neděle 30. října 2011

Základna NATO v ČR




Toto se v médiích skoro vůbec neobjevilo.
Úřad vlády ČR uvedl, že český premiér seznámil prezidenta USA s návrhem na vybudování základny NATO pro výcvik pilotů vrtulníků v Česku. Na něm by se mohlo podílet více zemí aliance. „Jsem přesvědčený, že to americké partnery zaujalo. Všechny členské země NATO řeší stejný problém. Jsou pod rozpočtovým tlakem, který se týká výdajů na obranu, takže snaha koncentrovat kapacity, specializovat se, je správný krok,“ řekl předseda vlády Petr Nečas.
Zdroj zde: http://www.velkaepocha.sk/2011102918317/Necas-se-setkal-s-Obamou-k-diskusi-o-zakladne-pro-NATO-a-dostavbe-Temelinu.html

Dnes se nedivím, že začíná většina ostatního světa modernizovat zbrojní arzenál a vývoj nových zbraní, když si kdokoliv dnes může napadnout  nějaký suverení stát (viz Lybie, humanitární bombardování v Jugoslávii atd.). Není se čemu divit, protože příště  může být na řadě on.

Volná energie, studená fúze opět potvrzena – E- Cat systém


Andrea Rossi před experimentem
Dnes jsem dostal od čtenáře mail s odkazem na novou zprávu. Dne 28.10.2011 byl prokázán další přístroj na volnou energii od Andrea Rossi. Prokázal v testech výkon 1 MW, z toho čistý zisk 479 kW při autonomním provozu. Vzpomínám si, jak mnozí tkzv. odborníci jeho práci znehodnotili. To bude křiku z "akademické půdy" jako podvod, špatné měření, já osobně bych tyto instituce rozpustil a vytvořil úplně nové, na jiném základě,  protože pravdu může mít i ten bez titulů v předu i vzadu, jen to vede k záměrnému  rozdělení společnosti, to bude fofr to ututlat a poplivat,  veřejnoprávní média mlčí, nehodí se do krámu.
http://energieupramene.blogspot.com/2011/12/nejnovejsi-novinky-studene-fuze-e-cat.htmlDěkuji čtenáři p. Otovi za odkaz, hodně pěkných foto při své práci a zdravím.

Navíc přidám i jeho aktuální odkaz pro nás všechny od 28.10.2011 - držme se toho!

sobota 29. října 2011

Zimní a letní čas - opět poručíme větru, dešti.




Změna času je zbytečnost. Nic dobrého to nepřináší. Dle průzkumu z roku 2002 pro zrušení zimního času bylo 45 procent Evropanů. Rusko už střídání času zrušilo.
Letní čas zkrátí lidem spánek v průměru o 40 minut, podle různých studií vedl k nárůstu pracovních úrazů, k vyššímu počtu infarktů a sebevražd u mužů. Každý organismus ať chceme nebo nechceme má své vnitřní hodiny, které se řídí podle střídání světla a tmy, přirozeně jsme součástí přírody, i když se to některým „odborníkům“ nelíbí. Narušování vnitřního času organismu zvyšuje riziko rakoviny, obezity nebo deprese.
Tvrzení, že přechod přináší výrazné energetické úspory, je lež. Ve Francii tato úspora byla podle průzkumu před šesti lety pouze 0,014 procenta, v Bulharsku 0,01 procenta, ve Slovinsku a v Estonsku byla úspora nulová. Výsledek reakce přírody na člověčí vynález naopak způsobil např. sníženou dojivost skotu, neboť zvířatům změnu času nařídit nelze. Vyskytuje se i zvýšení počtu dopravních nehod kvůli střetu automobilů se zvířaty v době změny času a dělá problémy i počítačovým programátorům. 
Zrušení letního času by bylo proti zájmům například podnikatelů v turistice. Evropská komise navíc není zastáncem zrušení letního času a nehodlá měnit zaběhnutou praxi. Navíc by i musela znovu řešit směrnici, kterou v roce 1994 harmonizovala letní čas v Evropě kvůli synchronizaci jízdních řádů, takže toto je strašně důležitý aspekt, zdraví lidí, jež jsou   zdrojem daní, je v těchto případech  nějak  nezajímají.
Je to jednoduché, citlivější jedinci na tuto změnu velmi reagují a Drsňáci na to nereagují vůbec, ba naopak, takže komu to prospívá?

 No jistě, drsnému, sobeckému, bezcitnému a egoistickému prostředí a jejich příslušníkům, jež jsou mimo kolej přirozených přírodních cyklů, je toto balzám. Ruská vláda letos letní čas zrušila, ale my budeme nadále poroučet větru, dešti a času. Je zajímavé, jak se vláda, instituce, firmy atd. v reklamách, nařízeních a zákonech starají o nás občany, abychom byli zdraví, psychicky se cítili dobře, nekouřili tam a tam, pili nádherné balené „mrtvé“ vody, neshromažďovali se bez povolení(asi kvůli "revoluční chřipce"), kupovali „kvalitní“ zahraniční potraviny, asi proto, aby naše pracovní aktivita vydržela do přispívání na pokladnu formou daní jen do důchodového věku a pak konec. Jaká to nádherná starost, až se chce plakat a děkovat jim až do konce života.

