středa 31. srpna 2011

Výstavba mezinárodního termojaderného reaktoru se odkládá



Termíny výstavby Mezinárodního experimentálního termojaderného reaktoru (ITER) budou posunuty minimálně o rok kvůli japonské katastrofě, která zdržuje dodávky potřebných materiálů. Tuto velmi důležitou základní informaci pro lidstvo v našich sdělovacích prostředcích jsem zatím nenašel.

V souvislosti s tím mají teď účastníci projektu (státy EU, Rusko, Indie, Čína, USA, Jižní Korea, Japonsko a Švýcarsko) reorganizovat etapy vývoje reaktoru. Jen jsem pátral, zda i naši vědečtí pracovníci z Česka jsou v tomto projektu zainteresováni, bohužel, žádná informace.

ITER je prvním velkým pokusem o využití pro získání elektrické energie termojaderné reakce na Slunci. V případě úspěchu to poskytne lidstvu nevyčerpatelný zdroj energie.

pondělí 29. srpna 2011

Nepolapitelný boson

foto EPA

Tajemství vzniku Vesmíru je i nadále veliké. Hledání záhadného Higgsova bosonu, elementární částice, díky níž se objevila ve Vesmíru hmota, nebylo úspěšné. A to znamená nejen, že chybí odpověď na otázku, jak vznikl Vesmír, ale i že může být fundamentální věda zrevidována. Vždyť se může ukázat, že většina experimentů pro hledání této částice nemá smysl, a že výstavba Velkého hadronového urychlovače (LHC) byla jen nesmyslnou a drahou fantázií současných vědců. I když vědci varují před uspěchanými závěry.

Už po několik let žije vědecký svět v napětí. Nejprve se čekalo na start Velkého hadronového urychlovače ve Švýcarsku a na experimenty v rekonstrukci Velké exploze, vzniku černých děr, a zároveň i konce světa. Urychlovač však nefunguje dosud naplno, a experimenty v modelování Velkého třesku nepřinesly žádoucí výsledky. Přesněji řečeno, začali vědci pochybovat o tom, že se jim podaří objevit tu „božskou částici“,  on se jim tvůrce Vesmíru jistě zjeví, ano,ale až nakonec.

„Ve skutečnosti máme ještě příliš málo údajů o tom, že boson neexistuje, a je příliš brzy vyvodit definitivní závěry. Jiná věc je, že po četných experimentech na LHC nebyly udělány žádné nové objevy v oblasti vědy o vesmíru, které by byly za hranicemi běžných představ a schémat součinnosti částic, které by mohly v zásadě vzniknout.


„V nejbližších 12 měsících budou určitě nové objevy“, soudí ředitel pro vědeckou práci laboratoře fyziky elementárních částic v Ženevě Sergio Bertolucci. „Existuje-li Higgsův boson, pomohou experimenty na LHC ho objevit. A když ne, naznačí jeho absence nové cesty rozvoje fyziky“.

Dějiny hledání bosonu čítají nejedno desetiletí. Poprvé prohlásil o jeho možné existenci britský profesor Peter Higgs. Předpokládal, že je Vesmír proniknut neviditelným polem, a některé částice se v něm „obrůstají“ bosony a nabývají hmotnosti. Dokázat Higgsovu teorii v praxi se zatím ale nedaří. Pokusy vědců LHC modelovat Velkou explozi srážkami elementárních částic pohybujících se rychlostí blízkou rychlosti světla neměly za následek vznik Higgsova bosonu.



Další na toto téma: http://energieupramene.blogspot.com/2011/09/einsteinovi-bludy-konecne-vychazi.html

Západ se chystá na válku (pomoc ?) v Sýrii, opět nastoupí mediální divadlo!

Co si u nás v médiích nepřečtete!
foto EPA


Tak se nám opravdu věci rozjíždějí velice rychle a roste chuť vojenského ansamblu NATO.
Syrská opozice vytvořila v Istanbulu Národní radu za účelem koordinace akcí, jejichž cílem je svrhnout prezidenta Bašára Asada. V deklaraci členů opozice se praví, že toto sdružení bude působit do té doby, dokud nebude nynější režim svržen. Podobná prohlášení by nebyla možná za podpory Západu.
Včera byla v Radě OSN pro lidská práva schválena rezoluce s požadavkem adresovaným vládě Bašára Asada, aby neprodleně skoncoval s popravami, mučením, přílišným používání síly a zastrašováním pokojných demonstrantů. Bylo navrženo, aby byly vyhlášeny další sankce proti Asadovi a jeho nejbližšímu okolí.

Avšak Rusko, Čína, Kuba a Ekvádor hlasovaly proti rezoluci. Představitel Ruska Valerij Loščinin označil dokument za politizovaný a jednostranný. Kromě toho je rezoluce zaměřena na svržení zákonné vlády, může být použita k další destabilizaci Sýrie, a je proto naprosto nepřijatelná. Ve své snaze odstranit Asada nepřihlíží Západ k jeho krokům zaměřeným na demokratizaci země, - řekl nám bývalý velvyslanec RF v Libyi a Tunisku Veniamin Popov.

-Jsou to velice různorodé síly – od islamistů až po světské organizace, kterým režim ublížil, a ty všechny cítí aktivní podporu Západu. Západ je ponouká k tomu, aby se spojily. Bašár Asad nedávno promluvil v televizi a říkal podle mne velice správné věci: Západ požaduje jeho odstoupení, on ho ale nevolil, volil ho syrský lid. To za prvé. Za druhé: syrské vedení vytyčilo mnoho akcí zaměřených na demokratizaci společnosti.  Ty se aktivně realizují. A to nejdůležitější – Asad je připraven zahájit dialog s opozicí.
Avšak opozice dává přednost ozbrojenému konfliktu.

Aby se zjistilo, co se skutečně děje v Sýrii, vydala se tam delegace vědců.
Vidíme, jaký rozdíl existuje mezi informačním portrétem Sýrie, který dostáváme my, kteří se nacházíme za hranicemi této země, a tím, co člověk vidí na vlastní oči, například ve městě Hamá nebo v Damašku. Některé ????západní a arabské zpravodajské služby ?????? informují o tom, že do města Hamá byly poslány tanky, že pokojné demonstrace rozhánějí ozbrojené síly Sýrie.  Současně ale docela klidně jezdíme po tomto městě a stýkáme se s lidmi.

Západ už ale své rozhodnutí ohledně hodnocení situace přijal a dává na srozuměnou, že svůj postoj měnit nehodlá. Je samozřejmě málo pravděpodobné, že v Sýrii bude zahájena vojenská operace NATO. Situace s Libyí ukázala, jak tvrdý může být odpor.

sobota 27. srpna 2011

Bouře na Slunci


Jednou za 11 let začíná Slunce z dosud neznámých příčin fungovat energičtěji, ale že tam bylo rušno před aktivitou - viďte  NASA a těch retuší, ještě že jste si nezretušovali obočí, dle vzoru Brežněv.  Objevují se na něm skvrny, zvyšuje se rádiové záření a dochází k mohutným erupcím doprovázeným výronem plazmatu. Při interakci s magnetickým polem Země vyvolává tento proud sluneční energie tzv. sluneční či magnetické bouře. Pro měření jejich síly rozpracovali dokonce vědci desetistupňovou stupnici, jak jsem vás seznámil v minulém článku o Slunci.
Projevy sluneční aktivity je možno na Zemi pozorovat v podobě silných bouřek(to se divíme- aha, ono je to lidskou činností, tak platit za emisní povolenky) a polární záře ve středních a nízkých šiřkách, což není pro tento přírodní jev typické. K velkým haváriím však na Zemi kvůli sluneční aktivitě nedocházelo. Zatím, to se budeme divit, hlavně ti co mají bankovní karty a počítače se nám zblázní, pak z ničeho nic i ten největší boháč bude chudák, když se nám vymaže databáze a může být duplicitní x krát. Něco podobného používají rusové u svého letectva, kdy směřují úzký svazek silného záření na protivníkovu stíhačku, vybavenou "nejmodernější počítačovou technikou a pak se letí střemhlav dolů. Rusové si proto na vstupech nechávají moderní elektronky, odolné proti tomuto záření. I když někteří připomínají, že před několika lety po silných slunečních erupcích zůstalo několik kanadských provincií bez elektřiny, a v Číně byly poruchy voštinového spojení. Jde ale spíše o časové shody, tak to bude tvrdit "oficiální věda". Co ale skutečně vyvolává znepokojení, je zdraví lidí citlivých na počasí. Lékařská statistika svědčí o tom, že v době magnetických bouří se zvyšuje počet případů zhoršení zdravotního stavu lidí se srdečními a cévními chorobami(ale ale, vždyť nám vědci tlučou do halvy, že Slunce a planety na nás nemají vliv - asi je astrologie úplná blbost, že pane Sysifos.....). Tuto skutečnost potvrzují četné výzkumy. Příčina podobného vlivu není zatím známa( a to v těchto dnech -konec srpna 2011- okolo houkají sanitky jak za války). Může to ale být jak přímý vliv – v lidském organismu jsou totiž orgány citlivé vůči magnetismu, tak i nepřímo – prostřednictvím atmosférických procesů. V době magnetických bouří se může měnit cirkulace atmosféry a docházet ke změnám atmosférického tlaku, což ovlivňuje nepochybně lidské zdraví, jenže ten chytřejší ví, že jsou to už jen sekundární projevy.

