pondělí 7. listopadu 2011

Indigové, Křišťálové děti – záměrná kamufláž.

-->


Pravidelní čtenáři těchto stránek už vědí, že zde odkrývám věci, které se běžně neventilují veřejnosti a zvláště i toto téma vyvolá možná velkou averzi zvláště u dnešních maminek a i otců, mým záměrem není někoho přesvědčovat, jen odhalit jisté skutečnosti. Pravda většinou nikdy nezní medově, zvláště když někdo byl manipulován záměrně nějakou dobu, pak tyto věci představují velmi ledovou sprchu, pro ty, co celé manipulaci naletěli.

Ano, jak zní nadpis, napíši zde pár řádků o důvodu spuštění mediální kampaně o Indigových a Křišťálových dětech, jak si ji s oblibou nazývají dnešní matky této generace. Tehdejší prognostici a dejme tomu i ezoterici ve službách „elity“ věděli, že po rozpadu východního bloku získají jistý čas na zotavení celé ekonomiky západu, na úkor okleštění výroby na východě a následné dodávání svých výrobků do tohoto nového teritoria a tedy částečné oživení jejich kolabující ekonomiky. Věděli však, že toto nevydrží na stálo, navíc zde hrozilo i nebezpečné datum, rok 2011 – 2012, tj. doba, kdy může dojít ke zlomu v myšlení lidí a jejímu celkovému pochopení hry vládnoucí „elity“. Muselo se tedy vsadit na novou mladou generaci, jež by byla vedena takovým směrem, aby nemohla být případným velkým nepřítelem v kritických časech. Jedná se o dnešní nástupnickou generaci, která v letech od roku 1989 – 1990 dovrší ve zlomových letech 2011 - 2012, 21-23 roků. Nastoupil záměrný rozklad výchovy v rodinách různými zákony ze „západu“, sdělovacími prostředky, kdy matka, ani otec v případě zlobivého dítěte nemohli na veřejnosti dítě plácnout ani po sedince. Byla nastolena různá práva dítěte, jako telefonní linky a to vše tak, jako by tyto rodiče utvářeli ve svých tradičních domovech pro naše děti prostředí represe a teroru. Ano, možná některá rodina takto žila a média toho vždy patřičně využila a hrála na city, ale není to běžný projev naší české domácnosti. Těmito veřejně prosazovanými nařízeními byla dána těmto mladým lidem možnost, růst jak „divoké dříví v lese“. Začal chybět respekt k rodičům, k šedinám, bydlišti, rodina byla vždy domov, přirozeným autoritám, k zákonům jež se dědili v českých rodinách po generace a  začal se propagovat egoismus, sobeckost a asociálnost.
Aby se toto vše zakrylo a vypěstovala se takto nová generace, jež by neohrozila budoucí zájmy „elity“, byla záměrně vypuštěna do světa teorie o Indigových a Křišťálových dětech, jež velmi lahodila matkám, byla to ta nejlepší struna, na kterou mohli uhodit, věděli moc dobře, co je to mateřská a rodičovská láska k potomkům, rodičovská hrdost, zde bylo výborné pole, jak vychovat neškodnou generaci pro případné budoucí evoluční zlomy a předpokládanou už tehdy hospodářskou krizi i s jejími negativními projevy.
Teorie indigových dětí byla poprvé veřejně uveřejněna až roku 1999 v knize The Indigo Children, hnutí New Age, rovněž v tom má prsty Hnutí homosexuálů, ale to nebudu otvírat, mnozí by to nestrávili a spadla by jim brada, třeba časem na to dojdou.
Toto hnutí pak sepsalo několik charakteristik těchto tkzv. vyjímečných dětí.
Přišly na svět s pocitem „urozenosti“ - často se tak také chovají, jelikož tak byly také vychovávány.
  1. Říkají o sobě, že si „zasloužily být tady“, a bývají překvapeny, když s nimi ostatní tyto pocity nesdílí – asociální Ego.
  2. Jen obtížně akceptují absolutní autoritu – rodiče, zkušenosti.
  3. Některé věci jednoduše nedělají; například stát ve frontě je pro ně těžké – asociálnost a mediální působení v kritice časů starých.
  4. Dokud nejsou s „jedinci svého druhu“, mohou působit asociálně. Pokud nikoho sobě podobného nenaleznou, většinou se uzavírají do sebe a myslí, že jim lidé nerozumí. Škola je pro ně sociálně velice náročná – individualismus jež nic neakceptuje, vše dostat zdarma a bez námahy.
  5. Nereagují na „výchovu pocity viny – taky u nich nebyla prováděna dle nových nařízení, vyložená absence svědomí – to je nejhorší aspekt lidství.
  6. Nebojí se říct, co skutečně potřebují – většinou hlavně peníze, pokud nejsou, jsou schopny i zabít, nebo krást.
Jenže tyto vlastnosti nejsou nijak vyjímečné a lze je pozorovat u většiny dětí (Indigové pravé děti se chovají velmi citlivě, mají výborné myšlení, spolupracují s autoritami, zvýrazněné sociální smýšlení, láska ke všemu živému, přírodě, atd. jen škoda, že je jich tak málo), hlavně u těch, co byly vychovávány dle nových pravidel, s jistým záměrem budoucího neohrožení a manipulace. Ano, jsou vyjímečné ve svém asociálním smýšlení a velkým egem, spíše povolaná armáda Temných pro udržení stávajících poměrů.
Prošlo mně rukama za roky mnoho mladých lidí a opravdové Indigové dítě, bylo tak jedno ze sta a bylo většinou vždy terčem rádoby těch „Indigových“( v uvozovkách), rodičovským mazánkům, nebo těm, co na ně neměli čas, kterým se vše povolilo, protože oni jsou přeci vyjímečné a měl jsem většinou hodně práce s jejich nenápadnou ochranou. Opravdu, těch skutečných Indigových bylo velmi málo, kdy tito mladí lidé potřebovali ochranu, protože jejich citlivost a geniálnost byla vždy terčem a příčinou agrese, těch rádoby Indigových bezcitných mazánků.
Opakuji znovu:
Tato hypotéza, jež se samozřejmě velmi rychle ujala, protože hrála na rodičovské city, byla výborné pole, jak vychovat neškodnou generaci, klouzající na povrchu věcí, manipulovatelnou pro případné budoucí evoluční zlomy a předpokládanou už tehdy hospodářskou krizi. 
Není to kritika, je to jen holá otevřená pravda ze zkušeností, někdy to bolí, ale je lepší si to přiznat, než žít v nějakém bludu, který Vám záměrně dali před oči a hlavně byl to útok na tradice a standart rodiny a její funkci pro budoucí generace a navíc mnoho tkzv. esoteriků toho i patřičně využilo, místo toho, aby rodičům řekli o potomkovi pravdu i za cenu neoblíbenosti.


