úterý 10. ledna 2012

Další změny – tentokrát Maďarsko



Tak se nám to pěkně pomalu sune. Jen slepec a zabedněnec konstatuje, že se vlastně nic neděje. Naopak, velmi bouřlivá doba a přichází pomalu, jak zloděj a někdy i přes noc. Tyto změny pozorovat je velmi poučné v době, kdy většinu moci vládnoucí elita pomalu, ale jistě ztrácí a ten zbytek, co ještě chce vystrašit  a ovlivnit  „chátru“ pomocí veřejných sdělovacích prostředků budou mít brzy taky v kalhotech. Jeden další dobrý krok – znárodnit banku, aby nebyla nástrojem bankéřských elit pro zotročení. Je jasné jak budou řvát sdělovací prostředky a vyvolávat strach v lidech, jenže je to jejich strach, o svá panděra a konta. Budou vytahovány národnostní otázky sousedů, hra na nacionalismus apod. již ohrané výhružky, vše je pak dobré pro polití  fekáliemi stát,  který se začíná vymykat  spolku EU.
Více v článku: http://leva-net.webnode.cz/products/madarsko-shodilo-euro-opratku/
P.S. Na některých obrst-diskutérech pod tímto článkem na leva-netu je znát vymytí mozku sdělovacími prostředky velmi výrazně a o to elitám jde, kontrolovat a usměrňovat veřejné mínění  těch bečících a  že jich ještě je, jen mám obavy, že tito rok 2012 psychicky nezvládnou!

2 komentáře:

  1. Taky si myslím, že to nezvládnou za určitých okolností a pokud jo tak se probudí a nebudou kecali .
    jinak : Konečně se mi podařilo spočítat jak udělat z Orthohydroxenu (bouchá) parahydroxen (hoří a nebouchá) podle XOGEN a když tam přidám část IV 5 vývim (schválně) bude ještě větší a budem TOPITa né platit RWE apod. . SOry lupič

    OdpovědětVymazat
  2. to Lupič
    Život přeje připraveným, i když jdeš a zezadu Tě mlásknou baldou, cítí pravdu krutou.. Jen stále ve střehu i s "vodíkem".

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.