středa 9. listopadu 2011

Nultý rok 28.10.2011 – 23.12.2012 , rekapitulace




Nyní si zrekapitulujeme začínající konec technokratického systému, žádný konec světa v roce 2012, jen konec jedné éry a ta již začala, jak jsem psal v předešlých článcích od 28.10.2011. Je to takzvaný „Nultý rok“ a jsme svědky zrození nové éry. Jsme v tomto převratném období a tak se nám zdá, že vše se nepohybuje takovým tempem, jak by jsme si přáli, myslíme si, že věci jdou velmi pomalu.

Jenže to je velký omyl, zažíváme konec systému, tak jak jej velmi dobře známe a začíná se formovat nový svět, jenž bude velmi odlišný od toho, co známe.

Nyní si zrekapitulujeme ty nejdůležitější události na přerodu ze starého do nového:

  1. Selhání jaderné energetiky – Katastrofa ve Fukushimě nám dává jasný obraz nebezpečnosti a arogantnosti tkzv. vědecké elity. Zde je jasný příklad, že toto technokratické odvětví nedokáže přijmout fakt, že příroda je živý organismus a tato   energie (jaderná) nakazila naši planetu jedem.
  2. Rychlá úmrtí včel ( CCD – syndrom zhroucení včelstev), z dosud nejasných příčin se velice rychle šíří celou severní Amerikou. Dnes víme, že s největší pravděpodobností  tohoto úhynu, má na svědomí chemie pesticidů, GMO a chemický průmysl.
  3. Tornáda, zemětřesení, hurikány a tsunami. Toto vše na začátku vypadalo jako náhody, jenže nyní je to běžný projev. Přes 120 tornád nedávno postihlo středozápad USA. Texas hořel, v Rusku rovněž velký požár. Tam kde nejsou požáry, jsou zase velké záplavy a toto jsou podle mne zatím jen začátky. A to prosím nezmiňuji možná chemtralis a Haarp, to je samostatná kapitola, ale největší legrace je ta, že tímto svým zasahováním vše sami urychlují.
  4. Pravda je lež a lež je pravda – stíhání WikiLeaks, přestává existovat prostor pro pravdu. Ti kteří vysloví pravdu jsou sledováni, jako nejhorší zločinci.
  5. Vzestup policejního nucení i do zdravotnictví – používá se nátlak na vnucení vakcín a dokonce chemoterapii dětem a dospívajícím. Zdravotnictví se tak stává zcela nefunkční ve svém původním poslání, je zkorumpováno a nebezpečné.
  6. Zvyšování cen potravin – to je zatím jen začátek, jejich ceny budou stoupat a kvůli extrémním počasí, úhynu včelstev a genetikou rostlin bude paradoxně potravin ubývat. Vždyť už dnes, skutečné jídlo dostanete málo kde. Zmiznou okrasné trávníky a lidé začnou přemýšlet o své zahrádce, té umělé trávy bez sedmikrásek se nenajíte.
  7. Znečištění v Mexickém zálivu – pěkná rána ekologickému systému v oceánech, jež je nejdůležitějším stupínkem v ekologii planety.
  8. Produkty GMO – rozšiřování těchto geneticky modifikovaných organismů je nejhorší zločin, který povede k neúrodě a hladu – většinou tyto produkty ani nemají schopnost dalšího klíčení.
  9. Syrové mléko – V USA dokonce již nesmíte prodat ze své farmy tento produkt, je to policejně stíháno – je to nelogické a značící, že se světem není něco v pořádku!
  10. Padělání peněz – při selhávání ekonomického systému tkzv. vůdcové přistupují ke kvantitativnímu uvolňování peněz (tisk) a to naznačuje, že se rychle blíží konec. Toto ekonomické šílenství je zřejmé každému, kdo si umí spočítat 1+1.
  11. Snížení inteligence, rozhledu – to je velmi dobrý barometr znaku, že kolaps již začal. Lidé žijí naprosto pohlceni TV a tito lidé nemohou světu přinést nic důležitého. Jsou pod silným psychologickým tlakem lží a falše a věří všemu, co se tam říká, včetně vlády. Většina těchto lidí bude mít opravdový problém projít tímto obdobím kolapsu starého systému. Informační veřejnoprávní zdroje nejsou schopny podávat pravdivé obrazy, viz válka v Lybii. Budou propadat skepsi a nebezpečným negativním myšlenkám.
  12. Farmaceutický průmysl – znečištění umělými léčivami, většinou vyrobenými chemickou cestou, kdy se tyto léky dostávají ( jejich zbytky) přes tělo a končí ve vodě, kde infikují jeho floru. Někdy skončí i ve splachovadle WC a nakonec z čističek je pak prodávána „ organická půda“ i s těmito látkami z léků – no  nádhera  !
  13. Potravinový řetězec - je kontaminovaný a nyní z Fukushimi, i když je tvrzeno, že úroveň radiace je nízká. Jenže Vám neřekli tu podstatnou věc a to, že radioaktivní izotop cesia přetrvává v potravinovém řetězci celá staletí. Celková radiace, včetně psychologických vlivů stresu dnešního způsobu života podporuje hromadnou neplodnost.
  14. Důchodová reforma – nastavení odchodu do důchodu tak, aby se nemuselo nic vyplácet, jelikož se ho většina nedožije, tedy nová generace je již nastavena jako otroci, pracovat – zemřít.
Teď vidíte, že sedíme v první řadě, konce tohoto „moderního“ světa. Koukejte se kolem sebe, co se v těchto dnech děje, je to opravdu velký fofr. Toto jsou všechno poslední zoufalé pokusy představitelů této společnosti, zakládající jejich pravidla na neudržitelných zákonech, je to konec časů firemní oligarchie, monopolních korporací, které zničili vše zde ve světě výměnou za své zisky. Sledovat vše, jak se tento systém hroutí je velmi zajímavé a poučné.