Aktuálně 27.08.2011



Dnes 27.8.2011 se zachvěla zem pouze v České republice na Opatově 09:21 hod. magnituda 2.0
Itálie - Civitanova Marche v 05:53 hod. magnituda 2.8
Španělsko - Riogordo v 07:54 hod. magnituda 3.5
Jinak hurikán Irena  prochází částí východního pobřeží USA a Canady.


Proč jsem to zde dal a zrovna dnes?
Podle Máyů začíná období "rozpadu", vrchol z 26 na 27.8.2011 a celé období končí 28.10.2011, kdy podle Callemana rovněž končí Mayský kalendář. Bylo by na čase, kdyby se to staré začalo rozpadávat a člověk konečně začal směřovat k jednotě s Vesmírem,  některé to bude bolet.
 
Pokud by si chtěl někdo přečíst podrobnější informace, od p. Callemana vyšla kniha Mayský kalendář – průvodce lidskou evolucí.
http://www.uloz.to/10018019/calleman-cark-johan-maysky-kalendar-pruvodce-budoucnosti-lidstva-pdf

středa 24. srpna 2011

Psychofyzické zbrojní kontrolní mechanismy psychiky.


Myslím, že je nutné upozornit na rostoucí vliv  vzniku nových informací Psy, představující skutečnou zbraň a hrozbu pro inteligenci jedince a hlavně lidi obecně, jeho armádu a bezpečnostní síly, vládní úřady.
 
Informace jsou vždy velmi důležité.
Po celá staletí, hrála důležitou roli inteligence, ale poslední dobou je to  informační vliv. Dnes se situace ve světě výrazně změnila, s příchodem nových metod informační války, informační válka a kombinované dopady globálních informačních sítí, zařízení a technologií. Hlavní věc je, že s rozvojem psychyckých zbraní vzrůstá reálná možnost ovlivnění psychiky a vědomí člověka proti jeho vůli.

Všimněte si, že informační válka je rozdělena na dva základní typy: informační technologie a informační-psychologické (psychické).

V oblasti informačních technologií u hlavních cílů útoku a obrany jsou řídicí a komunikační systémy, telekomunikační systémy, různé rádio-elektronické prostředky.
To byl začátek a vytvořili pojem "informační zbraně", široce uplatněný při vojenské operaci proti Iráku v roce 1991, pak rozhodující podíl na porážce Iráku učinilo kombinované použití informací, řízení, komunikace, navigace a elektronického boje, který byl definován jako divadelní informační zbraně operací.

Všimněte si vývoje, první světová válka poskytla závazný faktor pro dosažení vítězství v bitvě nad nepřítelem množství pozemní techniky, druhá světová válka pro vítězství měla převahu ve vzduchu, na konci dvacátého a počátku jednadvacátého století na základě místních válek identifikuje potřebné a hlavní atributy vítězství v moderní válce - informační sféra.


K dosažení tohoto cíle, je nařídit informační válku na bitevním poli - informační divadlo.
Informace jako zbraň musí být předložena před vypuknutím nepřátelských akcí, a pak plně uplatňována v průběhu bitvy. I v době míru, objekty a zdroje tohoto boje, jsou informační zdroje státu, jež zahrnují především informace o konkrétním tkzv. nepřátelském objektu.

Zvláštní význam má forma k informačním útokům, pro taková klíčová ustanovení jsou tyto faktory [1], mají přednost před všemi ostatními prostředky státu - ekonomické, vědecké, technické a vojenské.
Vliv informačních zdrojů na vojenský potenciál je patrný nejen v obecném trendu zavádění inteligence u vojenských zbraní, ale také ve vzniku kvalitativně nových zbraní, vyvinutých se speciálním softwarem s matematickým dopadem na informační systémy k ochraně svých informačních zdrojů z této expozice. Specialisté v oboru počítačových věd na základě zvláštního programu a porozumění vlivu matematických nástrojů ničení, mrzačení nebo odcizení informací souborů, pracují na tom, získat potřebné informace pro překonání bezpečnostních systémů, omezení nebo zákaz přístupu na oprávněné uživatele, dezorganizace na hardware, vyřazování z provozu telekomunikačních sítí a počítačových systémů.

Hlavní metody zde jsou účinky odposlechu zařízení "logická bomba" počítačový virus, speciální programy a další prostředky ničení, potlačení, falšování informací a ochrany.


V informačním-psychologickém boji vlády pro útok a obranu, je hlavně kladen důraz na psychiku ozbrojených bezpečnostních složek, populaci nepřátelské strany s jeho veřejným míněním a rozhodováním jako potencionálního nepřítele.

Současně v rámci informačního-psychologické vlivu se rozumí informace o povaze vlivu na psychiku, na prvním místě, na lidskou mysl a lidské společenství, které se projevují ve změně vnímání reality, opravit jejich chování a rozhodování a v některých případech i změna fyziologického stavu lidského těla (podáváním genetických potravin).

I tak informace-psychologického vlivu v politické sféře, jako použití diplomatických, vojenských demonstrací, ekonomické, politické, informační techniky pro přímý nebo nepřímý vliv na názory, nálady, pocity a nakonec i chování druhé strany, tj. potlačit jejich vůli a jednat podle jejich diktátu.

Informace o psychologických metodách a prostředků „Psy“ je rozdělena na otevřené a skryté, pozitivní a negativní, destruktivní a sledovat explicitní a implicitní cíle.

Informační a psychologické skryté účinky jsou navrženy tak, aby přímo manipulovaly s lidskou myslí, vniknutím  do
jejich podvědomí, skrytě, pomocí psycho, kdy objekt si není vědom tohoto vlivu. Tyto dopady jsou skryté psychotronické (technologické) nástroje, stejně jako sugestivní (návrh, masové hypnózy) a psychotropní (farmakologické) účinky, stovky druhů a jejich kombinace jsou nebezpečné "skryté" zbraně, výsledky XXI století!

Psycho-fyzické zbraně mají skrytý násilný tah na psychiku a podvědomí a přináší bezpodmínečné změny vědomí.
Touha je vždy skrytý vliv přímo do podvědomí – např. buďte IN, vyděláte, ušetříte. Měla by se zdůrazňovat existence možnosti vlivu na psychiku člověka, jež se zabývá vojenskými a politickými cíly – v dnešní době to byl příklad Lybie, kdy většina populace byla ovlivněna tak, aby souhlasila s agresí do suverenního státu, Irák nevyjímaje.

Dnes je velmi nutné upozornit na rostoucí vznik nových informací o „Psy“, představující skutečnou a nebezpečnou zbraň, i hrozbu pro inteligenci jedince, a především lidstvo obecně, jeho armádu , donucovací orgány, řídící orgány.



Podvědomí je všeobecně zatím vnímáno spíše jako něco mýtického, pomíjivého, zatím jako něco, co spí, že není aktivní, nebo není schopno být ovlivněno "zvukem" myšlenkami a činy jednotlivce.
Nejnovější výzkum ukázal velmi přesvědčivě, že naše paměť, která tvoří náš tkzv."zdravý rozum" - to je jen malá část našeho celku paměti, kterou člověk má. Jeho hlavní "rezervy a skladování" jsou v podvědomí. Podvědomí obsahuje 70 až 99 procent naší paměti (poznání).

Tato poznání znamenají zásadní posun nejen v podvědomí lidí, ale také ve změně jejich pohledu na svět, a hlavně aby se dosáhlo možnosti vytvoření bezprecedentního způsobu zotročení.
Touha ovlivňovat lidi přímo, přes jeho podvědomí, se projevuje ve vývoji různých metod, které se objevují na základě moderních sofistikovaných skrytých psycho, kdy si subjekt není vědom vlivu nějakého cíle, ani skutečnosti, že intervence je zde, vidíme to dnes a denně na zmasírované dnešní mladé populaci. Učinky jsou dnes jasné, tj. bez vědomí subjektu expozice, zbaven svého práva přirozeného výběru, logického správného rozhodnutí, svobody volby jejich chování, naplnění touhy(jseš IN, je to krutovládce atd.), vyjadřovat emoce, hlavně ovlivněné sdělovacími prostředky a následně tedy pak davem.

Toho je dosaženo buď zavedením změněného stavu vědomí, nebo zavedením informačních manipulací i na pozadí a působí přímo do podvědomí a tím obcházet půdu pro kritické vnímání lidského vědomí.
V době, kdy je tato informace vyslána, kterou vyžaduje podmíněný signál (záměr) na úrovni podvědomí, se pak objeví ve vědomí a záměr je vnímán tak, jako své vlastní myšlenky a názory. V souladu se stanoveným programem na člověka - předmětem vlivu a cíleným jejich chováním, rozhodováním.