Milujme své děti, ale tak, aby ony pak milovali i nás, i když budeme mít třeba holou říť. Pak jsme vychovali Indigové děti!

Velmi pěkný racionálně uvažující článek na toto téma rovněž zde:
http://relax.lidovky.cz/indigove-dite-nebo-jen-urvanec-de1-/vztahy.aspx?c=A110711_161413_vztahy_glu

23 komentářů:

  1. Naprosto s Vámi souhlasím, pracuji ve školství, tak že to mám s první ruky.
    Posílám Vám článek, který, když jsem četl, tak jsem si říkal,že toto snad nemyslí vážně.
    Hlavně se toho iniciativně a ,,nezištně,, někteří ujali.
    Tom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se,ale hrubka co máte v komentáři je silena a jestli pracujete ve školství tak je to super vizitka... Petra

      Vymazat
    2. to Petra
      Lidé jsou chybující, proto jsou lidé a v dnešní době někteří i šílení( vy jste napsala "silena"- slovo neznámé, nebo jméno ženy). Také bych mohl kritizovat za češtin, ale to je jen většinou pro odpoutání reality v článku.

      Vymazat
  2. Děkuji za článek, celá věc slouží k omluvě a na odklonění pozornosti od řádné výchovy, protože v dnešním expanzivním světě ani rodiče nemají čas, pokud nechtějí ztratit zaměstnání. Navíc je to velmi dobrý kšeft, na kterém se dá dobře vydělat. Ano, narodí se sem tam Indigové, ale to je opravdu málo a ti mají své přednosti již vrozené jako je láska k přírodě, lidem, všemu živému, skromnost,respekt, geniálnost, sociální smýšlení, ty to ani nemusíte učit, kdežto většinovou novou generaci to musíte učit, pokud se to nezvládne, je to pak tak, jak to nyní je! Dobrý příklad výchovy je v Japonsku, také se to tam ani nemohlo ujmout.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, asi mam doma křišťálové dítě. Aničce jsou tři roky a ten hluboký modrý pohled se jentak nevidí, je živá, pozorná a už dávno začala v domácnosti pomáhat.
    Je vhodné dát křišťálovému dítěti polštář plněný křišťálem? Na webu výrobce o křišťálových dětech žádná informace neni - http://www.lavennis.cz/cs/produkt/ptacci-a-kocicky-detsky-polstar-s-kris-731/

