čtvrtek 5. července 2012

Mat a It 3

Sci - fi povídka

Část 3

 Mate, největší legrace je, jak jsou manipulováni a realita se skrývá. Pokud máme informace, provedli jejich vědecké týmy výzkumy, kde na konečné datum k přechodu na nový cyklus mají více podkladů jež jsme předali jejich předkům, ale mediálně upřednostňují jen ten Mayský. 
 Vždyť i dalších cca 300 indických kalendářů poukazuje na toto datum přechodu, ale nějak to neberou na vědomí. Ano, probíhá změna na Gai a v celé sluneční soustavě. To říká kdo? It, představím ti Teru, moje dobrá přítelkyně. Přede mnou se zjevila štíhlá a menší postavička ženy, jejíž oči vyzařovaly upřímnost a hlavně veselost. Její přítomnost byla příjemná a uvolňující, tak potřebná pro uvolnění při tomto tématu. Víte pánové, jejich společnost si myslí, že k žádné změně nedochází a že jejich společnost bude dále existovat na těch stejných principech jako doposud. Oni, pokud připouští nějaké změny, si myslí, že k tomu dochází jen jako mechanický projev neoduševnělé přírody. Oni nepřipouští, že je to otázka tvořivého Vesmíru, Tvůrce. Vždyť víte, že jejich představy o Bohu, které vyplodily jejich náboženství záměrně a ke kterému se upli, jsou falešné a slouží úplně jiné rase a jinému účelu, než k vývoji, ale k zániku. Jejich náboženství funguje na dogmatech, není potřeba vědět, stačí věřit a pracovat, vykonávat příkazy. Co říkáš It?  No Tero, ti slabomyslní tak žít mohou a vlastně musí. Vždyť každá tam rozumně uvažující bytost, musí přijít na to, že to jejich náboženství nikdy nemůže vystihnout podstatu Vesmíru, jako Tvůrce všeho v něm obsažené.
Vše co je s přírodou spojené a to myslím i celý Vesmír je vždy uvědomělý proces, ty bytosti si myslí, že vše je náhoda, lehce se dá tím zbavit přemýšlení, moc pohodlné, i každá jejich buňka v těle je vybavena vlastně vědomím. Jak uvnitř,tak nahoře, ozvalo se od dveří, kde se objevila skupinka nových příchozích. Naše skupinka byla již komplet, Majk a Maio se pozdravili s Matem i Terou a pohodlně se usadili s hubou od ucha k uchu. Mate, nečekal jsem, že dnes budeme něco řešit. It, není čas a kdybych ti řekl, že přijdou i ostatní, tak tě sem nedostanem. No jo chytráku.
Jejich vědomí nepřipouští zatím paralelní svět, který s nimi současně existuje, nedovedou ho zatím vnímat a vše přisuzují svému rozumu a své píli. Když nastupuje jejich nějaké rozhodující období, jako výběr školy, povolání, životního partnera, jejich život jde směrem, který odpovídá jejich rozhodnutí, ale někdy se stane, že v tomto bodě se rozhodnou jinak, pak se začne otvírat paralelní Svět, kde pokračuje jejich život ve směru jejich protikladného rozhodnutí. Čím více mají protikladných rozhodnutí, tím více otvírají těchto nových paralelních Světů. Zapomněli na to, co měli splnit ještě před vtělením. Zapomínají, že každý má svůj určitý úkol. Majku, ale to jsou staré pravdy, ale jak to souvisí s jejich evolucí? It, děláš si srandu, protože víš, jak to probíhá.
V tomto evolučním období si každý z nich uvědomí svou lekci, kterou měl podstoupit při inkarnaci na Gaiu, začne se napojovat na svůj paralelní Svět. Začne se vše zrychlovat, všechno dění na Gai. Budou se vyhrocovat do maximální míry  situace a to jen proto, aby se jasně od sebe oddělily protiklady. Ono to tam již pomalu probíhá. To co je dobré, se zvětší na maximální dobro a to zlé se vyhrotí na maximální zlo. Ta cizí agresorská banda vybudovala silná náboženství, Islám nevyjímaje a bude se snažit tato dvě náboženství postavit proti sobě, to je jejich první etapa na pokus o zničení lidských bytostí na Gai. Jenže čas letí a jejich praktiky zpomalujeme, zatím by bytostem na Gai  jejich mozky měli začít pracovat efektivněji, tedy ve shodě obou hemisfér, začne se zpřístupňovat větší kapacita. Agresor chce probíhající evoluci obrátit naruby a tím místo evoluce by zapřičinil jeho zánik.

