čtvrtek 4. října 2012

Znovu otázka Chemtrail




Přišel mně jeden zajímavý mail od našeho čtenáře a rozhodl jsem se jej zde dát k dispozici i ostatním, s jeho souhlasem. Na Chemtrails  jsou sice specializovány stránky Orgonet, ale i zdejší stránky se zabývají věcmi, které se drží pod pokličkou a tématy, záměrně před veřejností  jistým způsobem korigovány.

Zde je fotografie, která vlastně dotyčného čtenáře vyprovokovala k odeslání dotazu, na České ministerstvo zdravotnictví.

Neupraveno – bez diakritiky (ODT)
Dobry den,odhodlal jsem se dat vam na vedomi,ze uz dal nehodlam "delat vola" a musim se ozvat k tolik diskutovanemu problemu CHEMTRAILS. Myslim,ze neni treba diskutovat o tom zda jsou(existuji),nebo nejsou,z prilozenych fotografii vidite jasny rezult, ktery absolutne vylucuje kondenzacni stopu letadel za pouziti normalniho paliva! Durazne se timto ohrazuji proti niceni zdravi a tim i zivota a jeho kvality celeho naroda i sveho a niceni naseho spolecneho zivotniho prostredi,plodin a vody!!! Nechapu,ze nekomu muze bejt blizsi "jidasskej gros" ,nez zdravi vlastniho naroda.Rozhorcuje me,ze je neco takoveho mozne i pres napjatou situaci v republice,kdy je verejnym tajemstvim,ze dojde k nove revoluci a vinici vsech uskoku a spatnosti skonci pred vselidovym soudem vsech obcanu a ti vyrknou konecny verdikt.Potom "panbuh se vsemi viniky!".Opravdu to chceme nechat dojit tak daleko,nebo se uz konecne zacneme starat o svou vlast rukou spolecnou a nerozdilnou?? Prilozeny dve velmi jasne a vsevysvetlujici fotografie oblohy dnes 30.zari 2012 v 18.00 hodin. Zadam timto o vycerpavajici odpoved na moji stiznost.Svoji stiznost i s porizenymi fotografiemi a reakci na ni pochopitelne zverejnim! Dekuji.......proud
Reakce:
Vážený pane XX,

Ministerstvo zdravotnictví obdrželo Vaši e-mailovou stížnost ohledně problému chemtrails.

Chemtrails jsou kondenzační stopy (condense trail, contrail) , které se objevují za tryskovými letadly letícími v určité výšce (obvykle 8 – 12 kilometrů) v prostředí s dostatečnou vzdušnou vlhkostí. Kondenzační stopy (kondenzační pás) jsou tvořeny drobnými vodními kapkami nebo ledovými krystalky, které vznikají jako přirozený důsledek promíchávání chladného vzduchu s horkými produkty spalování leteckého paliva. Jejich vznik a přetrvání (případně rozpad) závisí na teplotě, vzdušné vlhkosti, atmosférickém tlaku a pohybu vzdušných mas v místě vzniku.

Dále Vám sdělujeme, že Ministerstvo zdravotnictví může vyřídit stížnosti, u kterých lze jednoznačně identifikovat stěžovatele. Z tohoto důvodu musí být e-mailové stížnosti podepsány zaručeným elektronickým podpisem, zaslány datovou schránkou nebo písemně potvrzeny na adresu:
Ministerstvo zdravotnictví,
Palackého nám. 4,
128 01 Praha 2.
 Odbor kontroly

Odpoved:
Dobry den pani XX:-). Kdyz uz tak "proude" a podepsal jsem se jako XX,moje krestni jmeno,ze neudavam dobrovolne svy cislo bot a bydliste je snad v nasi dnesni spolecnosti normalni,neulehcovat aparatu totalistu hledani svejch odpurcu:-)).Protoze v tyhle zemi si uz normalni lidi davno nevladnou.Vlada je totalitni teleso podrizeny kdekomu kdo vlastni,jen ne svymu narodu.Jinak by to nebyla vlada,ale zastupci lidu.Tolik ke me:-).A ted k problemu chemtrails(ovladani pocasi a nejen toho),kterej uz priznal i bilej dum,jen u nas se to "jakoze" porad nevi.Tyhle pokusy by mi az tak nevadily,uz jsme nakonec provedli vic veci se kterejma si ted jako lidstvo nevime rady.Napriklad atomovy elektrarny,umime je postavit,mame z nich (ze prej) levnou energii.Ale co je to platny,kdyz je neumime uzivat bez rizika a nevime co s odpadem.Stejna situace nastava u chemtrails.Nebo se snad hlinik a barium plus ostatni jedy a oxidy objevily v pude a vode jen nahodou? Asi se vzedmuly ze zemskyho jadra,ze ano?:-))).Tyhle veci jsou uz prokazany laboratornima vysledkama a kdo jinej nez zdravotnictvi by melo bejt alarmovany v prvni rade?Ale vyssi zajmy penez a moci jak vidim,jsou nadrazeny zajmum lidi a jejich stesti.Skoda.Mozna by se s tim melo jeste vcas zacit neco delat,co rikate?At si Amerika a EU dela co chce,kde jim to trpej,ale nevidim duvod,proc by jsme to meli trpet u nas!Kdyz EU a podobny veci,pak rovnopravne,ale ne pod diktatem! Kdyz Barosso skoci z okna v sedmym patre,je to tak spravny a vsichni skocime taky???Jen proto ze se to bankerum a Rothschildum libi? Kam se podel nas selskej rozum,logika a uvazovani?I ty se daji koupit??? Tolik moje reakce na vasi obecnou a zavadejici odpoved,ostatne jinou jsem ani necekal,presto diky za ni........proud

