pondělí 23. dubna 2012

Záznam Egelyho na výstavě Biostyl - Ecoworld

Zde je film s Egelym Georgem  v Praze, který byl přítomen na výstavě Biostyl - Ecoworld. Opět byl dán políček těm ctihodným, co vše vědí, kritizují a říkají nám, co není možné.
http://www.volneenergie.cz/aktualne-ezoterika-dr-egely/dr-george-egely-zivotopis/ 

Video, kde je George Egely v pořadu Jaroslava Duška - Duše-K je tam  pokus i s  mikrovlnkou.
Kdyby se to nezobrazilo správně, tak je to záznam z archivu ze 20.4.2012
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10000000034-divadlo-kampa/video/
Jen dodatek: Velmi, velmi slušný, skromný, inteligentní  člověk, vymykající se dnešním tkzv. vědeckým "elitám" v myšlení a názorech, není divu, že prochází problémy, tak jak Pan Rossi, osočování, pomlouvání a v prvé řadě závist. Držím mu palce,  stejná životní praxe i náhled na život a současnou politiku  -  dal však světu něco, co už se nikdy nemůže ztratit, ano pomluv a jedu, to bude na vagony, možná i bludný balvan, rozhodně bych však nechtěl být dnes v pozici těchto autsajdrů, co nám kážou co je a není možné, svět jede už po jiné koleji.







Odkaz na starší článek: http://energieupramene.blogspot.com/2012/04/biostyl-ecowordl-veletrh.html

Přišel mně sem jeden komentář a rád ho zde otisknu a rovněž se otevřeně k němu vyjádřím.
To čo sem v tejto veci napíšem a ak to bude samozrejme zverejnene asi "pár ludí" z tohto blogu nepoteší, Ak si dáte tú robotu a naozaj s nadhladom si prejdete videa na ktorých pán Rossi prezentuje "svoj vynález", nebude pre Vás velký problemom nájsť tam až príliš veľa spoločných bodov s prezentáciu "vynálezu" pána Perendeva ktorý mimochodom momentálne "sedí" za podvod v súvislosti s obchodovaním s jeho "vynálezom". Je mi naozaj uprimne lúto a to nie len pána Dušekeka ktorý taktiež najpravdepodomnejšie nevedomky naletel "agentovy". Ten kto tomu neverý že veci v tejto veci sa maju momentálne noaozaj tak, tak nech sa sám vo vlastnom záujme pokúsi (net, literatúra, súkromne zdroje atď. atď.) dohladať aspoň jeden jediný v reali funkčný kus tohto "vynálezu" pana Roosiho ktorý by bol kdekolvek vo svete aspoň raz predvedený verejne v realnej prevadzke... . Hunter

Moje vyjádření k příspěvku Huntera
Pokud je příspěvek psán v dobré víře Vašeho přesvědčení a není motivován ironicky, nevidím důvod ho neuveřejnit. Vaše obavy chápu, protože na veřejnost se dostane velmi málo vynálezů, jež by měli pomoci většině lidem a pak jsou často i uměle prezentovány na veřejnosti jako podvod. To stejné proběhlo u Perendeva, musím Vás zklamat, ale motor je funkční, první série byla dodána armádě dle smlouvy, ale plně nepokryta finančně ze strany armády, takže bych vůbec nebral to, co Vám média naservírují , největší chybou bylo, že jisté detaily (shodou okolností vím které) si nechal pro sebe, pokud jde po penězích, pak je to jeho problém a nahrává těm, co nechtějí, aby nové věci šli ven a tím ztratili monopol. Nebudu tady rovněž polemizovat o panu Rossim  a nebo Egelem, myslím, že jsou to velice chytří pánové a nemám právo kritizovat jejich zatím velmi dobrou práci, myslím že stojí za to jít tímto směrem a ne klasickou jadernou fyzikou – proč jsem již o tom psal v některém z článků. Ani se nikdy nesnížím k tomu, abych vyjadřoval kritiku na něco, co ještě není v rukou běžných spotřebitelů. Až bude např. výrobek spuštěn do sítě a prokáže jisté výhody, pak mohu polemizovat jak jej vylepšit, ale kritizovat zatím rozhodně právo nemám a myslím, že nikdo ze soudných lidí také.  Čas ukáže buď ke spokojenosti obyčejné většiny, ale k jisté nespokojenosti té menšiny. Zde na stránkách nic nenabízíme, jen informujem o dění kolem nových věcí, tedy i pana Rossiho, navíc jeho směr byl rovněž potvrzen v NASA. Ke kritice něčeho o čem většina lidí nemá ani páru, abych je tím negativně ovlivňoval, je vlastně určitým druhem podvodu, k tomuto projevu  se nikdy nesnížím- je tu vždy presunkce neviny  a u těchto  pánů, jak u  Rossiho, Egeleho  zejména, nemám na to  právo, i kdyby se to vymykalo všem nám známým kterým  fyzikálním zákonům – počkáme si a uvidím, to je opravdu nejlepší cesta a snažím se pomáhat novým věcem, které v dobré víře nyní považuji za možný dobrý přínos pro lidstvo.
Mně osobně to nezklamalo, jen potvrdilo jistý negativní trend, se záměrem poškodit, aniž by se "dítě" ještě narodilo.
Iv

9 komentářů:

