pondělí 18. února 2013

E-CAT – dnes již testy třetích stran




Nyní je E-CAT testován nezávislými  třetími stranami, pro potvrzení funkčnosti zařízení. Proto pro Vaši informaci jsem zde vypsal pár dotazů z dnešní doby na pana Rossiho a jeho odpovědi, aby jste byli v obraze.


Vážený Dr. Rossi,   17.února 2013
Moje sestra se účastnila Vaší E-CAT prezentace v Curychu a přišla odtud s velkým obdivem a nadšením. Čas ubíhá a netrpělivě nyní očekáváme výsledky Hot Cat testů třetí strany. Chápeme, že to nemůže být  publikováno, ale aspoň něco pár slovy.
Andrea Rossi
Třetí strany, jsou na sobě nezávislé skupiny, jež provádí nyní tyto testy. Výsledky testů  budou zveřejněny. Nemohu udělat pro Vás žádný zatím závěr, protože nemám představu o tom, co páni profesoři budou psát.

Vážení Andrea, ,   17.února 2013
Mohl byste nám prosím říci, pokud si přejete, že tato další zpoždění třetích  stran týkajících se testů závisí na čem?
Mám na mysli to, že vaše zařízení se zdá být opravdu jednoduché a fungující. Bude  to trvat "týdny" než se získá spolehlivý výsledek?
Doufejme, že v březnu už nebude další zpoždění a už nebudou mít žádné připomínky další "skeptici" a jejich záměrné útoky.
Andrea Rossi
Zkoušky a testy na sobě nezávislých třetích  stran nejsou závislé ode mne, a proto nejsem schopen odpovědět na vaše otázky. Načasování testů i publikace zkoušek rovněž nejsou závislé ode mě.
Co říci pro vaše přátele, kteří jsou netrpěliví, můžete se jich zeptat, proč jsou tak netrpěliví s námi, protože vědí co stále následuje: platí a ještě zaplatí svými daněmi starou jadernou syntézu miliardy eur, zatím co my jsme nedostali od daňových poplatníků jediný cent.

Vážený pane Rossi, 16.února 2013
Které verze E-Cat jsou testovány nezávislými testery? Hot-cat, Warm-cat, plynový -cat?
Andrea Rossi
Hot Cat, prozatím.

Vážený Andrea, 16.února 2013
Děkujeme za aktualizaci, pokud jde o uzavření 3. nezávislých testech. Zmínil jste, že v prosinci dospěly k závěru, že jejich testy se ještě zopakují. Víte proč je třeba udělat ještě mnohem více testování - jsou tyto testy vyžadované od odborných kritiků?
Andrea Rossi
Ano, recenzenti peer požádali o dodatečné zkoušky s cílem potvrdit výsledky. Byl jsem informován dnes, že tato třetí strana  dokončí zkoušky ve třetím březnovém týdnu 2013.