V extrémní verzi se tyto osoby na základě informací vložených do podvědomí, promění v zombie, které spolehlivě plní vůli svého pána.
Osoba postižená "naprogramováním", se chová jako normální člověk, jenž si nic neuvědomuje, že on byl "naprogramován". Reaguje pouze na zakodované příkazy, které mu v pravý čas jsou podány. Pak si "zombie", není ani vědoma, že udělala něco pro tento tým - program, jež si "objednala" a v důsledku si ani není vědoma této skutečnosti.

V podvědomí člověka můžeme uložit  i několik speciálních programů.
Názorným příkladem takového programování je známý případ u zatčení agenta CIA Luise Castilliho, který byl obviněn z vraždy filipínského prezidenta Marcose. Před výslechem agent napsal "sérum pravdy" - psychotropní látka - a držel sérii hypnotických sezení. Zde se ukázalo, že muž se v různých situacích cítil jako čtyři různé osobnosti, s různými "legendami", a každá  jeho osobnost, nemá ani tušení o těch zbývajících osobnostech uvnitř. Zdá se, že Castillo byl vystaven několika programům, z nichž každý představoval jeden úkol.


Užívání psychotropních látek, případně pro vojenské účely, můžeme říci, že mohou být použity jak jednotlivě, tak v kombinaci s dalšími efekty.
Tam, kde zombie prostě nestačí, použije  se super-voják.

Ukazuje se, že tento bojovník je schopen dosáhnout v důsledku přijetí nových psychostimulantů velkých výkonů, dramaticky se zlepšuje i činnost mozku vojáka.
Schopnosti bojovníka jsou pak opravdu fantastické. Nový lék je uklidňující a způsobuje nával odvahy a důvěry. Voják, který obdržel psyhostimulant, vydrží bez přestávky jít osmdesát kilometrů, střílet do černého z deseti střel za sebou ze vzdálenosti 300 metrů. Tento „lék“, "je schopen prodloužit život vojáka po zranění, jež jsou neslučitelná se životem. Voják, který je podle všech zákonů už mrtvola, je schopen myslet a vykonat kompletní bojovou operaci, třeba na pomoc svým druhům a zachránit jejich životy. Teprve poté zemřel.

Měli bychom také zmínit tzv. genetické zemědělské produkty, jež se začínají množit a to navzdory tomu, že studie ruské, britské, japonské, francouzské a jiných vědců ukazují, že čím více člověk spotřebuje genoprodukty, tím vyšší je riziko zhoubných změn v krvi, nervového systému a mozku – úchvatné, viďte, jen mně neříkejte, že blábolím, vím o čem mluvím.


V podstatě lze říci, že  speciálně pěstované genoprodukty jsou psychotropní zbraně hromadného použití.
Většina zemí je v tomto případě snížena na úroveň laboratoře s králíky? Rozsáhlé a nevybíravé šíření genoproduktů ve světě může způsobit genetické abnormality v budoucí generaci. Chcete-li mít vliv na podvědomí a možné informační donucovací signály různého charakteru a síly, je genetická potrava výborný prostředek.

Působení latentního vlivu na lidskou psychiku, je spojena v první řadě se signály slabé síly. Super-slabá interakce energeticky velmi silně koreluje s podprahovým vnímáním - a subjekt si je neuvědomí, i když ovlivňuje silně lidské chování a procesy vnímání.

Pod názvem ovlivnitelní je třeba pochopit tendenci poslouchat nabuzené programy a přitom navenek nezměnit své chování na základě rozumné a logické úvahy, ale pouze zacvakne jeden požadavek nebo návrh, který pochází z jiného inspirativního kanálu, jako součást programu. V tomto případě si není vědom takové manipulace.

Nicméně, jsou vyvíjeny i metody vlivu na lidské vědomí v přítomnosti logiky, tj.
v normálním stavu vědomí, jak říkáme "zdravý rozum“. Tato technika může být však snadno detekována. Mezi nejslibnější metody s cílem ovlivnit spektrální audio sugesci je tzv. maskování a použití hudby jako nástroj pro požadované příkazy. Známý způsob je též vizuální, kdy je "lepení", každého 25. snímku v proudu sugestivní vizuální informace. Tato metoda spočívá v tom, že během filmu ukazuje, že lidské oko může vidět pouze rychlostí 24 snímků za minutu, a líčený v 25. snímek je vidět na podvědomé úrovni. Tímto je možné dosáhnout ohromující účinek expozice na nic netušící veřejnost. Tato technika je zakázáno ve většině vyspělých zemích.

Jsou
vyvinuty sofistikovanější metody, založené na "skládání" vnucované myšlenky, kde každý snímek videa obsahuje pouze část sugestivního obrazu, toto tak lehce neodhalí technika, až do doplnění všech částí obrazu, je sugestivní téma  zapsáno na nevědomé úrovni expozice. Tento způsob je výrazně lepší.

Video-sugesce se dnes používají v lékařství, pro rehabilitaci vojáků, zaměřených na obnovu psychomotorické, emocionální a intelektuální kapacity v řízení výkonnosti, veřejném a soukromém životě.
Rehabilitace trvá většinou 7-10dnů. Mají eliminovat syndrom strachu, apatii, neochotu k boji. Většinou 10% není ovlivnitelných a pak podléhá odstranění z oblasti bojů a 20% musí být přeloženy na podpůrné práce.

To je jeden z důvodů, "vymývání" lidského prvku systémy pro podporu rozhodování.
To vše se provádí proti naší vůli. V našem pojetí, ohleduplnost vůči životnímu prostředí - to není jen účetnictví a modelování, ale ujistěte se, že celý balíček opatření, údajně zaměřených na ochranu jednotlivců a společnosti je násilné programování, viz nedávný návrh na povinné zavedení platebních karet seniorů – to je začátek a nebojte se, bude se to brzy týkat i jiných, je to jeden nádherný prostředek jak kontrolovat lidi a ještě na tom vydělat peníze.

Teď ještě o psychotropních zbraní, jako realitě XXI století.
Programování lidského chování se dosahuje pomocí mikrovlnné technologie, výpočetní techniky, generátorů "zvláštního" záření, přizpůsobené na skutečný dopad na podvědomí a lidskou fyziologii. Takže, máme obrovské množství experimentální práce o vlivu elektromagnetických polí (EMF) na biologické objekty. Dlouhý dosah a pokrytí oblastí, zvláštní mechanismus účinku elektromagnetického působení je velmi „slibný a atraktivní“ pro zdroje těchto zrůdností. Jsou rozsáhlé výzkumy v oblasti tzv. generátorů polí: torzní, leptonové, neutrinové, elektromagnetické, s podélnou složku, tzv. psychotronické generátory.

S pomocí počítačových her, ​​ se vzrušujícím příběhem, můžete vyřešit problém návrhu s plným vědomím hráčů jejich akcí, mění psychiku člověka, hraje daný program podporovaným směrem, který požaduji.
Výrobci počítačových her ​​již dlouho vědí, že je dobré investovat do dobře vypracované grafiky a tím i kontrolních mechanismů v psychice. Počítačové sítě jsou dnes pevně omotány kolem naší planety. Globální síť sítí, internet, dnes obsahuje více než 40 miliónů uživatelů počítačů ve více než 154 zemích po celém světě. Tento fakt nelze ignorovat u vojenských expertů, s ohledem na různé možnosti pro případné konfrontace. Tak, během cvičení řídícího štábu v roce 1995, amerických stratégů otevřeně prohlásili, že se dnes může účinně prudce zvýšit informační vliv na formování myšlení lidí a Spojené státy mohou ve skutečnosti využívat internet jako důležitý mechanismus pro všechny mediální společnosti. Ještě určitě mnohým nedošlo????

Notoricky známé podprahové zprávy jsou používány na webu v plném proudu, je zbytečné to popírat.
První vlaštovka je virus „rave“ od švýcarského programátora Furhta Juliuse, který byl implantovaný do prohlížeče souborů. "Program" hlásil, že on nemůže pracovat s režimem monitoru, pak monitor začal blikat. Blikání monitoru, jeho frekvence byla zvolena tak, že ovlivňoval hypnoticky.

Podprahové zprávy se vyvinuly.
Nyní je prokázáno, že mozek uživatele, který používá počítač po dlouhou dobu, podvědomě dešifruje celé věty, zapsané v hexadecimálním kodu. S rozšířením Java appletů, s jejich multimediálními možnostmi se ohrožení dramaticky zvýší.


Žádný FAPSI, nebo CIA, nikdo z nich nebude chránit vás a vaše děti, naopak.
Umělých prostředků psychofyzických vlivů je v intenzivním vývoji, na základě nejnovějších poznatků v oblasti informačních technologií, a v tomto smyslu představují rychle rostoucí hrozbu pro společnost. Všechny výše uvedené metody, nástroje a techniky, tajných vlivů je nedílnou součástí tzv. psycho-fyzikální jevů, jsou fyzikální podstatou psychofyzických zbraní.
Psychofyzické zbraně, je množina všech možných způsobů a prostředků: technická, sugestivní, psychotropních látek, komplexní skryté násilí u vlivu na podvědomí, za účelem ke změně jeho vědomí, chování a fyziologického stavu správným směrem, dle vládnoucího.