Takže si shrneme ty nejdůležitější aspekty.

Prvotním důvodem pro jeho zavedení byla úspora elektrické energie. Tento argument byl však mnohokrát zpochybněn. Například podle měření zaměstnanců Pražské energetiky je úspora elektrické energie pouze v období okolo rovnodennosti v rozsahu jednoho procenta.
Zavedení letního času vede ke zvýšené spotřebě pohonných hmot, protože lidé jezdí auty až do večerních hodin. Nicméně i přes argumenty odpůrců zůstává střídání zimního a letního času zachováno a náš organismus se s ním dvakrát ročně musí vyrovnat.

Studie, zveřejněná v roce 2008 v magazínu The New England Journal of Medicine, zjistila, že první tři týdny po změně zimního času na letní vzrůstá výskyt srdečních záchvatů o šest až deset procent. Podle studie z roku 2007, kterou citoval magazín Science Daily, nejsou naše cirkadiánní rytmy (biologické rytmy o délce přibližně 24 hodin) schopny na změnu času ze dne na den zareagovat. Právě kvůli tomu má s přechodem na letní a zimní čas problémy přibližně čtvrtina lidí.

Změna času však nemá vliv pouze na vaše tělesné zdraví, ale promítá se i do psychiky. Australský výzkum z roku 2008, zveřejněný v magazínu Sleep and Biological Rhythms, dokázal, že se změnou času souvisí i počet sebevražd.

Přechod na zimní a letní čas se negativně odráží i na počtu automobilových nehod. Podle studie z roku 2001, zveřejněné v magazínu Sleep Medicine, první dny po změně času na letní prudce stoupá počet havárií.
Kanadští vědci došli ke stejnému závěru, když v New England Journal od Medicine zveřejnili výsledky zkoumání, podle nichž po změně času narůstají dopravní havárie o osm procent. Podle švédského výzkumu se dokonce bezprostředně po změně času na letní zvyšuje počet havárií o jedenáct procent. Ale to přece nevadí, hlavně že skoro každý druhý rok měníme lékárničky, svítíme v létě přes den se Sluníčkem protijezdci do očí, atd. to jsou přeci nejdůležitější věci pro naše zdraví, hlavně že se točí prachy.

Tady jsou některé reakce čtenářů v diskuzi na novikách.cz ( neupraveno).

Zde reakce lidí, neodpojených od přírodních cyklů:

Čas je jeden! Jeho změny považuju za hovadinu! Mně to nevyhovuje! Teď nastane ten správnej!

Vše se dá zdůvodnit co vyhovuje druhým.I změna času se zimního na letní !
A který odborník na to přišel? Spousta jiných odborníků tvrdí, že to lidem škodí. Já nejsem odborník a dobře vím, že když si zvyknu na nějaký rytmus tak se mi na nový zvyká docela špatně. Někdy si zvykám i týden. Navíc se stačí podívat do statistik, jak stoupne počet sebevražd, když se díky posunutému času dříve stmívá a lidem chybí denní světlo.

jak je vidět, výzkumy se dělají poplatně účalu, kterému mají sloužit...

Mám dojem že v 89 parta kolem Havla a spol slibovala, že zůstane jen jeden čas a dost. Do dnes žádná změna. Pokud se přechází z letního na zimní je to o.k. ale obráceně se s tím tělo srovnává déle a o ekonomických úsporách se mluvit nedá...

Co je na tom prospěšnýho, že je o půl pátý odpoledne tma jak v pytli a ve škole si pak přijdu jak Mareček ve večerní škole. Akorát je to deprimující.

Nevím ,kde zjišťovali ,že to prospívá zdraví.Možná to prospívá těm ,co stávají v poledne viz.naši poslanci,ale ne dětem ,které musí vstávat v 6 hodin ráno ,protože rodiče musí brzy stávat do práce.

Jakej de*il tohle vymyslel???.... změny času.... proboha vždyť je to blbost....
Čas je jeden! Jeho změny považuju za hovadinu! Mně to nevyhovuje! Teď nastane ten správnej!

Zde reakce Drsňáků, takových, jakých si tento systém přeje:

Změna času je rozumná a osvědčená věc !

nevím mám radši letní čas. Ale člověk si nějak na to zvykl že 2x do roka se mění čas.

Mě zimní a letní čas naprosto vyhovuje.

Za týden už nikdo neví, že se čas změnil. A chytrolíni tady to zas do nekonečna budou řešit.

