neděle 14. dubna 2013

Setkání Bilderbergu 2013



Nové informace o možném tajném setkání členů Bilderberg Group. Zdroje naznačují, že místo konání schůzky bude předměstí Londýna, luxusní Grove, na severu britské metropole. Setkání by se mělo uskutečnit  6-9 června 2013.
Jako obvykle, informace týkající se našich milých a starajících se globalistů o naše blaho, je však stále přísně tajné. Potvrzené zprávy přijaté od zkušeného novináře Jimmy Tuckera byly
podrobněji popsány v článku 2. dubna s názvem "Skupina Bilderberg zasedne v roce 2013 nedaleko Londýna? Jimmy Tucker řekl, že konference se  bude pravděpodobně konat 40 mil od 40 mil Londýna.
Informace obdržené z novin Guardian, Londýn, od Charlie Skelton  zůstává v kontaktu s webem  bilderberg 2013.co.uk a říká:
"Grove hotel ve venkovském prostředí v Hertfordshire, byl zvolen pro místo setkání, pro více než sto nejvlivnějších lidí z podnikatelského sektoru, bankovnictví, akademické sféry, politiky a médií. Této informace však byla věnovala relativně malá pozornost, proč asi?



"Celý hotel,  včetně tří restaurací, luxusních  lázní a zahradou jsou celé​​  rezervované soukromě a to ve dnech  5-9 června letošního roku a byla poprvé zjištěna  italským dokumentaristou, který je expert na Bilderberg, uvádí na svých internetových stránkách.
Toto je potvrzeno i v kalendáři, kde se uvádí, že hotel bude zcela nedostupný od středy 5.června do  neděle 09.06.2013.
Problematika setkání není známá, ale jistě pro naše „blaho a osvícení“.
Související video:  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/04/morgellony.html
Zdroj:



6 komentářů:

  1. A copak? Ve Švýcarsku se jim už nelíbí? :-)
    Krom Anglie asi není už moc zemí, kde by jim nebylo ouzko.

    OdpovědětVymazat
  2. Uz se jim to krati......proud

    OdpovědětVymazat
  3. Nejsem sice člověk který by podporoval terorismus, ale osobně a upřímně, nějaký větší výbušný atentát s krytím snajpru by vůbec nebyl na škodu - (čím víc, tím veseleji) :-) PS: Jejich starost o naše blaho, mi už tak nějak v poslední době, dost leze dost krkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádný bomby,přejme jim, ať se hezky spolu dohodnou na tom,co dál s námi a hlavně ať si rozumí mezi sebou a nehádají se o to, kdo má víc peněz a větší moc.Jóóóó a nedoporučuji pobyt na přímém Slunci,toto pálí auvaj auvaj :)).

      Vymazat
    2. Ja si spis myslim,ze se deje jen to co lidi bud chteji,nebo co trpej.Co by opravdu nechteli by se stalo mozna jen obcas a bylo by po zasluze potrestano a podle moznosti napraveno.Nepisu to kvuli vyvolavani nejakejch pocitu viny,to ani nahodou,ale za ucelem zamysleni se,protoze tenhle svet si vytvarime sami,bez nas by ani nebyl v tyhle podobe moznej a to co se deje by postradalo smysl.Takze je jasny,ze bez nas to proste nejde.Co z toho vypliva? Ze jaky si to udelame,takovy to mame.Je to zkratka na nas.Jaky budeme sami,takovy budou nasi "sefove",zastupci.To my jim dali tu moc,skrz nas delaj co delaj a maj se jak se maj.A zase jsme to jen my kdo to muzeme zmenit.Oni jen vyuzivaj svejch moznosti po svym.Tak to vidim alespon ja.Berte je jako prizivniky co nas vyuzivaj k svymu blahobytu.Kdyz chytnete stenice,taky se jich snazite zbavit.Ovsem tohle je problem kolektivni,takze k jeho reseni je potreba celej kolektiv.A ten je rozlicnej,nedojde k spravnejm rozhodnuti a sjednoceni se bez spravnyho mysleni,proto je taky potlacovany.Potrebujeme tedy neco jako revoluci mysleni,kdyz si kazdej uvedomi sam sebe,co chce a taky to ze se na tom ma aktivne podilet a zvelebovat si to,myslenim taky dojde k tomu co jsou moralni hodnoty a proc jsou dobry a taky umyslne potlacovany,dojde k jinymu zebricku hodnot a tim k nutnosti zmen,ktery bude s ostatnima podporovat.Ale na zacatku musi bejt ten clovek,obcan,co povstane z ovcana :-).Pak nemusime bombardovat bilderbergy a rozcilovat se s s elitama,protoze to sami zabalej,zajdou na ubyte,nebo se stanou proste jednema z nas :-).Komu to prijde naivni a fantasticky,at si precte knihy Julese Verna a srovna je se soucasnosti:-)......proud

      Vymazat
  4. "Předpověď" bostonského útoku:
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gmGNtasS_3Q
    GW

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.