Nejnebezpečnější pro člověka je komplexní kombinace psycho-fyzických  typů zbraní.
Dokonce i jednoduchý odhad pomocí vzorce permutací (kombinace) ze všech známých metod, nástrojů, technik, účinky na podvědomí naznačují, že těchto kombinací mohou být stovky.

Bohužel, "Pandořina skříňka na mysl a tělo" je otevřena.
Analýza možných důsledků psychických a fyzických na člověka, ukazuje nebezpečí na různých úrovních. Mezi hlavní rizikové faktory patří psychofyzické:
- Změna charakterové vlastnosti jednotlivých chování, snížené inteligenci a kreativity, potlačení a nahrazení jednotlivce;

- Špatné zdraví na genetické úrovni, na úrovni tělesných orgánů a jejich řízení;

- Zvýšení psychického stresu skupin, polarizace názorů, svazek skupin s rostoucí agresivitou z podskupin, mezera sociálních vztahů;

- Rozdělení společnosti do společenských tříd, se vzájemně se vylučujícími zájmy a cíly a snížení kritického hodnocení své činnosti;

- Vznik sociálních skupin, a řízeno na podvědomé úrovni jednotlivců nebo skupin, a spustit libovolný příkaz.

Nezdají se Vám tyto body nějak povědomé, vždyť si vzpomeňte, na některých forech se najednou vždy objeví nějaký negativní element, někdy i pod kladnou zástěrkou, ale výsledek je stejný, rozdělení, rozhádání a v konečném výsledku nic neřešící komunita – velmi dobře školení lidé, programované zombie.

Toto jsou
nejnebezpečnější projevy špičkových manažerských struktur (vzpomeňte na naučené dýlery-diliny, nebo povinné divadelní hrátky v podniku jako že kdyby – výplach mozků), státních úředníků, vojenského personálu a dalších skupin odpovědných osob, jak mohou jejich činnosti dát zemi moc kriminálního světa, světa dobrodruhů, nebo potenciální nepřátele. Psychofyzické zbraně dnes zásadně mění koncept "informační zbraně" a "informační války" a zásadně mění tyto pojmy v perspektivě. To se může stát jednou z největších hrozeb pro naši světovou bezpečnost v XXI století. Na závěr je třeba poznamenat, že v průběhu posledních 6-7 roky došlo ke kvalitativní změně ve vztazích vědeckých a vládních představitelů na tento problém, který šel do tajného prostoru. Provádět výzkum v oblasti zahraničních veřejných i soukromých institucí a inženýrství a aplikovat organizacemi v Texasu (Austin), New York, Virginie, Philadelphia (Joseph), New Jersey (Princeton), Kalifornie (Palo Alto), na nejméně patnáct amerických univerzit. Je třeba zdůraznit, že tyto vojenské výzkumné práce provádí několik set organizací.

A co je nejdůležitější: marnotratně financované Spojené státy, kdy jsou prováděny pod vedením nebo kontrolou rozvědky CIA a úřadu územního plánování pokročilé vojenské studie pro US ministerstvo obrany, Centra pro výzkum vzdělávání námořnictva, letectva.



Rozsáhlý vědecký výzkum v různých biologických oborech (známe epidemie) a problémy s psycho-fyzickými účinky, jsou prováděny v zemích NATO, především na univerzitách v Bonnu a Frayburta (Německo), v Londýně, Cambridge, University of Bristol (Anglie), Francie, Itálie, Dánsko a Rakousko , Argentina, Brazílie, Holandska.
V Číně, Japonsku, Izraeli, Jižní Africe rozšířili hledání nových metod, technik, forem a metod ovlivňování mysli a psychiky masy lidí a armády. Povědomí o strašlivé realitě těchto zbraní je nezbytně nutné lidem říci a  zvážit problematiku zajištění bezpečnosti našeho psycho-fyzického a sociálního uspořádání proti otroctví národů. Nepíše se mně to lehce, ale když vidím kolem sebe generaci, která bezmyšlenkově pobíhá po pozlátku, na povrchu věcí, kdo s kým a kolikrát, podporovaná věková nenávist, lehce zmanipulovatelná a říká jak je tento systém nádherný, je mně jasné, že jisté síly zatím vyhrály na 50% a je mně těchto zombií líto. 
Velmi krásným příkladem záměrné manipulace s veřejným názorem je tento příspěvek do Diváckého centra české televize, prostě se toto téma nehodilo do manipulačního klišé a hlavně ne pro ovlivnění většiny obyvatel. Jeden z mnoha případů manipulace státních orgánů. Naštěstí tento pán ještě nemá hlavu vymytou a zůstává mu "selský rozum".
21 let poté: Všem jásačům (cenzurováno Českou televizí)
Za bolševika byla nesvoboda. Byli jsme nadšeni i dojati, když jsme zvonili klíči. Nevěděli jsme, co nás čeká. Bolševik nás čtyřicet let strašil kapitalismem. Dneska vidíme, že měl pravdu.
(koluje internetem)
Česká televize, její cenzurní oddělení krycím názvem Divácké centrum mi opět vymazalo příspěvek se závadným obsahem. 
Tady je:
Všem jásačům, kteří jsou u vytržení z toho, jak jsme to natřeli nedemokratickému systému, jak jsme se konečně vymanili z totality, jak si konečně vládneme sami, jak je teď vše dokonalé a jak tedy konečně už máme, co jsme chtěli, specielně panu Běhounkovi, Edanovi, Martinovi i Josefovi (ti nejvíce jásali na diskusi Retrománie) vzkazuji toto:
Zkuste si představit, nebo ještě lépe konkrétně zjistit, jak bydlí a z čeho žijí např. Milouš Jakeš, nebo Lubomír Štrougal. A to byli nějací prominenti režimu, který nás všechny utiskoval. To byli nějací totalitní hlavouni. Uzurpátoři. Zjistěte si, jak si ve svých funkcích pomohli. Potom si zjistěte, jak bydlí a z čeho žije Stanislav Gross, Aleš Řebíček, bývalý ministr dopravy, Marek Dalík, kam jezdí na dovolenou Mirek Topolánek a další.
Nedávno toto učinil český bulvární tisk. Uveřejnil, jak žijí bývalí prominenti. Zjistil např., že Milouš Jakeš žije v domku, který spoluvlastní se svým bratrem, žije z důchodu a tento tisk dále škodolibě uvedl, že jeho sousedé jej často vídají v místním řeznictví, kde vždy nakupuje nejlevnější druhy masa. Např bůček a nožičky. Žužla. Tak dlouho byl ve funkci a takto mizerně se zabezpečil na důchod. To Gross je jinčí kabrňák. Tento mašinfíra může ve svém bytě na Floridě dělat na všechny dlouhý nos a snídat kaviár. Ale byl to sociální demokrat. A myslel to upřímně. Nebo Řebíček může své nemovitosti v zahraničí střídat podle ročních období. Dalík s Topolánkem jistě budou mít ve své vile v Toskánsku jistě též vystaráno.
Dále si představte toto: Za bolševika byla totalita, ale byly i velice schopné podniky, které uměly světové výrobky:
Tatra (suverénně vyhrávala Dakar), Škodovka, Poldi, která uměla takové materiály, že jsme vyráběli vlastní endoprotézy, Plzeňský pivovar, křišťálové sklo, české, to byl pojem a další.
Vyřídili jsme si to s bolševikama, konečně jsme si svobodně vydechli a novodobý stát za dvacet let toto všechno rozprodal. Stát rozprodal i ty školky, a kulturní domy, které si lidi stavěli v akci „Z“. Tedy zadarmo. Pro sebe. Stát dokonce rozprodal a nadále prodává byty, které si lidi šedesát let i více let vlastními náklady zvelebovali (stát do nich nedal nic) v domnění, že tak činí pro sebe a pro své děti. Stát prodal i úspory lidí, když prodal banky.
Za to všechno stát získal obrovské miliardy navíc, neboť kromě toho po celou dobu vybíral daně, sociální a zdravotní pojištění, jako každý jiný kapitalistický stát, pro který jsou daně jediným příjmem.
Zkuste si položit uvedené vedle sebe, a zkuste odpovědět na otázku: „Kde všechny ty miliardy jsou?“
Kde jsou, když po dvaceti letech třeskuté svobody máme státní rozpočet v hlubokém deficitu. V takovém deficitu, že musíme omezovat výdaje a utahovat opasky. Pak si znovu projděte Janotův balíček a zamyslete se, komu je utahováno: Vyšší DPH – nejvíce pocítí rodiny s dětmi a důchodci. I ti musí denně jíst. Zmrazení důchodů současně s výrazným nárůstem nájemného. Obojí se bere i platí každý měsíc. Cílenou skupinu netřeba označovat. Omezení sociálních příspěvků. Mateřská, nemocenská, podpora v nezaměstnanosti, sociální dávky. Grosse, Řebíčka, Dalíka, Topolánka se nedotknou. Poplatky ve zdravotnictví. Podle vlády nelze vyloučit důchodce, neboť by se celý systém zhroutil. Přeloženo do češtiny: Zdravotnictví musí zachránit důchodci. Mladý člověk v produktivním věku obvykle k lékaři nechodí. Vysoký krevní tlak, cukrovka, bércové vředy jej přepadají obvykle ve věku důchodu. Proto celý svůj produktvní věk odváděl daně a platil si zdravotní pojištění, aby mu bylo pomoženo, až jej přepadnou stařecké neduhy.
Pravda, státní zaměstnanci (tedy i poslanci) přijdou o 4% svého platu. Zde je nutno ale připomenout, že z částky nad 82.420,-Kč/měsíc již dva roky neplatí ani sociální, ani zdravotní pojištění. Dostatečná kompenzace. Ne?
Pozn. Nakonec státní zaměstnanci nepřijdou o nic. Ubránili se. Tak kde, sakra, jsou ty miliardy za rozprodaný stát?
Souhlasím s Vámi, jásači. Za bolševika nebyla svoboda, bylo omezené cestování. Z dnešního pohledu mi to ale připadá jako selanka, proti tomu, v čem žijeme nyní. Z diskuse na Retrománii (než jí DC začalo cenzurovat) tyto pocity vysvítají. Lidé se mnohdy vyjadřují neobratně, nechávají se strhnout k detailům (jestli byly dřív lepší boty). Ale zpod textu je cítit, jak se jich zkreslování pořadem Retrománie zajídá. Právě tento moment, tato taktika je nejužívanější metoda jakékoli propagandy. Odvést pozornost od velkých problémů současnosti vystavením banálního cíle a strhnout diskusi kolem prkotiny.
Za bolševika byla nesvoboda. Byli jsme nadšeni i dojati, když jsme zvonili klíči. Nevěděli jsme, co nás čeká. Bolševik nás čtyřicet let strašil kapitalismem. Dneska vidíme, že měl pravdu.
Jan Sladký