To je zase řečí o ničem. Vždyť je to směšné. Komu může vadit hodina sem nebo tam. Když lítáte na dovolené nebo služební cesty, vždyť překonáváte větší časové rozdíly. To raději nepoletíte ? (Toto je argument jak noha!)

Naštěstí jich není tolik, ale sami vnitřně cítíte ten rozdíl v uvažování i stylu přednesu své myšlenky!











čtvrtek 27. října 2011

28.10.2011 ukončení cyklů ( 2012)




Dle Mayské kultury a jejich kalendáře dne 28.10.2011 končí poslední vývojový cyklus, tak jak jsem psal v článku http://energieupramene.blogspot.com/2011/09/galakticke-vedomi.html a od tohoto okamžiku by mělo lidstvo podle této velmi prastaré a zneužité kultury začít nové období, jehož směr si zvolí lidstvo samo svým jednáním, myšlením, cítěním.
Nebude to žádné mávnutí kouzelným proutkem, ale jistý bod, od kterého se bude lidstvo ubírat buď ke zničení a nebo zdárně se vyvíjet ve svém vývoji jako bytost inteligentní a respektující všechny zákony, jí dané již při narození a nepokřivené starou společností.
Je to rovněž období svátků(2.11.), kdy vzpomínáme na své pozůstalé a vzdáváme jim díky, že nás vedli a šli s námi nějaký kus života a mnohým dali i život. Někdo může mít i trpké vzpomínky, ale vše bylo a je jak má být, zkusme se zamyslet v těchto chvílích nad naším celým životem, někdy poprosit i o odpuštění pokud cítíte křivdu, poděkovat za krásné životní chvíle. Snažte se v těchto chvílích nazvat věci pravými jmény, nebojte se vyslovit všechny životní těžkosti dnešní společnosti a i Vaše soukromé problémy a Váš celkový pohled na svět, vyžeňte ze svého srdce každou temnou skvrnu, na kterou by se mohli napojit ti Temní. Poproste své blízké, jež už mezi námi nejsou, ať jsou s námi a duchovně nás podpoří pro lepší budoucnost nejen nás, ale i našich dětí.
 Zapalte svíci a věřte, že všechno zlo zde na Zemi, vytvořené ne lidmi světla Vesmíru, ale temnými silami a zrádci - jejich pohunky, kteří  za groš prodali i sebe, ti by chtěli celé lidstvo zotročit, povyšovat se, budou postupně ničeni( sami se už označili zlatem a luxusem) a nastoupí nový, lepší věk pro lidstvo. Spojme se v tyto dny v kolektivním nad-vědomí a přejme si pro nás i naše děti svobodný a lepší život ve Světle, ne okleštěný různými zákony, nařízeními, rádoby  pro Vaše "dobro", jež směřují k otroctví a sociálnímu rozdílu.

neděle 23. října 2011

Volná energie – A. Chernetskii



 Trochu pootevřu opět knihu svých zápisů a proto si dnes něco málo povíme o práci vynikajícího vědce na poli volné energie Alexandra Chernetskyho, vynikajícího ruského vědce, jež prováděl pokusy s použitím oblouku a pozoroval jev, jenž nazval „Generování vakua“.
Dle přiloženého obr.1 pozorujete, že napětí U a proud I v jednom cyklu roste a napětí U klesá.

Zde pro záporný odpor platí: R = U/I F.2
Tato skutečnost znamená, že výkon P = IU F.3 je získání energie do systému z vnějšího zdroje, tedy éteru, vakua – nazvěte si to jak chcete.
Bylo zjištěno experimentálně, že do výstupní sítě byl exportován výkon až 500kW.
Zkusme zjistit, co je důležité u této technologie, jež je založena na principu výboje ( jiskřiště) a s nímž rovněž pracoval Tesla a v neposlední době Kapanadze.
Tady je základní schéma Chernetskyho:



Chernetsky používá při svých experimentech pět kusů žárovek na 220V AC v sérii jako zátěž. Na vstupu měl zapojen transformátor 220/1000V, při kmitočtu 50 Hz. Na jiskřišti měl uhlíkové elektrody. Pokud je jiskřiště v provozu, tedy je oblouk, výkon se velmi zvyšuje v sekundárním obvodu, tedy kde jsou žárovky, naopak v primáru, tedy vstupu se příkon snižuje.

Můžeme si ověřit, že zákon zachování má pravdu a to tím, když spínač SW1 je zapnutý, okruh je uzavřený a má jistý proudový odběr, pokud vypínač SW1 vypneme a začne pracovat oblouk, proud se velmi sníží a zákon o zachování neplatí tak jak je podán.

Takže „Plazma efekt“ v okruhu velmi výrazně zvyšuje výkon, pokud je v oblouku proud, zatím co v primáru (vstupu) se snižuje a značí, že umožňuje extrakci volné energie z jiného prostoru než našeho, do tohoto obvodu.