    Krásný den
    Nana

    OdpovědětVymazat
  4. To Nana
    To je fajn zpráva, jelikož těchto lidiček je opravdu ještě málo a každá maminka jak jsem psal by nejraději viděla každé své dítě indigové, nebo křišťálové vše záleží na sebekritice matky – rodičů. Jsou však i vyjímky, kdy rodiče jsou kritičtí a dovedou uvažovat, to bude s největší pravděpodobností i Váš případ. Pokud tento tvoreček začíná ve třech letech mít enormní zájem o dění, jak v domácnosti i venku a hlavní aspekt je individuální dobrovolné se zapojování do činnosti a dění okolo, je to známka něčeho vyjímečného. V tomto případě je nutné hlídat a komunikovat, aby okolní tlak neměl negativní možnosti ovlivnění, jelikož tyto děti začnou převyšovat své vrstevníky.
    K tomu polštáři plněném křišťálem, jsou to jen reklamní triky na vytahování peněz maminám z kapes, protože se zde hraje na mateřské city. Pro Vás i malou je nejednoduší si zajít do prodejny krystalů – vezměte ji sebou. Při vstupu do prodejny se budou dít věci sami, pokud dítě instinktivně bude cítit nějakou náklonnost a užitek, kupte takový krystal ( nebo i více), který malá bude držet v ručičkách nejdéle a nebude ho chtít dát zpět – jistě že nekoupíte celý kvelb, pokud ji bude zajímat více druhů, neváhejte. Pak ať se o tyto bytosti stará sama a budete vidět tu přirozenost, když bude cítit potřebu nabíjení nebo ochrany, budou chvíle, když bude smutná, že s nimi bude i spát. Ještě se domluvte na jménech, dejte každému krystalu nějaké jméno a žádný polštář, toto je přirozená cesta a rozhodně kvalitnější i účinnější, dítě si samo bude rozhodovat o používání už přirozeně, pokud by jste tomu dávala polštář a ta malá každý den na něm spávala, bude jí bolet hlava, sny, neklidné spaní atd.
    Držím Vám palce a pohlaďte ji po vláskách za mně – čeká je hodně úkolů v životě.

    OdpovědětVymazat
  5. To Iv
    Díky za reakci i přání, chvíli jsem o tom přemýšlela a nakonec koupila jen obyčejný pohankový nahřívák. Nutno uznat, práce je to kvalitní a malá s ním ráda usíná.
    Nana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem tomu moc rád a děkuji za odpověď. Většinou ty nejednodušší a přímočaré věci jsou lepší. Tyto bytůstky si samy najdou co jim vyhovuje, jen trošičku, ale trošičku vést a bude to OK. Mějte se fajn.

      Vymazat
  6. Hezký den, na váš článek jsem narazila náhodou, když jsem hledala nějaké informace o křišťálových dětech. S tím co píšete se absolutně ztotožňuji, u s své 6 měsíční dcerky mám podezření na křišťálové dítě, je zvláštní, ale už těhotenství bylo jiné, než u mé první dcery, byla jsem v naprosté pohodě a měla jsem v sobě tolik lásky, že jsem až nevěřila, jak je to možné, dcera je od malička abnormálně hodné dítě, je sice živá, ale máme pocit, jako by byla v tom malém těle ukrytá nějaká stará moudra bytost, když na ni mluvíme poslouchá, jako kdyby přesně věděla co po ní chceme, od narození ji zajímá můj křišťál na krku, který jsem si pořídila pro štěstí než jsem otěhotněla a co je zvláštní a na to mě upozornil manžel, je hodně pozorovaná lidmi a to hlavně staršími, jako by je přitahovala, každopádně, jak píšete, byla bych šťastná maminka, kdyby se mé podezření potvrdilo, ale i kdyby nebyla křišťálek, budu ji vychovávat ve stejném duchu. Hezký den Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pěkný příspěvek, ano maminka to intuitivně pozná, vazab tam bývá silná a jde vidět, že jste rozumná, pozorující dítě s nadhledem, to se bohužel stává málo kdy.
      Tato stvoření dovedou dobře chytat vaše myšlenkové obrazy, takže ono už dávno ví, co jste chtěla říci. Ano, většina starších lidí je bez energie (taky jsem starší), nenaučila se s ní pracovat, protože většinou jí ani materialisticky nevěřila a tyto děti plné životní enrgie je podvědomě přitahují. Držím Vám palce.