Aktualizováno 29.8.2011
Dnes Novinky.cz umístili článek o týrané služebné syna Kaddáfího. Jak mohu věřit, že je to pravda a že tuto oběť netýrali povstalci ve své vítězné euforii ?? Můžete věřit dnešním médiím ? Je to jasný útok na psyché davu. Opět jeden moment manipulace s veřejným míněním. Naopak, kdyby zvítězila druhá strana, bude uveřejňovat roztrhaná těla civilistů po bombardování NATO ! Zvítězili rebelové za podpory NATO a proto budou dále zveřejňovány skutečnosti té druhé strany a v naší populaci to opravdu zabírá po přečtení příspěvků na Novinkách.cz. Každá válka je hrůzostrašná, ale kdo ji vyprovokoval násilnou cestou, kdo ji začal? Vždy je potřeba si uvědomit ten spouštěcí moment a tam je vždy vina! Určitě i kdyby válka nebyla a tyto věci byly pravdivé, stejně by se dostaly na povrch, ale bez bombardování a hromadného ničení životů civilistů a zničení dalšího suverenního státu. Mediální divadlo bude nyní jistě pokračovat, dle pravidel "Psy". 
Něco jsem naznačil v článku "Západ se chystá na válku v Sýrii" a začne "mediální divadlo" znovu, ono už vlastně začalo.

úterý 23. srpna 2011

Aerosalón MAKS 2011: Nová bojová letadla pro ruské vojensko-letecké síly


Na 10. aerokosmickém salónu MAKS 2011, který probíhá v Žukovském nedaleko Moskvy, je široce zastoupeno vojenské letectvo. Nejde jen o frontové stíhačky a bombardéry, které jsou ve výzbroji v současné době, ale i o prototypy letadel, která dostane ruská armáda v nejbližší budoucnosti.


Všechna moderní bojová letadla přicházejí přirozeně nejprve do ruského vojenského letectva, a teprve potom se vyvážejí do zahraničí. V rámci modernizace ruských ozbrojených sil dostávají pozemní vojska nové letouny rozpracované s ohledem na nejnovější požadavky doby. V nejbližších deseti letech bude podíl objednávek Ministerstva obrany Ruska tvořit více než 50% celkového zatížení podniků, které patří do Všeobecné letecké korporace, zdůraznil na MAKSu prezident korporace Michail Pogosjan.
„Ukazujeme plnou řadu letadel, která se nyní vyrábějí a konstruují v korporaci. Především jde o dodávky letadel Ministerstvu obrany Ruské federace. Je tu představena na zemi a ve vzduchu uplná řada letadel Su, MiG a Jak: letadla Jak 130, Su 34, Su 35, Su 27, MiG 29K a MiG 29M. Všechna tato letadla se nyní vyrábějí pro Ministerstvo obrany a pro naše zahraniční zákazníky“, řekl Michail Pogosjan.
Na MAKSu 2011 očekávali všichni odborníci světový debut prototypu Perspektivního leteckého komplexu frontového letectva – ruské stíhačky páté generace T 50, již rozpracovává společnost Sukhoi. Za přítomnosti premiéra Vladimira Putina uskutečnila tato těžká stíhačka pětiminutový ukázkový let. Novináře nejvíce zajímalo, kdy bude dána do výzbroje armády. Odpověděl na tuto otázku sám vrchní velitel vojensko-leteckých sil Alexandr Zelin:
„Naší prioritou je letadlo T 50. Pro Rusko a pro jeho vzdálenosti je toto letadlo nejvhodnější. První zkušební vzory očekáváme v r. 2013, a sériová letadla – v letech 2014 nebo 2015“.
Jak bylo oznámeno na MAKSu, do koce tohoto roku mají být vyrobeny další dvě stíhačky páté generace, které se také zapojí do programu zkoušek. Jestliže T 50 se zatím ještě zkouší, pak frontové bombardéry Su 34 se už dodávají vojensko-leteckým silám Ruska.
Su 34 je vícefunkční letadlo, které může doletět z Moskvy do Vladivostoku s dvěma tankováními paliva za letu. Svou pohyblivostí a charakterem plněných úkolů se přibližuje strategickému letectvu. A bude-li nést křižující raketu, bude patřit již do zcela jiné třídy.

Důchodová reforma ? p. Drábek

Tento dopis byl dnes zaslán na ministerstvo panu Drábkovi : posta@mpsv.cz Pokud s tím souhlasíte, okopírujte a zašlete svým přátelům a znovu odešlete na uvedenou adresu. Neremcejte jen u piva a nebo doma, ale něco už konečně dělejte, nevidíte jak Vás utahují, nikdo za nás nic neudělá, nebo nemáte rodiče ?! Děkuji Iv.

Vážený pane Drábek,
to co jsem se dočetl v dnešním tisku a přečetl i vaše stránky, kde údajně vysvětlujete situaci je vrchol omezování osobní svobody. Každý občan tohoto státu má právo si vybrat pro sebe tu nejvýhodnější možnost pro své žití. Že chcete pro důchodce zavést platební karty je vrchol zasahování do práv těchto občanů. Jen tyto svobodné možnosti omezujete a vymlouváte se na nějaké šetření, raději se podívejte k sobě do vlády, kolik jste arbitrážemi a jinými prošustrovali peněz. Pravda je tvrdá, komunisti vám předali stát bez dluhů a dnes jsme zadlužení až po krk. Jen mě neříkejte něco o banánech a toaletním papíru!!!! Tímto jste si opravdu celá vláda našlápla ke svému konci, věřil jsem, že bude lépe, ale dnes již vím, že ne, a garantuji Vám, že příští volby pro tuto agresorskou vládu nedopadnou dobře a těším se, jak jednou se budete zodpovídat . Styďte se!!! To jsem byl slušný a neřekl vše, nemám strach, za komunistů jsem taky vydržel a vydržím i vás, protože se musím zuby nehty dožít toho, kdy se budete za dluhy v našem státě zodpovídat, neberte to osobně, vás tam takových je více.
Iv xxxxxx

pondělí 22. srpna 2011

Čína bere záchranu Země velmi vážně.

Fám o různých nebezpečných kometách již proběhlo mnoho, ale podívejme se na možná opravdové nebezpečí pro Zemi.


Čínští výzkumníci mají plán na vybudování solární sítě za použití kosmické rakety, kterou chtějí zahájit v blízké budoucnosti a raketu poslat na sebevražednou misi a zachránit planetu Zemi. Číňané jsou ve střehu a přemýšlí velmi vážně o této hrozbě z vesmíru. Na vině je asteroid, s názvem Apophis, který je veden přímo do naší oběžné dráhy a měl by dorazit k Zemi v roce 2029. Předpovědi v roce 2004 říkají, že tento asteroid by s největší pravděpodobností narazil na Zemi nebo na Měsíc a mohl by případně zničit veškerý život na naší planetě. Další možnosti jsou, pokud Apophis nezasáhne Zemi v roce 2029, tak tento smrtící asteroid, ve skutečnosti s největší pravděpodobností při zpětné otáčce by zasáhl 2036, kdy by možná skončil pak veškerý život na planetě Zemi. Nyní je ve hře ještě jeden aspekt, že pokud by čínský plán selhal v reálu, Evropané plánují zase vlastní projekt a to s možností vychýlení Apophisu, tento projekt se má zkoušet v roce 2015, snad už v této době bude lidstvo rozumné a spojí své síly dohromady, vše tomu nasvědčuje jak zde na Zemi i dění ve vesmíru okolo nás (2012), jinak by se asi lidstvo dnešním systémem zničilo samo. 
Navíc rusové rozpracovávají projekt přistání automatické meziplanetární stanice na asteroidu Apofis a instalace na jeho povrchu radiomajáku. Oznámili o tom ve Vědeckovýrobním sdružení S.A.Lavočkina – podniku ruského raketového a kosmického průmyslu.
Radiomaják pomůže pozemšťanům zjistit reálné parametry oběžné dráhy tohoto nebeského tělesa a upřesnit pravděpodobnost jeho srážky se Zemí. Projekt je zatím v počátečním stádiu.
  Držím palce všem rozumným vědcům a projektům, které nejsou založeny na slávě a penězích, ale na společném díle na případné záchraně Země. Toto se ve sdělovacích prostředcích nedozvíte, pro dnešní systém velmi nevhodné.