Za zlem v tkzv. jejich civilizovaném západu, mají skrytu neviditelnou sílu, hlavně v jejich mezinárodních bankovních strukturách, kde jejich miliardy zastávají funkci energetického potenciálu, jenž krmí vše negativní co v té společnosti je. V židovské tradici ji nazývají Elonchim, Jahve, Saboath a v Kabale Tetragramoton. Ano měli tam jednoho vědmáka z našeho pokolení, říkali mu Ježíš a ten nazýval jejich boha, egregor (skrytou sílu), Ďáblem, proto taky musel zemřít a tato síla se stala nakonec i silou dalšího náboženství křesťanského. I další náboženství kde musulmanský Alláh je jen pozměněné jméno Elonchim, všude v těchtom jejich náboženstvích se vyskytuje vlastně jen jedna a tatáž síla a vůbec je to nenapadne.  Ano, je to silný a uměle vybudovaný Egregor, který se živí na všech jejich náboženstvích. Tento Egregor je jen jedna složka, ale hlavní složkou je skrytý Agresor, ovládající technické prostředky. Tento agresorský spolek dělá vše pro to, aby její chráněnci dosahovali nejvyšší ekonomické a politické moci. Vše probíhá přesně podle tkzv. Tóry. Lidé na Gai si neuvědomují, že pod maskou Boha se skrývá lidstvu velmi nepřátelská síla a že zednáři, ilumináti, leviti, jsou jen vykonavatelé cizí vůle Agresora. Už za starých časů Gai tito Agresoři jednou prohráli, dnes si lidé na Gai ani trochu nechtějí připustit, že by paralelně s nimi byla skrytá civilizace nehumanoidů, kteří skrytě usilují o to, aby lidstvo Gai proměnili v poslušné bezbranné stádo. 
Vždyť ani jejich dnešní vědci nepřišli na to, že Jupiter se svými měsíci a Saturnem tvoří přirozenou ochranu Gai. Kdyby nebylo těchto těles s velkým gravitačním polem, Gaia by byla bombardována vším, co by přilétlo z vesmíru. Agresoři vždy vyhledávají potřebné lidi hlavně se slabou vůlí a potom je uvádějí k moci, v tom jsou zednáři a ilumináti nepřekonatelní. Vždy je svážou s penězi, bez nich to nejde. Peníze jsou v jejich společnosti na Gai  nejdůležitější, jsou základní silou vlády a ničení. Právě proto jejich světu se drze a cynicky vnucuje západní demokratické vzdělání a to hlavně zbavené aspektu duchovnosti, aby mohli efektivně manipulovat materiálním vědomím individuí a systémem bank. No, dnes je doba, kdy na Gai mají mládenci s vypoulenýma očima a rybími držkami jako spojenci Agresora mnoho potíží s lidmi. Chtějí, aby se likvidovali lidé sami mezi sebou za pomoci prodejných vlád a ono jim to nějak přestává vycházet.

29 komentářů:

  1. ano, krásná "povídka" ,-) Kdy už se lidi konečně probudí.Tedy většinově a do své pravé přirozenosti...vidím kolem spoustu slepých ,kteří nechtějí vidět a spoustu hluchých, kteří nechtějí slyšet..Už od mala vím ,že vše je živé ..vím že je toho víc co existuje ,jen to zkrátka nevidíme..či vidět nechcem či nemůžeme. Divím se ještě i lidem ,kteří sedí pravidelně u bedny..je to jako černý kronika, ty zprávy, jakoby nebylo nic pozitivního. Jen strach a negativní emoce. Velice přínosná povídka a myslím, že kdo umí číst mezi řádky najde tam ještě o tři kapitoly navíc..tedy nejmíň..."Ptejte se a bude vám odpovězeno"!