  1. Nápadně mi transmutace uhlíku předvedená ve videu připomněla jeden článek uvedený zde loni na blogu, kde se jednalo o použití stojatých vln v akustickém laseru (vše mám doma, ale nemohu se dokopat k provedení). Myslím, že právě proto bude důležitá i velikost oné nádoby(zkumavky) a umístění předmětu s uhlíkem v ní. Od Tesly k mikrovlnce a dále pak k energetické nezávislosti :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Reakce na Huntera:
    Ono to vypadá, že jste si nepřečetl pořádně jeho články nebo nepřeložil jeho veřejná vystoupení. Byl by sám proti sobě, když by nechal někde kolovat byť jen jeden jediný funkční exemplář. Jeho strategie se vymyká všemu doposud běžnému. On se snaží vyvarovat reverznímu inženýrství ještě před uvedením a hlavně dodáním na trh. Proč to tak dlouho trvá? Už to tu bylo několikrát. Důvodem je, že chce efektivní výrobou dosáhnout tak nízké ceně, aby se to ani Číňanovi nevyplatilo replikovat a se ziskem prodávat za nižší cenu, než by měl p. Rossi. Proto vyvíjí technologické linky plně robotizované, kde bude minimum nákladů na pracovní sílu (vím toto je na další článek), hledá efektivní distribuční síť dodavatelů matreriálů atd.
    Ve chvíli prodeje prvního kusu bude na nápravu jakékoliv chyby marketingu již pozdě a veškeré vynaložené úsilí by přišlo vniveč. Nikde více neplatí ono dvakrát měř a jednou řež.
    Umíte si představit ten megaprůšvih, když by vědomě prodal milion výrobků, které by nebyly tím, za co je vydává. Nebylo by v ničí moci ho uchránit před rozlícenými spotřebiteli.
    Vím, že se dá malinkým písmem někde v manuálu na str.137 dole uvést nějakou kauzuli o snížené efektivitě v případě blablabla, ale toto je na ryze český podfuk příliš vysoká hra.
    Sám nejsem na 100% přesvědčený. Ostatně věřím jen tomu, co si sám "očichám". Ani tvrzení nejvěrohodnějšího přítele neberu jako total fakt. Jenže když nezkusím, nebudu moci říkat ani A ani B. Na "důvěryhodnou" kritiku vševědů tu máme pánský klub Sisyfos.

    OdpovědětVymazat
  3. Doteraz som čítal, že Tesla mal v kufríku 7 súčiastok, predpokladalo sa, že jeho elektrické auto fungovalo približne ako Kapagen. Teraz prof. Fgely rozpráva, že to bola transmutácia a plazma. Ako z toho získal elektriku pre elektromotor v sile niekoľko stoviek A, keď kufor mal veľkosť mikrovlnky a bol ľahký?
    gl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den pane „gl“
      Velice rád vás nasměruji. Jeho hlavní součástky byly prosím takzvané elektronky (lampy), jež byly právě speciálně sestrojeny jako rezonátory a v kterých dociloval přímou přeměnu elektrické energie při této nízkotepelné(studené) fůzi. Tyto elektronky právě plnili funkci rezonátoru a i zdroje mikrovlného záření. Začal s tím laborovat Morey, ale lidi ho rovněž „nakrkli“, tak si to vzal do hrobu – rovněž stejné provedení „elektronek“Byl o hodně dál, než mi dnes, a jak vidíte, stále se lidé moc nezměnili, jen doufejme, že se to vše dotáhne dnes až do správného konce

      Vymazat
  4. MichalB & Iv nie jedno zariadenie ktore na výstupe dáva zo seba viac energie ako samo na svoj chod čerpá na vstupe som videl, meral ale i sám postavil takže verim tomu že páni v klube "Sisyfos" by zo mňa a z mojích tvrdení vychadzajucich medzi iným i z mojej vlastnej praxe celkom určite velkú radosť nemali. Šťastie v nešťasti pre súčasne ludstvo v zverejnovaní týchto technovogiji je pravdepodobne naozaj len v tom že ludstvo ako take na ne zatial ešte evolučne "nedospelo". Fuzia tohto druhu samozrejme funguje bez večich problemou (viď Slnko) no na druhú stranu "výstrelky" v tejto oblasti (free energy) panou Roosima & Perendeva a mnohých ďalšich v skutočnosti len zapadaju do koloritu súčasnich dejín ludskeho poznania & snaženia... . Hunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chvála Bohu za to snažení, ustrnutí a bez revolty je jen šedá, nudná smrt.

      Vymazat
  5. Zdravím všechny,

    George Egely hovoří o skutečném funkčním zařízení na principu studené fúze a představí vám aktualní možnosti a podmínky výroby a používání těchto zařízení.
    Tiskovka na http://www.cestyksobe.cz/volne-energie-a-nase-budoucnost-ad652/
    Leon

    OdpovědětVymazat
  6. Toto video je veľmi zaujímavé a hlavne pozitívne. Toto sú ľudia, s ktorými sa všetko dá.
    http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=4044
    Iv pre Vás ako vyšité.
    Jozef

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, výborná přednáška, jen víc a víc těchto lidiček, děkuji i Vám lidičkám zde, že přispíváte svými postoji k této rodící se rodině normálních lidí, milujících život a vše kolem, bez honby za něčím, co nás nikdy, ale nikdy neuspokojí. Děkuji Josef!

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.