještě. A to všechno dlouhou dobu před tím, než se v nezbytným a urgentním případě použijou patentní léky. Ale, vážení, ne s přezíravostí klasickýho „bílýho pláště“, nýbrž s láskou, protože bez ní dobře nefunguje ani ten nejdokonalejší a nejdražší medikament. No a v neposlední řadě… by tyto způsoby léčení byly oproti současnýmu stavu levný, levňoučký a téměř zadarmo, a to jak pro pacienta, tak i pro státní kasu. Kdyby ovšem tenhle argument někoho zajímal…
Samozřejmě nemoc je obrovskej byznys, stejně jako válka a surovinovej dranc planety. Zdraví = žádnej byznys! A jedním z těch zázraků, kterejch je mimo jiný opravdu velmi mnoho, jsou i tahle tři písmenka … MMS. Prosím, zapamatujte si je, třeba pro strejčka příhodu. A hlavně pro případ, když bude opravdu zle!
Tedy MMS a hluboká úcta za vaši nesmírně užitečnou, pracnou a svízelnou osvětu, majstr Humble Jim. A ještě větší dík za to, že bez jakýkoli pýchy a nároků umožňujete, aby i jiní, kdo posunou, rozšíří efektivní škálu účinků tohoto přípravku, mohli na vašem díle spolupracovat. Ještě jednou hluboká úcta, majstr Humble Jim …


Matěj



Odkaz na článek k tématu MMS:  

9 komentářů:

  1. Mluvíte mi z duše Matěji. Kdybych uměl psát, vypadalo by to asi takhle. Díky za všechny, kteří to tak vyjádřit neumějí.
    Georges

    OdpovědětVymazat
  2. Dobry vecer vsetkym. Prave som opet docital clanok "Osud,slobodna vúle" (o tom klampiarovi na streche). Je az usmevne ako som aspon ja bol uplne mimo pred tym nez sme sa tu stretli,a ako vela sa od vtedy zmenilo(k lepsiemu za tak kratky cas).Je pravda ze momentalne tolko nediskutujeme ale som si isty ze ste vsetci stale tu.To ze sa tolko nediskutuje ja pokladam za prejav toho ze sme sa posunuli v istom bode a uz vecsina diskutujucich zvlada sinchonicity a tym vlastne i samostudium.Je zaujimave obzriet sa naspet:-).Vlastne som chcel len podakovat Iv,Michal,Lucka,Terezka,Bed,Iva,Matej,Vlabi(no i ostatnym prispievatelom) a pozdravit Vas.Mozno by bol i cas spolocne zorganizovat povedzme nejake posedenie pri ohniku-opekacku. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mailo
      Vidíš Mailo a dneska jsem si tě přetřásal v hlavě a spojení je tady, děkuju - to jsou "Náhody" viď.

      Vymazat
    2. Mailo:
      Vím o čem píšeš, když zmiňuješ to samostudium. Má to však i druhou stranu mince. Kdyby nebylo takových jako Iv, kteří diskutují nebo se veřejně dělí o své vědomosti a názory, tak by těch samostudujících byla oproti současnému stavu jen nepatrná hrstička. Vem si jen tento blog. Nebýt ho, kolik by z těch, kteří nyní "ztichli" (nejenom tady, ale i v reálu) by byli tam, kde jsou?
      Někdo ten počáteční impuls musí udělit, aby "stádium samostudia" přišlo mnohem, mnohem dříve a vývoj člověka jako individuality, ale zároveň člověka jako celku, mohl raketově vystřelit kupředu. Díky Iv. Jistě jsi "nakazil" (pochopitelně myšleno v dobrém) velké množství lidiček a to nejenom ty, kteří tu byli aktivní. I já se budu snažit informace, které jsem tu načerpal, předávat dál tam, kde bude někdo, kdo si je alespoň vyslechne.
      Jen doufám, že tento vývoj nebude možným impulsem k ukončení práce na blogu, i když bych to při časové a pracovní vytíženosti Iv pochopil.
      Na světě nebude nikdy možnost vyčerpat všechny zajímavosti, krásy a důležitosti, o které lze předávat druhým. I proto je Univerzum nekonečné :-)

      Vymazat
    3. Michal...ja to viem...prave preto to podakovanie. Pride opet cas ked sa to tu rozbehne-nieco ako dalsia vlna hladania..az sa prehupneme cez istu hranicu pochopenia toho co sme sa doteraz dozvedeli. ..Mailo

      Vymazat
  3. Vyzkoušejte novou a podle mne nejlepší formu aplikování MMS a CDS
    http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady najdete výrobu CDS tímto způsobem.
      http://www.youtube.com/watch?v=P4pIjkT-QAA

      Já pracuji v poněkud menších dávkách. Z 2,5ml chloritanu vyrábím 0,5 litru CDS s koncentrací přibližně 890ppm. Nádobu mám jen 0,5 litrovou. Vyrobím asi 0,3 litru CDS a doplním vodou na 0,5 litru.

      Vymazat
  4. to Matěj
    Koukám Matěji, že k 4.5.13 tvůj článek zkouklo 106 lidiček. Současně děkuji za propagaci MMS, proto jsem tam dal odkaz i na svůj článek, jen ať se to valí!
    Děkuju, ať Vás provází Síla.

    OdpovědětVymazat
  5. Vážení,
    toto oslovení, ke kterýmu se opět s radostí vracím, neberte prosím v onom nevážným slova-smyslu. A vnímejte ho pouze tak, jak ONO zní. Tedy ne, jako fuj-tajbl konotaci. Děkuju.
    Měl jsem opravdu docela strach /protože mě na to upozorňovali lidé, jejichž soudnosti si vážím/, že téma MMS by na tomhle hodně informovaným blogu mohlo působit jako ignorance. Asi stejně tak, jako možná někteří lidé vnímali moje výše uvedený oslovení v kometářích i v textech templáře a jiných povídek. A moc děkuju, že to bylo přijato tak, jak jsem to myslel. A dík Iv, že jste mi to potvrdil. Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.