Moje poznámka k výše uvedenému.
  
V Jiříkově vidění

Tak ti Véno nevím, jestli se pohybuji mezi vzdělanými lidmi a nebo roboty, blábolající naučené jisté  odpovědi a často v nekonečné smyčce a to tak dlouho, než dojde baterie dotyčnému stroji a ještě za naše daně.
Pokud vím, otázka zněla na Chemtrail a ne na kondenzační páry- Contrails za letadly. Z toho jde vidět, že dotyčný institut vůbec nemá páru o rozdílu těchto témat a nebo je to záměr?
Ale Contrails Vám bylo podáno opravdu odborně, jako by jste nevěděl, že i Vy v zimě děláte ústy Contrails, když vydechujete  teplý zoxydovaný vzduch a při ruských mrazech se za Vámi táhne kondenzační stopa. Asi to bude ono i ve městě, kdy velké množství běhajících lidí v mrazech tvoří tyto Chemtrail – pardon Contrails a pro vzájemnou velkou kondenzační mlhu na sebe narážíte a tím mají všichni účastníci možnost do sebe vrážet, ochmatávat se a i se když je příležitost okrádat vzájemně, u nás velmi častý jev. No Véno, že se nestydíte tak zaneřáďovat ovzduší svých spoluobčanů, ještě že nelétáte v takových 8 –12. kilometrových výškách.
Takže jak pozoruji, na našem ministerstvu ani neznají tento základní diametrální rozdíl těchto dvou jevů, no tak tedy, to už je opravdu vážné. Myslím tedy, že tato instituce opravdu tak stačí na vymýšlení ptákovin, jako je výměna autolékárničky tříkrát do roka, protože se zjistí za měsíc, že ta první nevyhovuje a mohl bych jmenovat další, jako hromadná vakcinace proti všemu, co se momentálně hodí a farmaceuti náhodou něco vyrobili a zrovna se hodí třeba na epidemii průjmu, snad by tato epidemie hrozila spíše z reakcí našich institucí.
Chemtrails je tedy úplně něco jiného a na to se náš čtenář ptal. Bylo mu odpovězeno úplně na jiné téma.
Chemtrail je tvořen chemikáliemi, které mohou být nebezpečné lidskému zdraví, nebo přímo prudkými jedy jako baryum, bauxit jiné oxidy hliníku, dibromidetylén, sloučeniny vápníku a hořčíku, různá polymerová vlákna apod. O Chemtrail též mluví již v roce 2001 první verze jurikátu americké sněmovny reprezentantů, H. R. 2977 - Space Preservation Act of 2001. Pokud naše orgány opravdu neví o co gou, tak zde na stránkách
 by se měli dozvědět  o soudním obvinění vlády USA z Chemtrail. Zda je Chemtrail reálné, nebo není, má hlavně zjišťovat tento orgán, ale různá měření a výpovědi i vědeckých pracovníků jsou opravdu alarmující. Falešné starosti jako jsou vakcinace, autolékárníčky atd. jsou sice dojemné, ale asi zastírající úplně jiné skutečnosti, tak vychází celkový dojem.
Odkazy na kontroverzní Chemtrail:
Tak co Vážení čtenáři, Silvestr jak vyšitý, viďte. Někdo mluví o Voze a druhý o Koze, velmi časté praktiky.

