sobota 18. srpna 2012

Vyhledání akupunkturních bodů



Dnes jsem pro ty, co se zabývají akupunkturou  připravil malé schéma jednoduchého přístroje pro vyhledání těchto důležitých bodů při provozování této praxe. Přístroj je napájen samozřejmě kvůli bezpečnosti vždy baterií a nalezení bodu je signalizováno změnou tónu z reproduktoru. Výstup místo reproduktoru může každý trochu znalý radioamatér nahradit buď citlivým měřícím přístrojem a nebo LED diodou po jisté úpravě. Pokud dobře zapojíte, přístroj by měl fungovat na první zapojení, nikdy s ním problémy nebyly. Sondu držíte na plusové straně jako venkovní obal a vnitřní elektrodou posouváte po pokožce.

20 komentářů:

  1. Iv děkuju,alespon si nebudu muset dávat celou hlavu do svěráku,abych trefila to správný místo.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo Terezko, když někdo léčí třeba oči a hned těsně vedle je bod svěrače, tak se nedivte, že to nestihne tam kam chodil císař pán sám a má to v kalhotech a oči při tom má taky vyléčeny, protože na tu spoušť nestačí valit oči.

      Vymazat
  2. Jak Iv víte, nejsem v tomto kovaný, tak se optám. Toto reaguje na změny odporu či napětí kůže, nebo je to ještě trochu jinak a s úpravami by se tím daly třeba doma zjistit patogenní zóny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal:
      OK. Měří to jen citlivě odpor kůže, takže patogenní ne, ty zatím jen virgulí, současná věda zatím tato pole neumí měřit jako Avometem el. hodnoty a to si říká vyspělá??? Možná Egellyho "mlýnek".

      Vymazat
    2. Pro Iv:
      Děkuji, pohledám, ale nebude to nic jednoduchého. V češtině v podstatě nic a hungary translátor taky žádná sláva.
      Ale abych nepátral špatným směrem - jedná se zřejmě o jakousi zřejmě Al vrtulku?
      Děkuji

      Vymazat
    3. Jsem úplně zapomněl, co jsem chtěl napsat :-D
      Vím, že tyto energie měřit nejde, ale jak je vidět, lze měřit jejich vliv na okolí - zde konkrétně místní změny v kůži.
      Stejně tak jsem myslel, zda by nešlo detekovat nějakou interakci energií v patogeních zónách na měřitelných vlastnostech hmoty. Zda třebas v těchto místech nějaké elektronické součástky též nemohou měnit svoje třebas odporové vlastnosti.
      Když to nejde od lesa, zkouším to od louky :-)

      Vymazat
    4. to Michal:
      Vím, že jste toto měl na mysli, ale nemám odzkoušeno a bude to s velkým zpožděním, protože lidské tělo reaguje pomaleji.

      Vymazat
    5. to Michal:
      Jeden čtenář mně upozornil na elektronickou virguli: http://www.kpufo.cz/oblasti/oso/patrov/c_elv.htm cituji však: Problém ovšem je, zda proutkař reaguje na elektromagnetické pole vysílače či na anomálii, která toto pole porušuje. …Takže je to jen pokus, spíše bych řekl, že rádiové vlny reagují na zlomy a už vůbec nemůžeme hovořit o měření neprobádaného pole u fyzikálních předmětů, éteru, pyramidové energie, životní energie atd, mám na mysli momentální aktuální číselný stav, ne mapování, na to věda ještě ani nevěří. Jsou to jen výsledky interakcí, s jiným médiem, v tomto případě s elektromagnetickými rádiovými vlnami

      Vymazat
    6. Ahojte.Na urcitych strankach sa vposlednom case objavuju clanky o prane!Hlavne otom ze nepotrebuju vtedy jest,staci im iba voda.Da sa otom na nete dost zistit na nete,no mna zaujima i vas nazor.Ma stym niekto i skusenosti?Ma to suvislost z energiou tela(ale i vsetkeho ziveho)o ktorej sa tak casto bavime.Rad potom vysvetlim. Dakujem ...Mailo

      Vymazat
    7. Ahoj Mailo,koukala jsem na přednášku na Orgonetu s p.I.Adamcovou,tak ta se tam o tom zminovala,že nakonec tak zkončíme všichni,živi jen z prány.Já můžu za sebe říci,že už nedokážu do sebe dát ani sýr ani mlíko,dělá se mně z toho šoufl.Myslím,že to bude záviset asi na vibracích toho kterého,co bude jíst a jestli nebude živ jen láskou(pránou).T.