Ledinková voda



Jednoduchou úpravou vody získáme silný energetický zdroj, můžeme zamezit stálé únavě a dokonce zvýšit svou potenci. Když někomu radím užívat „ ledinkovou vodu „ , často vzpomenu na jednu babičku, která se ke mně přišourala. Je faktem, že jsem ji pomohl i jinak, ale ona za mnou přiběhla za dva měsíce a byla ohromně nadšena právě ledinkovou vodou. Podruhé jsem ji nepoznal. Nebyla to už babička, ale dáma....

Vyprávěla, jak ji ledinková voda postavila na nohy, že prý je ji 68 let a 20 let se už vůbec nezajímala o muže. Tato voda ji tak omladila, že začala muže potřebovat. Nejbližší chlap byl kostelník, kterého vyloženě znásilnila.
Příprava ledinkové vody je jednoduchá, ale vše geniální je v podstatě jednoduché:
  1. Necháme v mrazáku zmrazit asi litr vody v nádobě, která se neroztrhne. Pak ji necháme rozmrazit při pokojové teplotě. Zmrzlá a roztátá voda obsahuje takové útvary ( ledinky ), které se nalepí na buňky a regenerují je, samozřejmně, když tu vodu pijeme.
  2. Voda se nesmí více ohřát než na 38 stupňů, jinak ledinkové útvary zmizí. Než voda v nádobě promrzne, trvá to nějakou dobu, proto necháme současně jednu vodu mrazit a druhou tající přes den popíjíme.
Snad každý z nás si všiml,že když dáme do nějakého nápoje led,že nás to osvěží. Není to tím, že je nápoj chladný, ale právě ledinkami. Ledinky najdeme také ve zmrzlině, která nás zpočátku osvěží,ale tuk, který zmrzlina obsahuje, za nějaký čas naopak zvýší tělesnou teplotu a dochází k útlumu.
V ledinkové vodě, kterou necháme nejdřív roztát, můžeme louhovat slupky z jablek, ale i jiné ovoce. Když sníme celé jablko, to se dostane do trávení a působí jinak. Slupky z jablek louhované 10 hodin ve vodě působí povzbudivě na intelektuální sféru člověka a hlavně posílí srdce. Čím kyselejší jablko, tím lépe.Můžeme využít i pláničky, které jinak nikdo nechce. Vylouhované slupky jsou bezcenné, ty vyhodíme. Nejúčinnější je popíjet tuto vodu po troškách celý den.
Ledinky objevil a pojmenoval jakýsi ornitolog, který zjistil, že ptáci, kteří pijí roztátou vodu z ledu, jsou proti stejnému druhu z teplejších krajin ( kde tato možnost není ) čilejší, zdravější, rychleji jim rostou mláďata a dožívají se 3x delšího věku!


Z knihy Jana Spěváčka „ Rozmluva s duchovním mistrem 1. - Cesta magie
P.S Vždycky  jsem se divil, proč naši pejsci při oblevě letěli pít (vyloženě chlemtat) roztátý sníh, i když doma měli vždy čerstvou misku,  dnes je to jasné, lidi, lidi, máme se stále co učit od přírody a ne si myslet opak, že ji budeme poroučet, snad ještě bude trpělivá.

sobota 20. srpna 2011

Co nám napovídají hvězdy.


Na září 2011- pro zábavu, nebo poučení, ber, nebo nech být.

Výhodná doba pro otázky školské, dětské a divadelní.
Možná i úmrtí  význačných kulturních činitelů, zvláště v oboru divadelním.
 
Větší náběh na  zchudnutí lidových vrstev, období většího výskytu nemocí, skandály v nemocnicích a vězeních, zločiny proti ženám a dětem.

Nevhodná doba pro vše, jak se říká: nemocný může zemřít a zdravý onemocnět.

Větší  aktivita v divadelnictví, možná nová dramatická díla, spekulace, ale doba  příznivá pro výchovu a blaho dětí.

Možný chvilkový   vzrůst populace, příznivé ženám a dívkám, divadlům a vychovatelství.
Budou se vyskytovat hádky o výchovu, hlavně náboženskou, ztráty divadelních koncertů, nerozumná spekulace a veliké ztráty.

Příznivé pro továrny, veřejné ústavy, odkazy, dědictví, a nějaká aktivita v humanitních otázkách.

Všeobecně pokles veřejného zdraví,  zmatky a protivládní agitace.

Nesnáze a komplikace v kruzích parlamentních, aféry členů, změna složení.

Bude sílit  agitace socialistů, tajné úklady, skandály, více sociální směr v zákonodárství.

pátek 19. srpna 2011

Získávání energie z „Nulového bodu“.


Uvod.
Záměrně jsem nenapsal přístroj na vybuzení „VE“, jelikož není mým záměrem někoho přesvědčovat o těchto věcech a je toto zde, jak celé tyto stránky, určeno jen určité malé skupině, která hledá jiný pohled na věci kolem nás a navíc abych i zabránil trochu robotům  pokud možno ve vyhledávání pod názvem "VE".

Konvenční fyzika stále opakuje staré a nehledá žádné nové pohledy na celý systém, stále považuje náš svět i se svými poučkami za uzavřený systém, jelikož jim to i vyhovuje, jenže opak je pravdou, celý Vesmír je propojený vzájemně i s těmi paralelními Vesmíry, z něhož se vše bytí skládá, tedy systém je vždy otevřený a působí ze zdejšího prostoru i na jiné, jichž jsme nedílnou součástí, kdo tuto základní podstatnou věc nepochopí, bude stále v oponentuře blábolit něco o perpetuum mobile, ničit bezohledně vše okolo a myslet si, že to tím končí, nikdy se nedostane dál.

Vybuzení nulového bodu.
Velmi dobrým příkladem je zařízení pulsního motoru p. Bediniho, je to velmi skvělé zařízení s úžasnou účinností. Je to skvělý příklad pro skeptiky, kteří i kdyby zařízení viděli pracovat na vlastni oči, poví "toto je perpetuum mobile a je to proste nemožné". Tento postoj je vlastně pro nás určitým způsobem užitečný z mnoha důvodů, ale to zde nemám v úmyslu nyní popisovat.
Můj pokusný Bedini motor
John Bedini jednou řekl, žádné měřící  zařízení mimo osciloskop nedokáže tuto energii odměřit. Je to nebezpečné, ale při nízkonapěťových obvodech je jediným měřícím přístrojem, schopným odměřit zářivou energii, prst, a to mohu potvrdit, několikrát vyzkoušeno na vlastním těle.

Velmi jednoduché  zapojení na shromažďování zářivé energie od nulového bodu je zde na obrázku. Vždy jsem říkával, aby si toto zapojení skládající se ze standardního obvodu s NE 555 schovávali na další pokusy a obeznámení s problematikou.
schéma NBIV

  

Cívku L1 vyrobíte na případné pokusy jako vzduchovou, tedy bez jádra (transformátory jsou pro mne v těchto případech již velmi zastaralá zařízení, spotřebávající mnoho materiálu, tepla např. pro měniče atd.). Diody u cívky použijte  na větší napětí a proud. Moje cívka byla plochá Teslova, ale můžete použít i běžně navinutou na PVC trubce. Výkon záleží na počtu závitů a průměru vodiče. Velmi důležité je, aby zařízení nebylo uzemňováno, jinak vám veškerý výkon odejde do uzemnění. Velmi důrazně upozorňuji, že na vývodech je opravdu napětí 400 volt, tak opatrně. Jak toto využít, nechám na Vás ( např. kapacitní dělič atd.), jen musím připomenout, že např. mnoho pokusníků si myslí, že při zapojení této získané energie na vstup zařízení, které pracuje s nulovým bodem, že jim zařízení již pojede samostatně. Omyl, velmi důležité, obvod vždy musí být galvanicky oddělen ( měnič,kapacita,trafo atd). 
Jak naladit bez osciloskopu?
Jednoduché, zapojte na svorky u kondenzátoru klasickou  žárovku 15-40W/230W a laďte trimry R1-2 až žárovka svítí naplno – máte naladěno zařízení. 
Jednou uviděli fotografii zařízení na  jistém cizím foru  tkzv. „znalých“ elektroniků, reakce hlavního admina byla – jak se mně podařila dát do té žárovky další 12V žárovka, aby ta žárovka na 230V svítila. Už z této reakce je jasný postoj, že veškeré vysvětlování je ztráta času, jeden kolega vždy říkal: „nechci umřít blbé“, měl pravdu, byl to rodilý Hanák a ti druzí ať raději žijí jako b … a ve svých ulitách, přeji jim to!

opravdu zářivá energie

 

Teď ještě na závěr obrázek, jak vše asi probíhá, z něj je patrné, že soustava je otevřená a potvrzuje náhled na svět, že vše se vším souvisí a to ve všech prostorech, i těch nám zatím neznámých. K něčemu podobnému vlastně dochází i jak jsem psal v článcích " Pravda o životě trochu jinak", ikdyž v jiném oboru, ale princip je úplně stejný. I každá silná myšlenka porušuje rovnováhu v jemnohmotné sféře a reakce na sebe tšinou taky nedá dlouho čekat.