19 komentářů:

  1. Stále vám říkám: "Neberte úplatky, neberte úplatky, neberte úplatky, ale je to marný,je to marný,je to marný..."

    Nic jiného bych ani nečekal. Takový dopis je potřeba podložit laboratorními výsledky, nejlépe i staršího data. Jen bohužel nemám valného mínění o "nezávislých" laboratořích s "nezávisle" nastavenými instrumenty a hlavně s normami, které jsou pružnější než tělo hadí ženy.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou to jen chudáci,který se bojej o svý zadky a řekla bych,že už to maj befelem,nebavit se s námi o tom(podle tý reakce my s tim nic) ani prostě nikde,nebavit!!!Neexistuje!!!A ty co jim ty befely dávaj,můj bože mlátila bych to po palicích.Ale taky některý jsou vážně moc blbý a to je přímo záhada,jak se na ta místa dostali.Začíná nám to pěkně zvyšovat všechno obrátky.A "proud",napsal jsi to tam opravdu tak jak to je,do puntíku.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keby sa spytal neoficialne dostal by asi pravdivu odpoved skor.Bud otom nesmu hovorit alebo sa skratka boja zacat stym prave ten konkretny clovek(a zaroven i o pracu). ...Mailo

      Vymazat
    2. Ona celá odpověď ministerstva by se dala shrnout do:
      My nesmíme ani naznačovat...

      DV

      Vymazat
  3. Je dobré, že se lidi ozvou. Až dojde na lámání chleba nemůžou se potom vymlouvat "však nám to nikdo neřekl".

    Díky Proude.

    OdpovědětVymazat
  4. Vážení,
    u nás ve vsi byli minulej tejden zástupci chráněný, krajinný oblasti a ministerstva životního prostředí s tématem přeřazení a překvalifikování ochrannejch pásem. No náramná blbost, ale to je téma na jindy. Pak přišla řeč na to, že hospodáři na některejch územích nubudou moci používat chemii (což naprosto schvaluju a nejenom tady, ale všude). Tak jsem se zeptal zástupce MŽP, zdali ví něco o chemtrailu a když budou zakazovat někomu chemicky ošetřovat svý pozemky, proč se před tím nepodívaj občas na nebe, z kterýho na nás denně padá neuvěřitelný kvantum a to nejenom chemie. Uvedl jsem, že ve světě se zjištuje mimo jiný plošnej pokles Ph půdy a zdali provádějí ze svýho titulu nějaký měření, pokud se týká hliníku, barya, atd,. Koukal chudák jako vyjevenej králík a neřekl ani slovo. Prostě strach, s t r a c h, S T R A C H !!! Popleta N

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super:) VYJEVENEJ KRÁLÍK, tak to je přesné. Chystám se na našeho starostu. Je prosím ze strany zelených, už se těším, až se ho na to zeptám. On je celkem v rámci možnosti slušnej člověk, ale už dostal v hospodě po hubě, No, nosí kůži na trh, tak co.. . . výborně napsané, odpověd z ministerstva mě také pobavila. Mafie exceluje. Dokonalý plán vetřelce. Naplnit obchody luxusním zbožím, postavit domy, v mediích namasírovat lidi Jak se staví sen a podobně, pak spustit destruktivní systém hypoték a půjček, zadlužit, zaměstnat a pak už stačí jen strašit krizí, exekucí, výpovědcí z práce a otroci stojí v řadě a píší a říkají, co páníčkové chtějí. Gratuluji, vlastně je za to člověk musí obdivovat, ale zároven litovat. . . . iva

      Vymazat
  5. Teď je otázka kolik z těch lidí na různých veřejných postech opravdu neví, kolik tuší a nechce vědět, kolik ví a pro vlastní prospěch mlží a kolik ví a byli by schopní to i přiznat...???
    DV

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj DV,
    stačí nakouknout do Protokolů Sionskejch Mudrců, pod dominací Rotschildů a je jasný, že vzdělání a informace se podávaj pouze a jen do stupně funkce a zařazení v hierarchii, tedy přesně specifikovaný pyramidální úrovně. Přes to nejede zatím na týhle planetě žádnej vlak. A ti většinou něvědomí chudáci jsou k nám vysílaní pouze se schválenou agendou. Je to např.i zařazení politiků, ale i vědců atd., kde je zneužíván jejich reptilíánskej gen. Samozřejmě, že jsou tam lidi, co se jako my tady na blogu pídí po iformacích, ale je jich v populaci přesně to samý procentíčko, jako nás. Tedy zatím spíš promile. který ovšem z mnoha různejch důvodů není meteriálně i mentálně nezávislý. Bylo by moc dobrý tyhle lidi získávat, protože Systém jejich práci nutně potřebuje a v podstatě je na ní závislej. To je totiž jeden z centrálních bodů jeho zdá se nepřekonatelný síly. Takže je to na nás dámy a pánové, protože každej má nějakýho známýho na týhle úrovni pyramidy a ti lidé, pokud už se trochu zajímaj, tak intuitivně hledaj jinej tým za kterej by chtěli kopat! Jen prostě naše líná huba, jako vždy holý neštěstí! Popleta M