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdříve mi zaskočilo,pak jsem se smála a tedˇ říkám :"Je to pravda pravdoucí,ano...".T.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrá práca Iv, aj zámer. Tak ako sa dozvedel Juro, dozvieme sa aj my. Nič nezostane skryté, všetko výde na svetlo. Aj „vědmáci“ sa dostavia, keď sú žiaci pripravení.
    Jozef

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za tento díl. Mám pocit, že ty jména malinko pozměněné jsem už někde pohromadě viděl. Těším se na další díly, budou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, tak a jestli další díl? Uvidíme, pokud přijde impuls, ale musí být, pak je to ve správný čas a lidem to něco dá, jinak je to výkřik do tmy, zatím snad OK.

      Vymazat
  5. Vážený.
    Bylo to dobrý posezení, či posvtání? Docela jste vytušíl a nahrál mi, protože v přištích kopitolkách bude pojednáno trochu o bankovním systému a jak se mladí lidé stávají jeho doživotními otroky. Popleta M

    OdpovědětVymazat
  6. Možná tohle,co napíšu a myslím si,nebude přijato.Ale ta skytá civilizace nehumanoidních,jsou to ty našedlý potvory co zamordovaly Ježíše a co ukradly identitu národu,který následně obětují kdykoli se jim to hodí(koncentráky-mám velmi,velmi živý sen už od dětství na který nikdy nedokážu zapomenout).Jsou to ti kteří se označují národem vyvoleným,bez minulosti.Kteří svořili novou historii pro zmatení všech,nacpali se mezi nás a nejradši by do střední Evropy,jak tak pozoruju.Kdo nedodržuje pravidla slušného chování,ani si nezaslouží,aby se s ním slušně zacházelo!Jedině jak s nimi zkoncovat,ignorovat vše,co vštípili lidem... mamon,mamon a zase jen mamon.Můj děda to vždy říkal(nikdy jsem ho nepoznala),možná jsem sama sobě dědou,ale už to chápu.A nejsem rasista,chtěla jsem adoptovat cikáně a sama prozřetelnost zasáhla,úřady svojí liknavostí mne zcela zhnusily a odradily.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč? Je to Vaše myšlenka a stydět se za to nemusíte. Terezko, je to jednodužší: Ještěrovití znají velmi dobře zákon karmy a nikdy nepoužijí přímý zásah (to je hlavní mimozemská rasa), ovládají velmi dobře psychiku a PSI pole, pro své pomocné práce slouží zotročená mimozemská rasa šediváků a pak jisté skupiny lidí, co by za peníz prodali i rodiče, jsou vychováváni v nadřazenosti, někteří lidé o své manipulaci ani neví, ale jejich duše je více nakloněna těm negativním aspektům, tak není problém přes ně své záměry realizovat a pak jsou to ty skupiny zednářů, náboženství atd. Aspoň tak zkráceně – stačí? Zní to neuvěřitelně? Nevadí, taky mně to trvalo hodně dlouho, ale výsledek jejich činnosti je velmi viditelný, místo aby svoboda přibývala , vidíte, že různými zákony a nařízeními ubývá, nemluvě o financích, jež jsou základem celé manipulace.
      No a s tím dítěte? Určitě to nemělo být a tak to zapracovalo. Mohu Vám říci, že jedna kolegyně toto udělala a ta holčina jak dosáhla svých 12-13 let, začala fungovat tak jak oni fungují a to byla vychovávána opravdu v dobré rodině, kde je na prvním místě tolerance, úcta, slušnost, prostě základy lidství, dnes zdrhla a dělá si co chce, ostudu. Takže věda blekotá, že to jde převychovat, ale nejde, jak přijde věk, geny se ozvou a je vymalováno.