      Vymazat
  7. Děkuji, budeme určitě potřebovat spoustu sil , už proto, abychom to malé stvoření ať je nebo není křišťálek vedli tou správnou cestou a v dnešním světě, to bude těžké, ale snad máme šanci to zvládnout. Hezký večer Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cítím, že to s vaším pohledem na svět zvládnete a když řeknu cítím ...mnozí zde mne již znají. Jistě že budou chvíle, kdy budete zápasit, ale bouře netrvá stále a pak se vyjasní. Životní zkušenost - žádný guru, mějte se fajn. Iv

      Vymazat
  8. Dobrý den, ráda bych se přidala k diskuzi o Křišťálových dětech vea trosku poodkryla to co me tizi a chtela se dozvedet, jestli jsem jen ja takhle myslici...abych to vysvetlila: do dnešního dne, jsem byla přesvědčena, že mám taktéž krásné křišťálové miminko a citila jsem se strasne moc dulezita, rada jsem ji vsem ukazovala a nechala si lichotit, jsou me dceri 3měsíce a dva tydny, týden po porodu snad i dříve držela hlavičku krásně a nepadala jí,pasla konicky, nemela perinku, do měsíce už breptala, zvedala telíčko, ted si ve třech měsících hraje s hračkami, drží flaštičku,odmita jen mlicko a papa kasicky, přetáčí se, usmiva se, kazdemu kouka primo do duse a okolí mi říká, že mám zázračnou holčičku, kdo koliv, kdo ji vidí, říká že má velké moudré oči, že nevypada na tři měsíce, ale že z ní vyzařuje chytrost a krása, na každé fotce vypadá jako kdyby pozovala a presne vedela jak se ma tvarit... až to člověka zaráží, i ti, co nepreji uznavaji, ze je opravdu hodne inteligentni a zazračna(coz nepisu proto, abych se chvalila, nebo prehanela opici laskou jako vetsina rodicu, je to holy fakt,pro vysvetlenou...) ale když na netu čtu članky o kristalovych detech atd..tak me mrazí až na....zad...ku,rikam si, prober se matko!!!!spadni na zem a zamysli se, pokud je Adelka kristalova? tak co to znamena??? Líbilo by se ti, že by křišťálové dítě, mělo být z vesmíru, z jiné planety, dobrovolník převtělený do miminka,je to jeste tvé díte, nebo jen neco? taky si říkám, je to nefér.. proč? proč musíme mít nějaký lidi z vesmíru kolem sebe, abychom se naučili žít,to jsme opravdu tak hloupí jedinci? proč má moje milovaná holčička mluvit o minulých životech? co bys matko delala, kdyby ti tvé dite reklo, jsi ma v poradi už 30 matka??? az me z toho opravdu mrazí...čím a kým jsme okrádání o možnost splodit a přivézt na svět své vlastní genetické základy které zmeni svet????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem prvně slyšela slovo křištˇálové dítě a po přečtení spousty článků si prostě myslím, že je to holý nesmysl, lékařsky jistě nepodložený. No, okatých dětí je asi hodně, sama jsem dvě takové měla, když byly malé.

      Vymazat
    2. to XXX
      Holý nesmysl to není, jen je velmi zprofanovaný a záměrně odvedena pozornost nedostatků nové populace a tím jejich zakrytí, omluvení. Za nás to byl BLBEC, dnes je to např. dislektik, pěkně to zní přeci. Velmi vyjímečné osobnosti se tak vyskytují jedna ze sta, ověřeno v praxi. Na lékařsky podložená fakta bych se už také vůbec nespoléhal.

