sobota 12. ledna 2013

Nemeš generátor - Aktuálně

Do článku Generátor    http://energieupramene.blogspot.com/2013/01/generator-input-120w-output-300w.html  bylo přidáno video od autora Pavla Nemeše.


5 komentářů:

  1. Video je hezké, pro jistutu si ho stáhnu na PC kdyby se někomu nelíbilo.. :) Jo 1500EURO není málo, ale kdyby udělal nějaký e-shop nebo pořadník jak je na E-cat a byla by jistota. Že pokud bude nefunkční nebo se mně nebude zdát tak že ho mohu do 14dní vrátit tak by do toho snad každý šel.. Ale jak píši komentátoři na Youtube.. hodně slov a málo činů.. i když věřím, že pan Nemeš má nejeden funkční prototyp.. možná i někteří zde diskutující nejsou daleko.. :) Hodně zdaru a sil s úředním šimlem..

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj
    nevite nekdo jak musi byt velky takovy tunel co dokaze pohanet generator 3kW ? to musi mit tak velikost 5x5 m ne ? Na fajsbuk se nedostanu tak nemam informace...
    Antena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Antena
      V základním článku je adresa mail, stačí napsat jako člen Enerie u pramene, on nás tady zná. Rád odpoví.

      Vymazat
    2. Ahojte,
      tuto pan Pavol Nemeš byva kusok odomna a som s nim dohodnuty na stretnuti. Pojdem mu robiť aj webstranku aby to mohol prezentovať na internete. Inak ta verzia s 3kw bude mať priemer 1,5m a vyšku 1,2m. Ved popozeram a poslem Vam nejaky report ze ako to bezi.

      S pozdravom
      Bobor.

      Vymazat
    3. to Bobor
      To je moc fajn, pozdravujte a těšíme se tady všichni určitě na podaný aport.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.