      Vymazat
    2. Nojo Iv,stačí mi to.Říkám si,že je to jak v blbým americkým filmu.T.

      Vymazat
    3. A hodně blbým, jenže režisér je mazanej a lidičky hrají jak utržený a jak si to pochvalují…

      Vymazat
    4. Iv,ráda bych se zeptala,jestli se dá PSI pole přirovnat ke kolektivnímu vědomí,neumím si přesně představit jak ho ovlivnˇují,mám v tom zmatek.T.

      Vymazat
    5. to Terezka: PSI pole máte jak individuální, tak pak toto spojující se do kolektivního vědomí. Takže když ovlivňujete jednotlivce ( nejlépe skupinu) , ovlivňujete jejich osobní PSI pole, které ovlivňuje v konečném důsledku kolektivní vědomí.

      Vymazat
    6. Ale vždytˇ to je hrůza jak může pár blbců ovlivnit mínění tak obrovské skupiny.Asi proto,že mají po ruce všechny důležité prostředky a to už jsme zase u těch "vyvolených",no je to opravdu mazané.T.

      Vymazat
    7. Terezko, těch pár "blbců" dokáže ovlivnit mínění tak obrovské skupiny lidí proto, protože mají přístup k vědomostem, které většina nemá, které byly zapomenuty. Jsou to právě ty vědomosti, které se zatajují, kvůli kterým je zfalšována celá historie, kvůli kterým jsou ochotni udělat, dělají a udělají vše. Jsou to právě ty vědomosti, po kterých pátráme my. A jsou to vědomosti, s kterými snad jednou budeme disponovat všichni, ale budeme mít vyvinuté natolik svědomí, že s nimi naložíme jinak, než oni. Jinak konečná.

      Vymazat
  7. Celkom zaujimavy clanok!Ak nic ine aspon je to dokaz ze sa to ozaj zacina hybat a ludia i vedci premyslat o istych veciach! http://dolezite.sk/DNA_skryva_netusene_moznosti_77.html ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi dobrý článok. Som rád, že som si ho prečítal, stretlo sa mi v ňom mnoho situácií (záležitostí, stavov, pocitov).
    Jozef

    OdpovědětVymazat
  9. Iv, děkuji za tuto úžasnou povídku a nejen za ní,ale i za celý blog. Jsou tu pro mne zásadní věci, které jsem tak nějak tušila, ale nemohla uchopit. Tady se ty dílečky náherně skládají a zapadají do sebe. Těším se, co nám Matěj přinese o bankovnictví. To bude taky určitě zajímavý pohled. Díky R.

    OdpovědětVymazat
  10. Sním, či bdím?
    Je to sen?
    Jiná planeta,
    však tentýž den. :-)

    Jak je to u vás?
    Rozhlížím se kolem sebe a již po pěknou řádku dní, se za letadly nedělají "kondenzační" stopy - asi pro to nepříznivé podmínky, vzduch je subjektivně čistší i lépe se dýchá. Krom sajrajtů z komínů některých továren (Kronospan Jihlava) nic nepřírodního nesnižuje v širokém rádiusu viditelnost (prach a pyl nepočítám). Příroda mi celkově, alespoň u nás (důkladně zaorgonitováno) připadá velice klidná a vyrovnaná. Při pohledu nad sebe v kontrastu s krásnými přírodními bílými (nikoliv načervenalými až nahnědlými)mraky se obloha jeví až nezvykle pastelově modrá. A až na ty žíznivý hovada (ty přírodní) je venku opravdu fajn.
    Někomu se zasekly tiskárny na peníze? Je to ticho před bouří? Vidím jen to, co chci? Nebo je to ještě jinak?