Zkontrolujte si příkon a použitím třeba šroubováku s izolací vytvořte oblouk mezi kontakty VN.
Sníží se vám příkon do vstupu a ještě ohřeje silně šroubovák při silném oblouku.

Záběry z pokusu jsou zde: http://www.youtube.com/watch?v=mT-94c1Q6Ms

Vážení přátelé, pan Chernetsky chtěl spolupracovat na tomto výzkumu se západem, konkrétně v Kanadě, dnes je po smrti …
Tento popis výzkumu jsem zde dal proto, jelikož vykazuje zatím velkou účinnost a hlavně pro Vás, mé čtenáře, aby si udělali ucelený přehled o této problematice.


Ti co tvrdí, že toto je vše perpetuum, dokazují jen svou omezenost, protože si myslí, že existuje jen tento svět a nechtějí připustit, že jsme jen malou částí naší reality  v celém stvoření a jeho vzájemných interakcí a že svou činností ovlivňujeme i jiné světy. 

pátek 21. října 2011

Sluneční portál aktivní.



Pokud jste si všimli, již od 17.10.2011 Slunce začalo velmi intenzivně pracovat ( bouře) a to bez přestávky, počítám s tím, že tyto solární  bouře budou velmi aktivní až do data 28.10.2011 jak jsem psal v článku „Galaktické vědomí“, jelikož se nejedná jen o světlo a teplo. Slunce plní i jiné aspekty, jako vlivy na vědomí lidstva a jeho vývoj. Blížíme se k době, kdy si budeme muset vybrat cestu, buď cestu džungle jak dnes, válek, zabíjení, násilností, kolonizace svobodných zemí ať vojenským způsobem, nebo bankovním hyenismem, falešnou vírou v peníze a tedy moc, nebo přihlášení se ke Galaktickému vědomí a jít cestou, kde je hlavní podstatou láska k živému,sociální soudržnost a jiné body, které by lidskou populaci mohlo označit jako výchozí bránu pro nástup lidské civilizace od nynější agresivní společnosti.
Na tento obrat nás upozorňovaly již dlouhou dobu piktogramy, které se staly víceméně realitami zesměšňovanými, místo toho, aby se vědecká elita vážně soustředila na tento fenomén. Nic se v této skutečnosti neděje náhodně. Opět západní arogance dosáhla svého vrcholu tímto postojem k těmto věcem. Naopak v Rusku již 15 roků pracuje tým vědeckých pracovníků na rozluštění těchto piktogramů, kdy dokonce sestavili abecedu, aby zjistili, co nám kdo chce sdělit. K jejich překvapení přišli na to, že všechny tyto piktogramy nás upozorňují na přicházející globální změny jak v rovině fyzické, tak duchovní. Bude na nás lidech, jakou cestu si zvolíme, buď tu destruktivní, kterou naši mocní stále kráčí a nebo uznáme Galaktické Vědomí a zvolíme si cestu dalšího vývoje lidstva i jeho přežití.
Naše sluneční soustava se dostala do mezihvězdného oblaku energie a reakce Slunce tomu i odpovídá a i klimatické změny zde na Zemi. Tento mezihvězdný oblak začíná pohlcovat i naše Země, čímž dochází k častým zemětřesením s následnými tsunami, slábnutím mag. pole, posunu osy  a pod., hlavně si všímejte tabulky protonů "proton flux" .....
Souhlasím s fyzikem Nassimem Harameinem, že Slunce je i rozměrný portál do jiných galaxií a jeho vyzařování slouží jako nosič vln uvědomění si myslícího Vesmíru a ducha. Každý předmět, věc, živá bytost vyzařuje vlny, které jsou v základě nějaké informace, tak jak jsem popisoval v článku „Nové poznatky o pyramidách“. Naše vědomí lidstva určuje náš planetární status, buď bude destruktivní jak doposud a je s námi ámen a nebo změnit naši společenskou strukturu založenou na „zvířecí džungli“ práva silnějšího a jít cestou vývoje civilizace, jejíž základní aspekt je lidství a porozumění Vesmíru.
Mimozemšťané nám dali hodně informací o blížící se změně, nikdo mimo vědeckého týmu rusů to však nebral vážně, naopak, oficiální média podporovala zpochybnění všech těchto věcí.
Mimozemšťané tvrdí, že této změně nemůže nikdo uniknout a přežije jen celistvá civilizace ( kterou zatím ani náhodou nejsme), ale na nějakou  záchranu z jejich strany zapomeňte, buď tímto vývojem obstojíme a nebo zanikneme, pokud se však naše společnost nezmění, nebude to žádná škoda. Změnu může však začít pravdivá a nic neskrývající informovanost, to je základ úspěšného přežití. Po pár úderech, kdy již nepůjdou komunikace ( telefony, internet, sítě) bude pozdě.
První údery zasáhnou východ USA, sever Afriky, západní Evropu – Anglii, Francii, Japonsko, Austrálii, Nový Zéland, všimněte si, vše výspy západního společenství.
Uvidíme jak vše dopadne, budoucnost není nikdy pevně stanovena, těch budoucností může být vedle sebe samostatně velké množství a cestu můžeme změnit i nepatrnou událostí i v našem kolektivním vědomí, jen mám obavy, že to jako lidstvo nestihnem, zatím jen vládne zákon džungle, ne lidství. Je to boj  lidské rasy o svobodu a jsem rád každé lidské Dušičce, která nazývá věci pravými jmény a spoléhá se na vedení tam uvnitř ( proto seriál "Pravda o životě trochu jinak"), jež je spojené se vším a je to dar našich stvořitelů, který temným silám chybí, my produkujeme tvořivou energii, oni ji jen konzumují pro svůj prospěch, v tom je diametrální rozdíl.