      Vymazat
  9. ???? a ne předky jinych neznamych stvoreni? nebo nasi stvoritele si rekli, prijdeme jim opet trochu pozmenit zivot? a oni jsou tak hloupi, ze to berou jako čest a nechapou že nidky nemeli svobodu a ze o jejich zivotech rozhodujeme mi? sesleme jim bohy v podobe kouzelnych kristalovych miminek a at veri, ze jsou vyvolené?? budou se jim klanet, vracime se zase nekam do dob, kdy bohove zili na zemi s lidmi-primitivci? jak pise Doniken? proč nemohu mít svou holčičku, která nezná (si nepamatuje)žádný jiný život, než ten s mojí rodinou a náš svět? proč nechceme spíš přirozený proces života jaky zname? jsme na to připraveni? aby nase deti mluvili o jinych svetech, o vesmiru,jinych rodicich a jinych zivotech???Jsme pripraveni pochopit ze nic neovladame mi? Ale jsme ovladani??? a slepi??? aby nase deti nemluvili a my se vyrovnavali s tim, ze jsou to telepati a mluvit nemusi? jsme pripraveni vysvetlovat okolí, proc se nase dite takhle chova? jsme schopni ho chapat? a chceme chapat? musime chapat? jsme pripraveni na to, ze budeme jinym okolim povazovane jako matky za šibnute co rikaji jupi jej verte mi mam vyvolene dite? Jak se citila biblicka matka Jezise? vedela ze je dite z ni a z boha, ne prevtelena duse cizi v tele naseho ditete a kde je ta prava duse co se tedy mela narodit kam ji dali????!!!! to zabiji dusi naseho miminka a vlozi do tela dusi jineho starce???? mluvim z cesty?? co kdyz ne????nebudeme se bat, ze mame doma monstrum, netvora, stroj? fakt si tak tupe verime, ze je to cest a pocit mimoradnosti?

    OdpovědětVymazat
  10. Snad mozna indigova matka by mela mit kristalove dite, jinak obycejna matka, co chce nejlepsi diteti,ale i sobe, nemusi mit mimoradne mimi prece? a nemuze si verit, ze tohle vsechno zvladne, pac ja urcite neee...a po pravde, jsem dosti uvedomela a tajemna mozna bych to mela chapat nejvice, ale nejde to, dyt bychom se vsichni rodice z toho sesypaly zni to jako startrek a goaldi nebo jak se to pise ale jiste vite o cem pisu...a presto stado maminek bude tise prosit andely aby jejich dite bylo zrovna to kristalove,proč? pac je to trend, moda? blbost, pryc s tim, ...chceme deti z nas, nase, lidske co dokazou hybat svetem stejne jako my rodice a neni nas malo, jen to proste nevzdavat!!!!!! i bez tehle pomoci, premyslela nektera tak jako ja? nebo jsem opravdu jedina nepripravena? I pres to, ze vidim, slysim to co jini ne, citim co jini ne, vidim do lidi vic nez do sebe, vnimam svym tretim okem jasne, i prestohle vse...nechci, je to fér? aby mé dítě, mělo duši nějakého jiného člověka nečlověka která byla již někde jinde a dříve a rozhodla se experimentovat v tele mnou stvorenym? Opravdu každá maminka by chtěla takové dítě, o kterém nemůže říct, že ho vytvořila a vdechla do nej duši, dyt milujeme ty slova, : je po me, cela tatinek..."" kdo ma pravo, nam tohle vzit? chceme se toho vzdat???chceme sve deti vnimat jako schranky, co jsme vytvořily v těle aby se do nich vtelila duše uplne neznameho a ne me DNA ma krev me vlastnosti ma povaha nebo partnera nebo nas obou mix. ale neco ??? budeme to libat a vnitrne budeme citit ze libame neco jiz prastareho? uf..uf.. az jednou kristalovemu diteti reknete jsi moje miminko tak odpovi kdepak jsem starsi nez ty? minimalne o tisic let?