Takže to, co potřebujeme, není žádná další vláda, zapomeňte na moc institucí, jsou falešné, potřebujeme svobodu, nedotknutelnost, osobní zodpovědnost. Kdyby toto bylo, nemuseli jsme procházet tímto kolapsem, lidská rasa je však jak malé děcko, jež se některé lekce musí naučit tvrdší cestou. Jednou na tuto lekci budou naše děti vzpomínat. Pokud lidstvo nechá podniky a vládu řídit ekonomiku, vaše farmy a vůbec celý život, tak vás budou otročit a okrádat o vaši budoucnost. Budou vám slibovat ráj, ale přinesou vám jen smrt.
Vždy si dejte velký pozor na každý subjekt, který není žijící osobou – žádná vláda, instituce, žádná společnost nemají srdce, duši a svědomí – o tom nelze pochybovat. Toto jsou síly organizovaného ničení, které decimují zvláště ty věci, kterých si ceníme nejvíce.
Dejte si pozor i na společnosti, vládu i neziskové organizace pracující jako přední skupiny soukromého průmyslu. Nikdy nedovolte, abyste byli ovládáni přes jakoukoliv instituci, která existuje jen jako fiktivní konstrukce stvořená projekcí lidské chamtivosti.
Věřte, že kolaps bude zrychlovat a pokud nyní čtete tyto řádky až sem, jste budoucností lidské rasy. Máte povinnost zůstat zde na živu, aby vaše DNA zůstala neporušena a mohly tak potom vytvořit společnost novou, nad tou, co se ztrácí v propadlišti dějin a nyní zoufale kope.

Použité materiály od: Mike Adams  

11 komentářů:

  1. Opět s vámi souhlasím! Zajímalo by mě, jestli se na příchozí události a poměry nějak připravujete? Případne zda máte vyvynuty nějaké své alternativní systémy nebo vylepšení pro život? Ať po duševní, duchovní, fyzické nebo materiální stránce.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám se na co připravovat, žiji tak stále, protože se vždy spoléhám na sebe a mé blízké, z oficiálních zdrojů není čemu věřit a okolí jim věří, takže si moc nemám co povídat. Doktora jsem viděl tak akorát na fotografii, ovoce i zeleninu musím mít čistou, jelikož dávám i jednomu alergikovi a to je měřák na kvalitu potravin nejlepší, kompost, vlastní voda, dešťovka na zalévání, zdroj proudu zajištěn po určitou dobu atd. Ať přijde cokoliv, ať dobré nebo špatné, určitě nebudu pobíhat po place a lomit rukama jak blázen, jen ještě nabrousit vidle, kdyby náhodou nějaký pomatenec chtěl v aroganci loupit. Stačí?

    OdpovědětVymazat
  3. Obligátní snůška výmyslů a zcela zkreslených informací, hodnota asi jako řeč v hospodě po 10. pivu

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně podle bodu č.4 v článku. Pán všechno ví a zná, doporučuji vyplnit přihlášku do klubu Sysifos, tam budete v sedmém nebi. Pokud se Vám zde nelíbí, tak sem nelezte, já vás taky nebudu přesvědčovat o opaku, svůj k svému. Člověku jako Mike Adams, z jehož podkladů zde bylo čerpáno, rád předám Váš příspěvek, aspoň se hodně nasmějeme. Vyzařujete přesně symptomy č. 11 – je mně takových lidí líto, nemusíte být ale smutný, nejste sám ve stádě, každý je strůjcem svého štěstí.

    OdpovědětVymazat
  5. Presne na takove nezavislosti pracuji take. Vy jste napred s tou vodou a proudem. Jak to resite? To jsou podle me veci, hodne sireni a sdileni. Nechtel byste napsat samostatny clanek o nezavislosti a konkretnich postupech (praktickych navodech) jak se k priblizit k tomuto idealu?

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní z 13:04
    Doporučuji přečíst všechny články tohoto blogu. Je v nich více, než se na první přečtení zdá. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel současná populace je až na vzácné výjimky velmi dobře ošetřena sdělovacími prostředky a v klidu sleduje svoje seriály a zpravodajství TV kde se dozví kde se stala jaká nehoda,kdo komu zahnul a s kým a na závěr jej reklama nasměruje ke správným lékům,které pravděpodobně vůbec nepotřebuje,ale co když.

      Vymazat
  7. Teď už si začínám pomalu myslet, že jsem na váš blok nezabrousila náhodou, co k vašemu článku dodat, já se vším absolutně souhlasím, televizi jsme s manželem zrušili loni v říjnu, narodila se nám dcerka a my se nechtěli okrádat o čas, který můžeme strávit s ní . Stavíme si domeček a chceme být hlavně soběstační, snažíme se najít cestu zpět k přírodě, tak snad se nám to podaří a na změny se docela těšíme nejsme konzumní lidé, kteří lpí na majetku, důležitá je pro nás půda a lidé, kteří jsou podobní, jako my a začíná jich být víc a víc!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rád, že jste šťastní, že jdete pomalu svou cestou a že je víc a víc lidiček, co začínají chápat a sami se dovedou rozhodnout. Moderní inkvizitoři jež nesnáší protnutí duchovního materialismu a hrají si na všeznalce již začínají šílet. Přeji Vám hodně pohody a malá ať Vám dělá jen radost, i když bez malých lumpáren by to bylo taky fádní, ještě jednou děkuji a mějte se fajn.

      Vymazat
    2. Děkuji, už jsem si váš blog uložila do oblíbených a ráda také občas přispěji nějakým článkem, přejí hezký večer, Petra

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.