úterý 18. října 2011

Petrohrad



Mnoho lidí jezdí za památkami a poznáním na západ, ano, jsou krásné, např. v Anglii, Skotsku, Francii, ale málo známé a velmi hodnotné památky jsou i na severovýchod, např. v Petrohradě. Jeho interiéry jsou plné skvostů, ale i nádherné architektury. Tak bohatými sbírkami se nemůže pochlubit mnoho států Evropy, jedním slovem nádhera. Neváhejte a poznejte, váš obzor se velmi rozšíří a hlavně, bude Váš, bez zkresleného názoru od jiných. Zde Vám dám pár fotografií z cest po těchto místech, plných historie a údivu.














pondělí 17. října 2011

„Radost vládnout tomuto národu“



                                                                     

Ryba, jídlo žebráků, jak se někdy na bratislavském tržišti říkalo, se stala luxusní lahůdkou. Kuřecí zadky, které jsme házeli psům, se začaly prodávat s kouskem zad v honosném balení s pařáty a krky jako delikatesa.
Kvalitní vodu z vodovodu jsme vyměnili za sladké přesycené žbryndy.
Rohlíky se scvrkly o polovičku, kyselé mléko se nedá doma vyrobit, protože vznikne jedna smradlavá odporně zapáchající tekutina, kterou udržíte v ústech jen do té doby, než ji rychle nevyplivnete a to kamkoli.
Všechno, co bylo kdysi opravdu dobré, co mělo svoji hodnotu a tradici, jsme vlastně vyměnili za drahé šmejdy v načančaném obalu.
Jsou i dobré věci.
Jenomže těch je stále méně a je třeba je pěkně dlouho hledat. Hledat, přemýšlet, číst nečitelné návody a obsahy, které nemáme šanci vidět, pokud si nevezmeme lupu.
Ulice Bratislavy se zaplnily  lidmi z Číny, Tchajwanu nebo Vietnamu.
Přes reklamy si nevidíme na špičku nosu.
Chodníky a přechody jsou plné stojících aut.
Exekutor dopisuje adresu a správce domu hází do schránky vyúčtování s tučným nedoplatkem.

Žijeme tak v pomyslném blahobytu.
Máme dva až tři telefony, internet, televizi, domácí kino, DVD, PC a stále nám něco chybí.
Zákazy, příkazy, nařízení, poučení, kterým už člověk přestává rozumět a vyznat se v nich je už přímo nemožné.
Kamery nás sledují na každém kroku. Kamkoli se pohneme, jsme pod kontrolou. Všechno je evidované, zaznamenané a to všechno pro naši „bezpečnost“. Každá zpráva, každá pošta, každý telefonát, každá platba, každý mail. Každý, někdy velmi soukromý pohyb, je pod organizovaným dohledem. Kdykoli se dá vybrat z archivu jako zbraň, která je připravená na okamžité použití proti nám. Zajímavé, že i při takovém špiclování dochází k trestným činům o jakých jsem neměl v minulosti ani potuchy. Drogy, přepady, násilí, žhářství, vraždy, se staly běžným průvodním jevem této „svobodné“ doby.
Zbavujeme se vlastní identity, protože souhlasíme se vším, co po nás různé instituce, jako banky, mobilní operátoři apod., požadují.
Můžeme vidět oči bezdomovce, který se určitě na ulici nenarodil. Můžeme vidět žebráky, jak jim trčí nohy z kontejneru, aby se natáhli pro prázdnou flašku. Nebo noblesní hotely pro psy i s vlastní webovou stránkou, lékařem a kadeřníkem. Můžeme sledovat složité operace svých psích miláčků přímo na internetu. Jakmile se nám náš drahý psík ztratí, okamžitě se o něho postarají v útulku i s lékařskou péčí. Jak se však na ulici ocitne člověk, nezavadí o něho ani pes.
Stáváme se číslem daňového úřadu nebo sociální pojišťovny.
Kam se poděly hodnoty, kde je vlastní podstata lidství ? Kde je něco víc než jen strohé konstatování ?