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě doplním. Stále intenzivněji dnes cítím, že je něco jinak. Nevím zda je to dílo přírody nebo člověka.
    Též zajímavé, že dnes jsem viděl rozklad slunečních paprsků zkrze mraky, ale nikoliv v barvě duhového spektra, jak by tomu mělo být, ale pouze na jednu jedinou a to tyrkysovou s nádechem do zvláštní zelené. Takovou barvu jsem nikdy v duze neviděl. Ostatní odstíny se nevyskytovaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal: ano od druhé dekády června je klid, chtěl jsem o tom informovat, pak jsem na to zapoměl, díky, že jste to připoměl, pak jeden nebo dva dny na začátku července a nyní klid. Není barva do tiskárny?

      Vymazat
    2. Možná celozávodní dovolená :-D

      Vymazat
    3. I mne sa zda ze sa cosi azda zmenilo!Jak sme sa bavili davnejsie ze ludi casto boli hlava..tiez som to maval a dost casto v poslednom case(I kolegovci sa stazovali)!No uz asi 3 tyzdne nic(mozno nahoda?)!Akurat mi je divne ze tento rok som takmer nevidel vrabce a hrdlicky.Zeby isli radsej do Ciny?:-) ..Mailo

      Vymazat
  12. No to mě podržte. Už i v masmédiích vážně probíhá:
    http://www.novinky.cz/koktejl/273069-mimozemstane-letaji-na-zemi-jako-turiste-stoji-v-odtajnenych-archivech-britske-vlady.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidím to na rychlý šupec a to budeme ještě koukat na to,co se "dozvíme",hlavně aby nevyšlo příkazem,že každý povinně domů jednoho takovýho tůristu.To "práškování" opravdu polevilo,asi to nefunguje tak jak si představovali.To znamená,že bude muset nastoupit něco "vydatnějšího",třeba nějaké působivé "mimozemské" divadlo?No uvidíme.T.

      Vymazat
  13. úžasná poviedka úžasná...vynikajúce ďakujem , že ste to napásal a uverejnil..mňa až zaráže jak ludia nechcú vidieť nič..o nič sa nezaujímajú, prijali všetky programy a mlčia niekedy mám chut kričať na nich preberte sa...ale oni nie stále si obahajujú systém a otroctvo...ale prečo?????? každý kto ukáže kúsok pravdy je nepriateľ...jak jeden inkvizítor povedal jednej čo mala byť upálená a bola veduma...chceš pomáhať luďom a povedať im pravdu..tak keď to urobíš tak ty ludia čo trpia a žijú v biede ťa za pravdu ešte zabjú oni nechcú pravdu oni chcú byť ovce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to xx: lidé nechtějí změnit styl myšlení a tím i chování, protože ze změny mají strach a tak je k té změně přinutí někdo mocnější a vyšší než lidstvo samo a bude je to bolet, jinak to nepůjde. Vřdyť sytý nikdy nevěří hladovému.

      Vymazat
    2. Víte co vám řeknu,já už si s tím nedělám hlavu a říkám si co chci kde chci a je mi úplně jedno co si o tom kdo myslí.Moje máma prohlásila,že jsme rodina mimozemštˇanů,jo asi jsme,protože v tomhle bludu tady dál nemíním pokračovat a plnit nějaký debilní normy "normálnosti".No ale mám to jednodušší v tom,že nemám křivou hubu a dá se na mne koukat a tím pádem ten rozruch co působím kamkoli strčím čumák,je vcelku přijímán.Už prostě nedokážu držet hubu a dělat že je všechno v "oukeji" :).Jo koukaji na mne jak na blázna,ale já mám z toho srandu,nmě je to uplně jedno a jak to pozoruju lepší už to se mnou ani nebude.T.

      Vymazat
    3. to Terezka: Nebojte, je to jen přetvářka, ta falešná norma jak říkáte a když usínají a jsou sami se sebou, říkají si: ta holka měla v podstatě pravdu! Vidíte jak jste před nimi a nakonec když budou odcházet si řeknou, že život byl stejně na prd, protože plnili celý život nějaké normy, aby byli před ostatními IN.

      Vymazat
  14. Pre terezka..uplne presne!A tiez ma uz nebavi robit to co sa odomna ocakava.. Zaujimave ako kopec ludi robi to co nechce,len preto lebo to odnich iny ocakavaju.:-) ...Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.