"t" + nahoru, je výchylka v našem prostoru a "t" je náš prostor s časem

 


Pokud zde vytvoříme nějakou výchylku a to prosím nemusí být jen energetická, vždy vyvoláme reakci našeho sousedního prostoru, zvláště u elektromagnetismu, týká se to i gravitace, elektrostatiky - velmi špatné pojmenování i pochopení  současnou vědou  atd. prostě všechno to, co náš současný prostor stabilizuje a umožňuje vlastně být,  ten se bude vždy pak snažit o okamžité vyrovnání narušeného prostoru a to velmi rychlou meziprostorovou reakcí do 50ns. Vesmíry jsou založeny na dodržování rovnováhy, až nám to dojde, tak snad už nebude pozdě.
Pozor, pracujete s velkým napěťovým potenciálem, za případný úraz nenesu žádnou odpovědnost – je to jen na Vás. Snažte se tyto  poznatky šířit skromně a v tichosti, bez exkluzivity, vyplatí se Vám to, opak je cestou do pekel v současném "systému" !! 
No a ještě jak jde vyrobit pavučinová (Teslova) cívka ze starého CD, pro výřez je lepší silnější plátek, ne ten jemný. Takže žádné perpetuum mobile, jak jsem naznačil nahoře.
Zaznamenal jsem takovou výraznou debatu na toto téma.
Autor:
Hezkou sekundární zpětnou vazbu má kouzelná skříňka vyvolala - aneb když z nebohého "racionalisty" začnou mluvit podvědomé obavy, když si "šarlatán" připraví nové nástroje pro svou práci. 
Oponent:
Skutečnost je ovšem zcela bezpečná - když někam elektricky "švihneš" 125 mJ, pak se nám něco přemění v teplo a zpátky se vrátí ten zbytek, tzn. méně než 125 mJ.
Potud netřeba obav.
Cituji:
Právě tento pohled Oponenta je velmi zavádějící, jelikož se drží stále převládajícího stejného klasického pohledu i myšlení na obvod. Při klasickém pulsním napájení jistě musím počítat se ztráty ve vinutí (teplo) a tkzv. zpětný kop bude jistě stejný, ne -li o něco menší. Jenže v obvodě u tohoto tématu musí dojít k tomu, že do cívky nesmí přijít plný proud (napětí je o něco rychlejší), v hodnotě 1/2-3/4 naplnění indukčnosti se musí  puls přerušit, tedy se bude jednat o jisté naladění na obvod a přívod k indukčnosti musí být proveden ne mědí, ale vodičem s jistým odporem, tedy špatným vodičem, proč asi Tesla používal jiné vodiče než Cu a Al?. To je ten jiný pohled a myšlení, které těmto klasikům nejde.



Došel velmi pěkný komentář k tomuto článku a tak ho zde otisknu do článku, aby se neztratil, zde je:

Poznámka ke schématu
Stav. Při zavřeném tranzistoru je na cívce plné napětí zdroje. Po otevření napětí poklesne téměř k nule a je dáno ztrátou na tranzistoru. Po zavření skokem vyběhne ostrá kladná špička za cívkou. Pokud by to tak nebylo, nemohla by dioda v propustném směru za cívkou odebírat kladné napětí a nabíjet jím kondenzátor.
Vyběhnutí špičky si lze představit také jako dynamický děj. Cívka se postupně stává vodivou. Rostou a bytní siločáry, narůstá magnetické pole. Po odpadnutí napájení se siločáry „bleskem“ stahují do cívky. S velkou dynamikou jakoby zábleskem, nebo vlastně inplozí. V tento okamžik (odpojení) se cívka stává „svobodnou“, a protože tok magnetického toku, siločar, je stejný jako při sepnutém tranzistoru, ale rychle vsáté do sebe; tak má špička znaméno +.
Při uvažování jak popsat zášleh dynamiky hroucení do sebe z viditelného světa; mě napadla „hra“ a barevné plápolání polární záře.
Vlna rostoucí energie vycházející z kladného napájejícícho napětí. Proto kladná špička.

Lze si to představit tak, že cívka získala směrovou dynamiku a nárůst energie. Po odpojení tranzistoru se tato dynamická vlna zastaví, vzedme a „vyběhne“ ze systému; nemůže odtéct.

Podobně jako vlna v moři, které se postaví do cesty pobřeží.
Úmyslně popisuji jakoby ´opačně´ než je běžné, i z pohledu dynamiky vtažení a vyzáření.

Uf. Tak dosti hlavylámání.


Pokud cívka bude zapojena mezi tranzistor a zem(-). Pak popisované děje jsou naprosto stejné. Jen s tím rozdílem, že dynamika děje „odsaje energii“ z místa mezi cívkou a tranzistorem. Po uzavření tranzistoru.

A tomu již odpovídá střída impulzu namalovaného obrázku. To je plný nárůst U po sepnutí zdroje, cívkou začíná procházet proud, pokles napětí a, po skokovém vypnutí dynamická záporná špička na cívce.
Ostatně, popisované děje vysvětlují i vznik špiček na ostatních součástkách...
A z uvedeného zase vyplývá, že zařízení lze postavit dvojčině;kladné špičky odebírat nad tranzistorem, záporné pod ním přes diodu v závěrném směru.Výkon pak múže být dvojnásobný, zvedne-li se dvakrát napájecí U. Vydrží-li tranzistor. A použije-li se stejná cívka mezi zem a tranzistor jako horní...Při stejném proudu..
Odebírat lze např. paralelně, „ přes tranzistor“.

Ps.Popisované děje jsem si „prohlédl“ a popsal. Pro někoho bude text mluvit; po přečtení těchto řádek bude mít jasno, natolik, že si řekne, aha už chápu, vždyť je to tak jasné... Tak se toho neděste.

( Pozn.; Chci věřit, že nikoho nenapadl rozpor „chápání“ mezi prezentovaným obrázkem a konkrétním zapojením, jinak bych Iv na to upozornil.)

31.10.2012 Vidím, že kolega  Papalashvili Dimitri z Tbilisi se pustil dále rozvíjet zařízení:
http://www.tarielkapanadze.ru/Cold_Electricity.htm

Novější článek:http://energieupramene.blogspot.com/2012/04/model-na-nulovy-bod.html

Rovněž je vhodné si přečíst i tento článek, protože vždy se hned někdo vyrojí na nějaké diskuzi a žvaní zdánlivě velmi zasvěceně o nějakém perpetum-mobile jako zaklínadle, ale přitom neví o čem blábolí, ale vše je vhodné pro matení lidí. :http://energieupramene.blogspot.cz/2012/08/volne-energie-skryta-nedorozumeni.html


sobota 13. srpna 2011

Co nám napovídají hvězdy


Na srpen 2011- pro zábavu, nebo poučení, ber, nebo nech být.

Měsíc srpen bude příznivý pro zdraví a dělnou třídu. Tento měsíc se bude vyznačovat zvýšením zločinnosti a zmatky. Bude jen dobrý pro chudinské zákonodárství a péči o zdraví.
Tento měsíc je příznivý pro války, spory a armádu. 

Aktivita v nižších třídách společnosti, touha po rozumovém vývoji, zlodějství, zločiny, růst duševních chorob a mnoho nepořádků. Zatím příznivá doba pro nižší třídu.
Jinak tento měsíc by měl být v průměru suchý a neúrodný, požáry na venkově, zkáza veřejných budov, dolů a úklady proti vládě.
Pro bankéře výtečný měsíc a velké výnosy z daní. Všeobecně nesnáze, skandály, úpadek obchodu a nepříznivé vztahy k cizině.
Stávky, anarchie, lidové bouře proti autoritám, vraždy, porušení míru. Skandály v administraci veřejných záležitostí a v péči o chudé, mnoho lstivých a zákeřných tajných akcí.


středa 10. srpna 2011

Největší erupce na Slunci.

sluneční erupce X6.9, 09.8.2011 NASA
Je to už několik dní, kdy Slunce začalo být velmi aktivní. Výrony koronální hmoty (CME), tento týden vyvolaly dokonce obavy z výpadků elektrické sítě a komunikačních zařízení. Ráno 9.8.2011 v 03:48 EDT, naše nejbližší hvězda vypálila koronu na stupnici X6.9, to jsou nejsilnější sluneční erupce za poslední léta.