Hrůza, co se zde událo za těch dvacet let !
Vytratila se láska, porozumění, lidskost, tolerance, teplo rukou, sklon před šedinami. Nepoznáme soused souseda, nevíme, jaký plat má vlastní žena či muž. Nesmíme dát na zadek vlastnímu dítěti, pokud nechceme mít problémy s úřady.
Sledujeme stupidní, nehodnotné až destruktivně působící televizní stanice, kde seriály bez konce nahrazují kulturní vyžití určité skupině nevědomých a možná i nevidomých lidí.
Ale co ta druhá polovina ?
Nemá šanci fungovat důstojně bez toho, aby jí byly podsouvány podobné stupidnosti ?
Když už je toho málo, tak se můžeme podívat na Superstar a tam nás pošlou veřejně do řiti i s posměšným komentářem. „Nádhera“ ! A dík za ten kulturní hodnotný zážitek, který nám za levný peníz podávají, jako duševním mrzákům, některé televize.

Nemluvě o tom, jaké celebrity má člověk možnost vidět.
Kam se na ně hrabou takoví umělci, jako pan Króner, Dibarbora, Huba atd., kteří celý život usilovali o to, aby předvedli ten nejlepší herecko-umělecký výkon, aby zanechali v divákovi skutečný zážitek. Rozdíl je jen v tom, že tito herci s uměním žili celý svůj život. Žili pro umění a srdcem umění tvořili.

Kupujeme cigarety, které nám zakázali kouřit tam, kde se kouřit vždy mohly (díky rádoby intelektuálům, kteří smolí petice). Okrádají nás jako malé děti na písečku a z každé prodané krabičky nám jednu-dvě vytáhnou ještě před prodejem.
K lékařce chodíme s platební kartou nebo s peněženkou v ruce.
Bavíme se jako roboti, kdy jeden mluví o životě a druhý hledí do počítače.
Slyšíme formulky, nacvičené fráze, které nemají s našim skutečným lidským nitrem a přesvědčením nic společného. Letáky, kterými jsou ucpané vchody domů, nás lákají do obchodů. Pěkně nás prosí, abychom nakoupili jenom u nich. Když jsme však ale zaplatili „u nich“, tak se nestačíme divit, jak musíme kmitat a házet svůj nákup do tašky. Hned je jasné, kdo je tu pánem a kde jejich zdvořilost skončila.
Můžeme říkat svůj názor.
Svobodně, demokraticky se i vyjádřit.
Ale, k čemu to je, když to není nic platné !
Žijeme v neustálém stresu a napětí. Nikdo z nás si není jistý zítřkem. Je jenom pár jedinců, kterým je to jedno a ti žijí i tak mimo nás a v anonymitě.
Svět onemocněl a my, ve snaze uplatnit se, jsme onemocněli s ním !

Socialismus nebyl dobrý, ale tato demokracie není o nic lepší.
Možná, že až nástup duševních chorob, depresí, sebevražd, nastartuje proces třídění, který nás položí na kolena, kdy to už přestaneme všechno zvládat.
A co dál ?
Mám dost svobody tohoto typu. Svobody, která se svobodou nemá nic společného. Svobody, kterou si neumíme užívat, protože je víc proti nám jak pro nás. Je tak okleštěná zákony a právy těch druhých, že je vpodstatě otevřená nepravostem, zločinu, podvodům. Že její existence mně připadá jako aura. Kdesi je, ale nevidím ji. Je mimo mě.

Přeji si potkat člověka – přítele.
Chtěl bych se ráno probudit a z celého srdce se těšit na nový den. Chtěl bych mít kolem sebe upřímné lidi, jak tomu bylo dřív. Chtěl bych potkat kamaráda, jehož první otázka nebude směřovat k materiálním věcem, ale zeptá se mě :
„Jak se máš ? Jak žiješ ? Zajdeme si spolu někam sednout ?“
Kamaráda, kterého v půlce debaty nevyruší zvonění mobilu a nebude muset odejít a pak říct :
„Víš, tento telefon byl tak důležitý, že kdybych ho nevzal, mohlo by mě to stát i zaměstnání.“
Ovládnul nás strach a v tom strachu žijeme i své každodenní životy.
To je fakt a skutečná realita tohoto novodobého, demokraticky zkaženého světa.
Nemluvím o listopadu. Ten přijít musel. Ale o tom všem, co všechno sem s tím listopadem přišlo.
Dalšího pokusu, který přijde, když to celé se nebude už moci udržet, se díky Bohu nedožiji. I když rád bych se toho dožil – možná.
Do kdy bude člověk hledat své místo ?

Nemám zájem někoho poškodit, protože na Netu koluje, že dotyčný to nenapsal, tak to berte jako myšlenky NĚKOHO. Jinak jsou zajímavé!


Nové poznatky o pyramidách - detektor, co je pro Vás zdravé.