    OdpovědětVymazat
  7. Oni na ministerstvu takto záměrně odpověděli. To je ta dnešní politika- mluvit naprosto z cesty. Ale oni o chemtrails ví. Jenže nedokážou adekvátně odpovědět, možná nemohou, a budou rádi, když se jim tyto dotazy nebudou množit.
    Je zde ale dostatek faktů. Kondenzační stopa, ať je v jajékoliv výšce, zanedlouho zmizí, jenže chemtrails ne. Ten se rozlézá do šíře a na délku je od obzoru k obzoru. Vidíme to denně. Jsou vyjímky, kdy zústává obloha i po letadlech čistá, ale dnes už je to opravdu velmi výjímečné.
    Myslím, že ministerstvo by mělo být zasypáno těmito dotazy typu - proč se vyskytuje hliník v ovzduší a proč nám to letadla sypou na hlavy. Jsme snad s někým ve válce, že se na našem národu kdosi dopouští takového terorismu ?
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  8. Indiáni kmene Hopi předpověděli: "Až se nebe zaplní pavučinami, pak se čas mocných změn nachýlí."
    Ono je to vlastně jedno jestli nás úředníci ignorujou, protože co se mám stát se stejně stane. Musíme jim to odpustit, hrají pouze svoji roli, jsou v zajetí ega a plní strachu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, přesně tak. Hlavně nesoudit na základě jedné odpovědi, to je jednoduché a dovede to každý, jenže už nevidíme životní příběh pisatele, který za tím stojí. Systémový protipól k nadcházejícím změnám stále existuje, ale pomalu se hroutí. A je to zkouška pro nás pro všechny, zda se necháme stáhnout na jejich úroveň nebo přestaneme s těmi žabomyšími válkami a začneme hledět na nebe místo do země. :)

      Vymazat
  9. Zaujimalo by ma ci uz niekto skusil zistit... niekto to musi ten sajrajt vyrabat(musia to byt tony),distribuovat,predavat,kupovat... ?Odniekial sa to predca muselo vziat!Kto? ...Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailo,ja nevim kdo,ale tak si jen vzpominam treba na nemecky AG Farben,pres ktery byl podporovanej Hitler a jeste mu vyrabely ruzny svinstva,dcerina spolecnost,samozrejme ze to melo hlavni stan v Americe a patrilo to tusim Rockefellerum,jak ne primo Rothschildum....proud

      Vymazat
  10. Zdravim. A ted si lidi predstavte co se opravdu vsechno deje,kdyz si uvedomime kolik toho vidime my ,a ze to je vsechno,ze vsech ruznejch oboru a cinnosti jen "vrcholek ledovce",tohle vedomi je uz vic nez jen "alarmujici" :-(.Nechapu,jak muzeme klidne spat.......proud

    OdpovědětVymazat
  11. no, teoreticky bychom to mohli zjistit, ovšem, jak se těm hajzlíkům dostat do účtů a faktur, když za prvé popírají existenci rozprašování a tak bychom museli mít jedině nějakéhg agenta v armádě, nebo v leteckÉ společnosti , aby nám tam našel faktury a to by byl důkaz. Byla by sranda o to požádat, třeba jako sdružení pana Bártu, ten má u bráchy nějakou tu špiclovací firmu:)IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, myslím, že za nějakou dobu až se dotyčným začne sypat zdravotně rodina a nebo oni sami, tak to bude na stříbrném podnose. Jen to chvíli trvá a oni se neproplachují, takže výsledek bude časem zaručen.

      Vymazat
    2. Já vím, ale bylo by dobrý, kdyby toho nechali a přiznali se, kdo se má na to chcípání koukat:(. Já si přeji, at se proberou a ještě je čas. . .Manžel konečně našel správného lamače kostí na ty jeho bolavý záda. Je to člověk, který napravuje naše přední tenisty a hokejisty i Jág . .před námi tam byl nějaký takový milionář, když odjel, tak šel na řadu můj muž a když byl napraven, tak jsme si chvíli povídali. Ten týpek, co tam byl si ze strachu o majetek buduje vilu a zázemí na FLORIDĚ:), TAK TO JSEM SE POBAVILA. Oni vlastně mají ještě větší starosti než my. Kam, asi ty miliony dají. . .Byl to vlastně chudák. ODHADEM 45 LET, V AUTĚ MLADOU KOČIČKU S DÍTĚTEM zlatokopku. Chlap ošklivej, nechtěla bych ho a co ted, když nebude mít fáro, vilu a prachy, přijde o ženušku, Florida se asi potopí trošku, tak je mi jich vlastně líto. . . iva

      Vymazat
    3. Jo každý je strůjcem svého štěstí a patníky jsou sviňa, natož rigól, tam je to jasný.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.