      Vymazat
    8. Ahoj Terezka..dakujem za odpoved.Hladam teraz nejake odpovede nato ako je to stou energiou-odkial sa asi berie,aka je a ake druhy su.Ako sa nanu napojit atd.To je podla mna totiz jedna z najdolezitejsich veci!Kopec ludi by sa okamzite zmenilo k lepsiemu-keby nemuseli bojovat este aj o kusok jedla a strechu nad hlavou pre seba a svoje deti-teda ze by nemuseli mat siroke lakte a mohli by mysliet i na ine veci ako kde zohnat na dane,energie jedlo a satstvo.Iste by sa viac ludi zaujimalo oto ocom sa tu na blogu pise.. Zatial som ale sam nato kratky:-). ..Mailo

      Vymazat
    9. to Mailo:
      http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/jak-se-napojit-na-silu.html

      Vymazat
    10. Ahoj Mailo,to víš že systém dělá vše pro to,aby jsme na takový "kravoviny" jako jak získat přirozeně en vůbec nepřišli,natož to uměli využívat ve svůj prospěch.Ale pokud člověk sedne do trávy a nebo pod strom a začne si všímat jak je všude krásně,tak to už je ten první krok,podle mne.Srdíčko se začne tetelit blahem a dušička se raduje.No ale to je postřeh bosorky z roští,žádnýho světobornýho kandidáta,tak nevím.T.

      Vymazat
    11. Iv,Terezka ano cital som ten clanok a pametam si ho.Ja som vsak nemyslel len energiu tela(i elektricku,eter atd....suvislosti)..ale nejak celkovo to spojit!Napriklad ze strom cerpa energiu zo slnka i zo zeme.Ked je menej slnka vecsina stromov prejde do vegetatyvneho stavu...teda chyba im ta energia zo slnka a tak zaspia,teda v zemi ju nenajdu!Ale nie ihlicnany(vecsina nepusta ihlicie-neopadava).To znamena ze ihlicim si aj s toho mala slnka dokazu cosi ziskat,a zaroven ze si energiu slnka ziskanu v lete dokazu nejak ulozit!Maju vela zivice oproti listnatim.Takze zivica to bude mozno ich kondenzator kde tu energiu slnka ukladaju.(pri ufku 2 sme sa otom prirodny kondenzator bavili z Michalom) ..Mailo

      Vymazat
    12. Terezka..bosorky boli predca vazene pre svoje vedomosti!..teda nez sa dotoho obulo krestanstvo! ..Mailo

      Vymazat
    13. Ahoj Mailo,pokusím se Ti popsat svojí teorii o práně,doufám,že to nebude moc šílený(ale mám i šílenější,to by potvrdila moje rodina :)).Tak teda,myslím,že ze sluníčka máme tepelnou a světelnou(vitam D) ale "sílu"-pránu,považuju za kosmické záření(vibrace).No a když ty sedíš pod tím stromem a raduješ se z té krásy(zvyšuješ si své vibrace) a tím začneš přijímat(nebo se vlastně asi napojíš na ten "Zdroj-Boha"),protože nejvyšší vibrace jsou vibrace lásky,tedy od Zdroje.No a pak samou radostí a krásou zapomeneš na hlad a jsi po obědě :).Prostě si myslím,že musíš své vibrace zvýšit natolik,že jsi pak schopen vibrovat na stejné úrovni jako Zdroj a pak tebou ta síla,prána,láska prochází a milující srdce jí uchovává,hm?No prominte šílencovi,že se takto veřejně projevuje....T.

      Vymazat
    14. A vies ty ze natom snad i nieco je?!No ved vibracie je lahko premenit na energiu spet,a vlastne jeme preto aby sme mali energiu!Vlastne opisujes ze vedomim zvysenim frekvencie sa priblizis frekvencii v okoli a stavas sa rezonatorom..no a tym ze zacnes rezonovat rovnako z okolitim prostredim tak si odneho vlastne uz dalej beries energiu-vybracie bez dalsieho vlastneho pricinenia.Hm.. zaujimave..zatial neviem potvrdit ale porozmyslam.Dakujem.Si sikulka!:-) ..Mailo

      Vymazat
    15. Ahoj Mailo,ty jsi na mne hodný.Vlastně se mi snažíš vysvětlit věci,který mne napadají a ani vůbec nevím proč a nač,díky :).Včera jsem narazila na informaci o tom,že v srdci máme bod "HOT SPOT",asi už to znáš.Třeba to je to důležitý místo pro spojení s kosmickým Zdrojem-Bohem.T.

      Vymazat
    16. Ahoj,ano pocul som otom bode.No zatial neviem(este to nepovazujem za hotovu vec ze vobec HOT SPOT je)..suvislosti sa zas ukazu az pride spravny cas! ..Mailo

      Vymazat
    17. Hot Spot mi dost pripomina system pana Egelyho v mikrovlnke.Cerpanie energie a zaroven zmenu materialu. ..Mailo

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.