Skutečnost, že pyramidy jsou obvykle používány jako prostředek ke změně vlastností různých materiálů v nich uložených jako žiletka – ostření, konzervace výrobků, vliv na růst rostlin, atd. jsou dosti známé. Zde je podán jiný směr, v tomto případě jiný přístup. Pyramida (stejná jako Cheopsova), "položená na jehle", umožňuje otáčet velmi lehce a to tak, aby se volně otáčela jak vlevo, tak vpravo a to při směru pohledu od vrcholu pyramidy. 

Tímto pak slouží pyramida jako nástroj, který dovede vyšetřovat interakce objektů. Přisunete-li svou ruku dlaní nahoru k základně, obvykle se začne otáčet ve směru hodinových ručiček( pohled vždy od vrcholu). Pokud je otáčení pyramidy ve směru hodinových ručiček, většinou to odpovídá dobrému zdraví. Pokud je tělo unaveno a nebo není v pořádku, pyramida se otáčí proti směru hodinových ručiček.
Pyramida nereaguje jen na člověka. Pokud se do pyramidy dá šálek vody a do ní lžička soli, cukru nebo jedlé sody a zamícháte, pyramida se začne otáčet proti směru hodinových ručiček. Tyto ingredience porušily rovnováhu a voda již není tedy v pořádku, není vodou ale nějakým mixem.
To znamená, že život - zdraví, točí pyramidy ve směru hodinových ručiček. Ničení - smrt, v opačném směru. Pamatujte si to, při vkládání různých látek pod pyramidu, zde poznáte, co tělu prospívá a co ho ničí. Už se těším, co mně napíšete z dnešních nám prodávaných nádherných „biopotravin“.
Tady máte velkou možnost  vyzkoušet různá témata, jako jsou léky( tyto hlavně), vitamíny, jež jsou dnes uměle pod palbou, jídlo a ne se nechat masírovat směšnými sdělovacími prostředky - nechte je u jejich lhaní, ztrapní se sami, nebojujte s nimi, nechte si to pro sebe a své přátele.
A teď, bude pravděpodobně nutné pokusit se pochopit podstatu tohoto jevu. První věc, která přijde na mysl je, že pyramida asi reaguje např. na teplo, vyzařované lidskou rukou. Tak dejte mezi základnu pyramidy a nataženou dlaň kus lepenky - pyramida se bude i nadále otáčet se stejnou intenzitou, což vyvrací možnost působení tepelného záření z dlaně.
Byl proveden další následující experiment. Vedle pyramidy "na jehle" byla umístěna ještě další pyramida, ve vzdálenosti více než metr. V tomto případě po umístění dlaně pod první pyramidu nastane jev, při kterém se ta vzdálená začne otáčet také, ale v opačném směru, tj. že se vyskytuje fenomén vzájemné indukčnosti. Přitom velmi často se druhá pyramida otáčí rychleji než první, což naznačuje efekt zesílení. Diskuse o příčinách možných na základě elektromagnetické interakce je také špatně, protože pyramidy  jsou vyrobeny z izolačních materiálů – špejle, papír atd. Navíc, o jaký druh elektromagnetické interakce se může jednat, když se umístí pod skleněnou pyramidu voda (15 ml.), nebo stroužek česneku a pyramidy se točí vesele dál? Tak co vědátoři? Ony asi ještě existují jiné druhy energií, o kterých naše věhlasná věda nemá ani ponětí.
Věřím, že v tomto případě příčinou interakce je struktura objektů a z druhé strany pyramida jako subjekt. Dynamikou objektů je záření, které nese informaci o objektu. Schopnost přeměnit informace na energii, je podle mého názoru atraktivní nápad, který byl bádán dosud velmi málo, spíše vůbec.

Pomocné materiály:Anatolij Kolkov

základna 50cm,mater. bambus
Související téma: http://energieupramene.blogspot.com/2011/05/vliv-tvaru-na-prostor.html

neděle 16. října 2011

Náhody - Synchronicita II.