    OdpovědětVymazat
  11. to snad nee..nechci.. pokud adelka je jedna z nich, bojim se a bezmezne miluju, jestli kristalove dite, je tohle, budu se modlit, aby ma holcicka byla proste jen velice chytra moudra citliva inteligentni a zdrava,krasna, proste nase obycejne miminko, ktere jednou neco dokaze a udela strasne moc neobycejnych veci, nebo taky nee. ze reknu, zdedilo vse nejlepsi z kazdeho z nas, mou prirozenou autoritu, inteligenci, vnimavost a schopnosti vcitit se do druhych, dravost a drzost, partneruv smysl pro čest, krasu, prirodu, rodinu , bez nejakych elektrizujicich sokujicich deformaci pokusu vesmiru..ale mix toho nejlepsiho nas dvou... a pokud neco v zivote dosahne a velkeho, o cem jsem presvedcena, protoze uz od zacatku tehotenstvi to byla takova samozrejmost, stejne jako datum jejiho narozeni 1.4.2012 o kterým jsme mluvili 5 mesicu dopredu,ze se to stane, tak budu verit, ze to bude diky jen a jen nííí!!!diky jejim vlastnostem a schopnostem, stylem zivota nas dvou a vedenim a ne nejakym naprogramovanym pokusum vesmiru-nych lidi, kterí to již nekde drive definovali...budu verit, ze jsme jako lidstvo schopni se probrat a spamatovat sami a nepotrebujeme indigove nebo jake koliv deti, ale viru, odvahu silu a to, co nam nikdo cizi nemusi davat - lidskost!!!!verim, ze i kdyby byla kristalova, zelena, modra, indigova, nebo proste jaka koliv, tak pokud ji povedeme jako rodice, kterí vedou ne sobeckou opici laskou dite k uvedomeni, sebepoznani, zdravemu i ktitickemu sebehodnoceni, prijimani zpetne vazby, socialnimu citeni, díte bude hrde, cilevedome, zodpovedne,protoze mu rodice davaji prave hodnoty zivota jako vzor..tak nelze, aby dite nebylo neuspesne tudiz podle jinych kristalove? kdepak, dite bude takove, jake jsme mu predali hodnoty zivota-a kolika plnohodnotnymi memi jsme je nakazili...pak i obycejne dite, bude schopne zmenit svet...a obycejna matka bude plodit neobycejne deti a naopak.. desime se vseho neznameho, proc tohodle bychom se prirozene nemeli bat? proc slepe verime, ze bude lip? proc neudelame si to proste neudelame lepsi sami a hned, nez doufat, ze to za nas udelaji nase deti a kez by to byly nase deti :( Aneta. PS: pokud citite jak pisete, tak presne chapete a vite..i to, co jsem zde nenapsala... :( vim to, ale pravem se desim pac ja bych podle tehle teorie mela byt indigova? a splodila kristalove dite? proc se bojim i ja???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Aneta
      Nejprve Vám poděkuji za obsáhlý komentář a gratuluji k holčičce. Zkusím Vám odpovědět, ale berte to jako jen můj názor, jste svobodná bytost a nikdy nikoho nebudu předělávat, nebo se snažit měnit jeho pohledy na život, ten si vždy musí rozhodnout každý sám, stačí, co Vám vtloukají sdělovací prostředky, okolí a je potřeba se jen naučit orientovat. Proč by jste nemohla být vnitřně hrdá na svou ratolest, když je opravdu dobrá, jen je důležité udržet si i nestranný pohled a snažit se věci posuzovat z nadhledu, pak je vše v pořádku. Zda je Adélka křišťálová, nebo má probuzeny schopnosti, které má každý z nás, jenže tímto systémem jsou tyto hned v zárodku umlčeny, poznáte jistě časem. Pokud ano, budete mít školu, protože okolí bude útočit a závidět, ale Vy to jistě ustojíte. A víte proč? Každá Dušička si své rodiče vybírá a ví moc dobře, zda to v této rodině ustojí společně s nimi, nebo ne, v opačném případě by se Vám taková bytůstka nenarodila a našla si jinou rodinu. Jeho cesta poznávání, učení, vyhovuje Vaší.
      Víte, ve svém základu pocházíme všichni z Vesmíru, inkarnujeme se zde, abychom se vzdělávali a učili tomu, co nám zatím chybí, ale je to stále Vaše dítě, protože jste mu dala život, bez něho by se nemohlo inkarnovat sem na Zemi. Vše je přirozený vývoj a ten vždy expanduje a pokud se nezničí svou arogantností, bude stejně expandovat do vesmíru, vyvíjet se dál, až dojde nakonec ke svému základu, odkud se inkarnuje, v tomto případě druh člověk, se svou DNA. Souhlasím s Vámi, nerozlišuji na děti indigové, křišťálové a jiné nesmysly, rozděluji děti podle vnímavosti ke svému okolí, podle projevu citu, prostě podle zděděných zákonů lidství a dnes se rodí hodně těch, co jim tyto atributy základního lidství chybí, to jsou bytůstky, které ve svých minulých životech propadly a chtějí se těchto negativních věcí zbavit, jenže tento systém je opět sváže svými negativními projevy a většinou zase prohrají „celý ročník“. Takže Vy jako celá rodina, máte nyní velmi důležitý úkol, ukazovat okolí, že existuje i jiná cesta života, se skromností, láskou, vzájemným porozuměním a hlavně držením jako buňka pohromadě. Nemyslete si, že Vás okolí nepozoruje, nemusíte nikomu nic předvádět, oni to sami vycítí a poznají, to je Váš úkol nyní zde, ukazovat cestu ostatním i přes Vašeho potomka. Pokud se Váš příspěvek bude týkat věcí, které nebudete chtít zveřejnit, napište na Mail. Držím Vám palce.