Sluneční výbuch byl jednoznačně nejsilnější za současný sluneční cyklus. Její hodnota byla X6.9, celé tři krát silnější než předchozí cykly, kdy od února bylo měřeno v X2.2 jako největší stupeň.
Štěstí pro nás tady na Zemi je, že tato erupce nesměřuje přímo k nám a není třeba očekávat, že vliv na Zemi by měl být nějak závažný, i když sílu na to má (NASA varoval, že by to mohlo způsobit výpadky rádiového spojení, ale pravděpodobně nic horšího).

Sluneční erupce na stupnici hodnocení, jsou podobné jako třeba u Richterovy stupnice. Existuje pět tříd ve vzestupném pořadí síly: A, B, C, M a X. Třídy A a třídy B jsou dostatečně malé, a nedůležité pro nějaké ovlivnění.  Třída C se vztahuje na malé výrony, které nemají  na Zemi ve skutečnosti vliv, M značí střední třídy (minimální výpadek rádia, některé však mohou být již nebezpečná pro astronauty) a X se označují největší.

Zatím nejsilnější erupce byly naměřeny v roce 2003, kdy dosáhly  vrcholu X28, ikdyž i toto není přesné měření. Při těchto hodnotách dochází již k přetížení na snímacím senzoru a přestane snímač  pracovat. 


Slunce bývá často spouštěcím mechanismem, a Země je nedílnou součástí  tohoto systému, včetně lidí na ní, pak stačí i třeba "trochu hodně" rozevřené sociální nůžky a věci se dávají do pohybu. Dnes jsme svědky dění v Anglii, v Izraeli se začíná v těchto dnech rovněž demonstrovat, o Španělsku víme a velké akce se chystají v nejbližších dnech USA. Něco málo jsem už naznačil  začátkem července zde v bloggu článkem : "Kdo by nejvíce doplatil na zhroucení dolaru" - v sekci "boxovárna".

pondělí 8. srpna 2011

Nízkonapěťová elektrolýza vody.


Nyní bych chtěl ještě čtenáře seznámit s nízkonapěťovou elektrolýzou vody od Kanareva, z něhož jsem čerpal i ve svých pracích, jejichž část jsem  zde rovněž otiskl.
Při nízkonapěťové elektrolýze vody se obvykle používají roztoky NaOH nebo KOH, což je
důvod, proč je žádoucí znát vazební energie alkalických kovů s iontem OH. Jedenáctý
elektron atomu sodíku (Na) má nejnižší vazební energie s jádrem, to je důvod, že hlavním
valenčním elektronem tohoto atomu. Ionizační energie jedenáctého elektronu atomu
sodíku se rovná Ei = 5,1139eV, a energie, která odpovídá první energetické úrovni se rovná E1 = 13,086eV. Vazební energie Ec jedenáctého elektronu s atomovým jádrem se blíží k hodnotě vazebních energií atomu Na s iontem OH.

Nyní věnujme pozornost faktu, že druhá energetická úroveň tohoto elektronu je fiktivní. Proces nízkonapěťové elektrolýzy probíhá tehdy, když napětí je 1,6 – 2,3 V na jeden pár elektrod a velikost proudu bývá stovky Ampérů. Vysoká hodnota proudu dokazuje vysokou spotřebu elektronů. Protože osmý elektron atomu kyslíku je umístěn ve větší vzdálenosti od svého jádra než ostatní elektrony, proton atomu vodíku, spojený s tímto elektronem, je první, který přijde nejblíže ke katodě a získá z ní elektron ek.
Když každá ze dvou molekul vody získá elektron ek, její povrchové elektrony se sjednotí a vytvoří shluk, který se skládá ze dvou molekul vody, spojených dvěma elektrony ek, emitovanými katodou. Je jasné, že v řetězci protonů a elektronů, které spojují dvě molekuly vody, je molekula ortohydrogenu. Protože elektrony, které přišly z katody, přešly do volného stavu, fúze molekuly vodíku v tomto řetězu je doprovázena uvolněním energie. Fúzní energie jednoho molu molekul vodíku se rovná 436 kJ. Tuto hodnotu převeďme na elektronvolty jedné molekuly .
436.1000/(6,02.1023.1,6.10-19) = 4,53eV
Vazební energii 1,51eV atomů vodíku s atomy kyslíku v molekulách vody. Fúzní energie 4,53eV molekul vodíku přerozděluje vazební energie v řetězci shluků takovým způsobem, že vazební energie 1,51eV atomů vodíku s atomy vodíku v molekulách vody se rovná nule a molekula ortohydrogenu se oddělí od řetězce shluků . Takže rozdíl mezi fúzní energií 4,53eV molekuly vodíku a absolutní vazební energií
1,51+1,51=3,02eV se rovná 4,53 – 3,02 = 1,51eV. Tato energie se spotřebuje na teplo během
elektrolýzy. Když je uvolněn 1m3 vodíku, spotřebuje se energie:
1000.1,51.6,02.1023.1,6.10-19/(22,4.1000) = 4058kJ
V blízkosti katody probíhá následující chemická reakce
2H2O + 2e- Þ H2 + 2OH- + 1,51Ev (8)
Pak dva elektrony ek, emitované katodou se spotřebují na vytvoření molekuly
vodíku. Podle Faradayova zákona se dva farad-coulomby elektřiny spotřebují na vyloučení
jednoho molu vodíku, v tomto případě:
2F = 2.96485 = 192980 nebo 192980/3600 = 53,60Ah/mol
Když k elektrolýze dochází při napětí 1,7V, takže na výrobu jednoho molu vodíku se spotřebuje E = 53,6.1,7 = 91,12 watt-hodin a na výrobu jednoho kubického metru plynu se spotřebuje Em = (1000/22,4).91,12 = 4,1 kWh/m3 = 4,1.3600 = 14760kJ/m3.
Je přirozené, že množství tepelné energie 4058 kJ (7), je částí celkové energie, spotřebované
na vyloučení jednoho kubického metru vodíku.
V alkalickém roztoku mají ionty OH- hydroxylu záporný náboj a kontakt s anodou povrchem osmého elektronu atomu vodíku a dochází zde k absorbci nadbytečných elektronů do anody. Čtyři ionty OH- reagují mezi sebou navzájem a vytvářejí dvě molekuly vody a molekulu kyslíku .
40H- ® 2H2O + O2 + 4e- + 143kJ/mol
Jeden kubický metr vodíku, vyprodukovaného během elektrolýzy vody, je 44,64 molů. Současně je uvolněno 22,32 molů molekulárního kyslíku O2. Fúzní energie molekul kyslíku se rovná 143,0.22,32 = 3191,76 kJ. Když tuto hodnotu energie přidáme k energii 4058,0 kJ shlukové fúze molekul vodíku, dostaneme absolutní množství uvolněné tepelné energie:
4058,0 + 3191,76 = 7249,76 kJ. Vezmeme-li v úvahu, že na výrobu jednoho kubického metru vodíku se spotřebuje energie14760, dostaneme index KT tepelné účinnosti tohoto procesu:
KT = 7249,76/14760,0 = 0,49
Jeden kubický metr vodíku váží 90g. Energetický obsah jednoho gramu vodíku se rovná 142kJ. Když je tento vodík spálen, uvolní se energie 90.142 = 12780kJ.
Absolutní index K0 energetické účinnosti procesu je následující:
K0 = (4058 + 3193,76 + 12780)/14760 = 1,36
Měli bychom poznamenat, že tato hodnota je dána skutečným výdejem energie na výrobu vodíku při nízkonapěťové elektrolýze. Jeden kubický metr vodíku obsahuje 1000/22,4 = 44,64 molů molekulárního vodíku. Během jeho fúze je uvolněna energie: H + H ® H2 + 436.44,64 = 19463,0 kJ/m3 (12)
Moderní elektrolyzéry spotřebují téměř 4 kWh elektrické energie nebo 4.3600 = 14400kJ na výrobu jednoho kubického metru vodíku. Vezmeme-li v úvahu fúzní energii 1m3 vodíku (19463,0) a energii, která se spotřebuje na jeho výrobu, dostaneme index účinnosti procesu elektrolýzy vody:

K = 19463,0/14400 = 1,35

Takže, když probíhá nízkonapěťový proces elektrolýzy vody, teoretický index energetické
účinnosti tohoto procesu je větší než jedna .
Pozn. autora:
Toto je zatím nejlepší způsob získávání vodíku, jež lidstvo vymyslelo oproti běžné standardní elektrolýze. Do budoucna  podle mých znalostí a informací nebude problém napájet vyvíječe vodíku dle technologie Kanareva zdroji o vyšší účinnosti než  COP1 a tím v budoucnosti získávat vodík i kyslík s velmi dobrou účinností. Pro domácnosti je zatím problém skladování vodíku, jež je nutný při tomto pomalém vývinu plynů, ale jinak to svědčí o tom, že žádná energetická krize lidstvu do budoucnosti nehrozí.

Převzato : Ph. M. Kanarev
PŘEDNÁŠKA
pro účastníky evropského kongresu o
Nových vodíkových technologiích a
kosmických pohonech
23. – 24. červen 2001

Pro skeptiky je pak nutno se obrátiti přímo na Kanareva a přečíst jeho stránky: http://www.rexresearch.com/kanarev/kanarev1.htm