Všichni začínáme jako pošetilí blázni, jež musí pochopit běh života, pokud nepochopí, svůj život promarnili a zůstali jen na povrchu materiální mřížky a světy, jež tuto materiální mřížku tvoří, nikdy nepochopí ani v náznaku smysl Vesmíru, ba naopak jim tyto myšlenky budou směšné. Pokud se budeme řídit svými instinkty, odstrojíme svým „koním“ otěže a dáme se vést osudem, dostaneme se k cíli, i když ze začátku vám cesta bude připadat opačná. Je to hlavně o odvaze řídit se hláskem tam uvnitř, pozorovat nenápadná znamení a hlavně věřit, že existuje tam uvnitř Vás něco, co Vám pomáhá. Nejvýraznější je to u národa v české kotlině. Jeho stálé obavy materialistického Ega, já mám zaměstnání a když budu remcat ztratím ho a nebudu mít na živobytí pro rodinu. Věčný strach a obavy, jež právě využívá pár jedinců, u kterých jste už klesli až na samé dno, jelikož si necháte i kakat na hlavu, jen aby jste neztratili tu otrockou práci, kterou si ještě bláhově chválíte. To je cesta do pekel a nakonec až budete mít odejít z tohoto světa, zjistíte bez falše, že jste byl celý život jen otrokem. Jste děti Vesmíru a máte právo na všechno jeho bohatství, ne jen těch pár, co si jej přivlastnili. To je povětšinou dnešní národ v české kotlině a jak to byl hrdý národ, před kterým se třepala celá Evropa, povedlo se položit jej na kolena a udržovat ve strachu, až se musí všude dělat nové kanalizační vedení, jelikož se tento národ pokakává nadměrně a svými výkaly ze strachu by zaneřádil půl Evropy.  
Čím více si ono v nás uvědomujeme, tím větší pravděpodobnost, že se nám synchronicity projeví k našemu dobru a ne se spoléhat na druhé, politické a společenské zákony. Jen se jimi musíte řídit a vezmete si vše na co máte právo jako děti Vesmíru. Synchronicity mohou být i jako flirtování, třeba okolní přírody, prostoru, ale i naše tělo. Tělo má svůj jazyk a vysílá silné signály, aby nás upozornilo na vnější podněty, které naše vědomá mysl nedokáže zachytit. Nemám na mysli ty, co uvažují jen materialisticky, to jsou ztracené existence, tam když něco zabolí, letí k „lapiduchovi“ a ten v bílém plášti již dá impuls, aby je sežralo soukolí dnešní neetické medicíny s jistou letenkou na „krchov“ s největším vydáním peněz na léčbu pro farmaceutický průmysl. Mám na mysli ty, co tuší různé návaznosti života a vlivy, jež nenápadně formují jejich život. Tohle zná každý umělec, ve chvílích ticha a přemítání slyší své myšlenky a zachytává obrazy, které často i realizuje formou obrazu. Mám na mysli hodnotné obrazy, které vás potěší a dají vám fantazii a pěkný vnitřní pocit, ne ty, u kterých by stačilo dát cvičené opici barvy a štetce a ona maluje jak pan Knížák propaguje – studené umění, nebo jen pro ty, co se pohybují po povrchu materiální mřížky, ano, tyto pak postačují, hlavně se pochlubit přátelům jejich cenou, stupidita na entou.
Přílišné vědomé myšlení může být závažnou překážkou vzkazům přicházejícím z druhé strany. Běžné myšlení je limitováno tím, kam může proniknout a co je schopno pochopit a proto zaujímá subjektivní stanovisko. Takže se nedivte vašim oponentům, jež se vám posmívají když něco před nimi začnete blábolit o duchovnu. Máte to marné, jejich Ego je tak vysoko, že jejich myšlení je opravdu limitováno jen jím a Ego nikdy nepronikne a ani není schopno pochopit všechny souvislosti, jsou to vlastně duchovní mrzáci, nevyvinuté bytosti, jejichž větev je odsouzená k zániku z vývoje evoluce Vesmíru. Jestliže získáme pomalu přístup do jiných světů, naše pravda bude podmíněna získanými zkušenostmi z těchto jemných světů a už se nikdy nebudeme většinou chovat jak slon v porcelánu, budeme kombinovat a získáme jemnější pohled na vše kolem nás.
Synchronicita jako událost, vždy spustí řetězec nových událostí a směrů, jakou by jste si nikdy vědomě nezvolily. Rozšifrování vzkazu může trvat někdy dlouho, ale sledujeme-li pozorně, co nám život den co den přináší, máme šanci, že volání dříve či později uslyšíme. Budeme-li na tyto události reagovat spontánně, tak jak jsem popisoval v dílech „ Pravda o životě trochu jinak“, kdy si nic nesmíte nalhávat a nazvat věci pravými jmény, tedy i radost, kterou si jistě musíte vychutnat vnitřně nejlépe, budou vás tyto náhody postrkovat tam či onam, působit jako varování či povzbuzení, zavírat či otevírat příslušné dveře života. Naučíte se na první setkání odhadnout člověka dle vašeho již už známého pocitu(znamení) a může vám mazat svým vystupováním med kolem úst jak včelička medová, poznáte za pár setkání, že jste se nemýlili dle vašeho jemného vnímání – pocitu.
Je opravdu jen na nás, abychom nalezli cestu, která je jen naše a kráčeli po ní, neohlíželi se vlevo, vpravo, vy jste jedinečná bytost a vy jste si zvolili kdysi, s kým a jak se bude vaše cesta životem protínat, ne ten cizí, který vám dává najevo svou moc a využívá svého postavení aby vás udržel ve strachu a jako otroka, poznáte je vždy,  mají absenci citu, asociální myšlení pro druhé, tito lidé jsou jak jsem psal v článku „Vampirismus člověka“ chudo-potenciální, zbabělci, ale v osobní vychytralosti nepřekonatelní, Vy máte na víc, jste vývojově dále.