      Vymazat
    2. Dobrý den, děkuji za odpověď, není důvod něco mazat a skrývat, jsem celkem otevřena a své názory nebo pociy mi nedělá problém říkat na hlas, kdekoliv a komukoliv...jsem takova spíš protiproudová :) Rozhodně, ať má malá prdelka udělá cokoliv, hrdá budu, vždy, ...a boj s okolím, to vůbec neřeším, to je to nejmenší zlo, páč s lidmi bojujeme přece vždy a že se vzájemně ovlivňujeme je taky fakt,nebo ze jsem sledovana, jeje to bych mohla psat roman:) to není zrovna to, co jsem popisovala, ale snažila jsem se zjistit, jestli vubec jsme připraveni na to, aby nám vlastní dítě vyprávělo o minulém životě, nejsem si jistá, jestli bychom si minulé životy měli pamatovat, dyť mě to přijde jako pokračování toho minulého prece to dite nezahodi vzpominky a nesmaze je, ale bude v nich pokracovat s duchem dospeleho cloveka, pak už nelze přece hovořit o ratolesti? ale o dospele bytosti co jednou zemrela a ted se vratila v podobe me dcery... tenhle fakt je mrazici a jak muzeme mit nadhled nad pupecnim poutem mezi matko a dcerou, ale chapu, ze dat mi odpovedi ani neni ve vasich silach spis je hledam nekde uvnitr sebe.. dekuji za gratulaci a prani, hodne stesti v zivote a mnoho takovych zajimavych clanku s uctou Aneta

      Vymazat
    3. to Aneta: .....spíš je hledam někde uvnitř sebe..... však Vy na to dojdete, vše je tak, jak má být, jistě si na to pak vzpomenete!

      Vymazat
    4. Milá Anet, váš článek je docela děsivý a já si myslím, že takhle o svých dětech přece přemýšlet nemůžeme, pokud věříte na křišťálové děti,tak také věříte na inkarnací a tím pádem ani vy ani já tady nejsme poprvé a možná ani naposled, jenže ty naše křišťálky jsou (mám také doma takový malý zázrak) duše mnohem starší a moudřejší a tak nás mohou v hodně věcech překvapovat a učit. Za poslední asi dva roky jsme s manželem prošli velkou změnou a já to neberu jako náhodu, ale jako přípravu na to, správně vychovat a pochopit takové děťátko. Jak píše IV je to pořád vaše dítě má vaše geny i povahové rysy, je vám podobné a tak se ho nebojte, ale naopak buďte šťastní a rodičovství si užívejte, naše dcera nás překvapuje každý den a je to úžasné, těším se na to, že se možná dovíme něco víc, že nám otevře tu svou úžasnou duši a beru to jako výzvu, že si vybrala právě nás. S pozdravem Petra

      Vymazat
    5. to Petra
      Ano Petro, velmi pěkně napsaný příspěvek, s nadhledem, bez jak říkáme opičí lásky a radujete se, vnitřně chápete a to je moc dobře.
      Víte, napíší i takové ty maminy s opičí láskou, co je to tady za blbost a vůbec se nezamyslí, kdybych dlouhá léta nepracoval v pedagogice a nepotrdili mně závěry i kolegové, bez přetvářky, ani by tento článek možná nevznikl, ale jsem rád, že jsou i tací rodičové, jako Vy, normální a střízlivě uvažující již na vyšší laťce.
      Jsou i takové matky, které se i pohoršují nad tímto článkem, vzniklým z reálu a říkají : Co je to za blbost! Odpovídám, že nikomu nic nevnucuji, jen často chybí soudnost a ať si žije svůj sen dále, pak přijde probuzení i těch rodičů samotných a možná si pak vzpomenou na tento rozbor.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.