pondělí 16. dubna 2012

Časová vlna Nula (TimeWaveZero)


Dnes si trochu povíme o Time Wave Zero (Časové vlně nula), aby se mnohým ujasnil problém dnešních a budoucích událostí. Na Netu již se o tomto tématu kdysi diskutovalo, ale doba ještě nebyla zralá a tak zde trochu nenápadně tento fenomén připomenu. Jeho autorem je vědec Terence McKenna, který již není mezi námi. Myslím, že v současnosti by mnoha lidem ujasnilo celou problematiku dnešních dní, někteří renomovaní fyzici a vědci v tichosti tento objev přijali. Postupně se tak mezi otevřenými lidmi ruší bariéry mezi esoterikou a pragmatismem. Kenny na svůj objev přišel skloubením fraktálů a hexagramy I-Ting. Jak na tento systém Kenny přišel zde nebudu popisovat, hlavní je výsledný faktor, který je až realisticky zarážející. Pro západ je velmi obtížné chápat abstraktní věci, byli jsme většinou učeni je ignorovat, protože na nás nemají údajně přímý vliv.
O Hexagramech jsem se již zmínil a nyní s překvapením zjišťujeme, že ony staré čínské hexagramy mají úzkou spojitost s Fraktály. Jsou to geometrické objekty, které mají velmi členitý tvar, který se neustále opakuje, je to vlastně poodkrytí, jak Vesmír a vše v něm pracuje.
fraktál
 V Kennovom Timewave grafu je vodorovná část jako čas a křivky znamenají jisté události v tomto čase, Kenny je nazval události „novosti“ a  „stability a je zajímavé, že tyto křivky se ve svém tvaru opakují, mají tedy jistý řád. Tyto grafy se vztahují jak na dlouhá období, tak i na období života jedince, čímž se potvrzuje, že opravdu příroda pracuje na principu fraktálů, i když můžeme říci, že fraktál je vlastně výslednice pohybu, děje ve Vesmíru, přírodě, prostě ve všem.


Když se podíváme na Timewave graf, na vodorovné křivce máme časový vektor. Jak zjišťujete, jsou fraktály na časové vlně stále menší. To znamená, že dřívější události trvaly tisíce, stovky roků a když se podíváte na konec časové vlny, je to období, které bude trvat pouze 30 secund a obsáhne celou historii Vesmíru…..!!!!!! Naše datum se dle grafu blíží do bodu „nula“ a změny jsou velmi rychlé, rychlejší než před 50. lety. Dnes se dostáváme do velmi rychlé časové spirály, která končí v období kolem 21.12.2012 Když křivka na diagramu stoupá, přichází zvyšování stability a když klesá, nastávají změny.
Bílá tečka je dnešní datum 16.4.12

Podle teorie Timewave se graf dostává dne 21.12.2012 do velmi pozoruhodného okamžiku v naší historii. Dostáváme se do bodu, kdy faktor „novosti“ bude rovnat nekonečnu. Mnozí si myslí, že je to nějaká naše hra, lidské společnosti, ale jak jsem naznačil výše, tuto hru tak hraje celý Vesmír a jen poblouzněnec si myslí, že je to jen a jen naše hra a On se nás na nic ptát nebude, nám zbývá jen to pochopit a přijmout, i když pro mnohé to je nepochopitelné. Od tohoto data se bude čas recyklovat a měl by být předzvěstí neuvěřitelného pořádku a organizace a je jedno jestli je to + a – nějaký čas, to jen pro ty, co si myslí, že jeden den v celé historii lidstva a Země hraje nějakou roli, je to o koeficientu přesnosti a i nejpřesnější laboratorní přístroj nemá přesnost k=0.
Přítomné okamžiky  nás snad přinutí přemýšlet kam se svět valí a mnoho lidí změní myšlení o věcech s nadhledem, nejen o tom svém malém já.

1 komentář:

  1. Co je to pátá dimenze, na jakém principu funguje, jaké nekonečné možnosti poskytuje a proč Uvedeno zde: http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/co-je-to-pata-dimenze-na-jakem-principu-funguje-jake-nekonecne-mo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.