úterý 15. listopadu 2011

Energetická pásma



Nedávno jsem měl dotaz od čtenáře Jirky s tímto zněním: Děkuji za zveřejnění konstrukce šetřiče UF5. Nebyl zde sice sdělen princip funkce, přesto si myslím, že by efektu úspory mohlo být dosaženo i aplikací v nasávacím potrubí spalovacího vzduchu u kondenzačního plynového kotle. Prosím o názor. Jirka

Záměrně jsem dal nadpis „Energetická pásma“, v prvé řadě to není pro roboty lehké najít v tématech „Volná energie“ a navíc název dost dobře vystihuje celou problematiku dotazu Jirky. Ten kdo chce hledat, vždy najde. Již jsem na tuto otázku odpovídal v komentářích u UF5: Nevidím důvod, proč bych měl veřejně suplovat práci vědeckých týmu v jejich teoriích a následných měřeních, jež jsou za to placeni. Jsou to moje výzkumy, teorie a měření, o uveřejnění teorie si rozhodnu sám a nemíním je přednášet dnešním "kapacitám", co vše ví a znají, jen ať si tím projdou. Navíc nechci někomu dávat možnost si urobiť na těchto věcech disertační práce apod. Ať je to jakkoliv, rozhodl jsem se po zkušenostech dávat zdarma veřejnosti tyto věci a ne si chránit své myšlenky patenty apod. a dělat pak vědeckého Hujera, tím aktivuji mnoho dalších zkoumavých lidiček pro otevřené bádání, i když někdy pro někoho v garáži nebo v kuchyni. Ať jsou tyto práce inspirací pro ostatní, které to baví, když se něco povede, znám dobře český národ, že si to vždy vyrobí a heslem brácha na bráchu se tyto věci dostanou bez patentových obezliček jistých Hujerů, kteří za vším vidí jen peníze, mezi lidi. Někdo si v tomto momentě řekne, že jsem odjinud, asi ano, ale dnešní peněžní chamtivost mně k těmto názorům dovedla.

Žádné z těchto zařízení ať je to UF5 a jiné práce, které zde uveřejňuji vám neušetří např. celou nádrž benzinu apod., jsou to malé krůčky bez milionových vybavení přístroji a pracovními podmínkami těch, kteří by v prvé řadě měli objevovat věci pro lidi, pro jejich ulehčení v životě. Jsou to směry, které nastiňuji a vše co zde píši, má svůj účel a kdo umí číst i mezi řádky a dovede asociovat, tak se mu mozaika myšlenek lehce poskládá.

K věci od čtenáře Jirky.
Jiný pohled.
Palivová směs, která se přivádí do motorů se skládá vlastně z výbušných nebo hořlavých směsí, kde jednotlivé částečky – molekuly této směsi nemají velké mezery a jsou proti plynům více hrubé. Další a velmi důležitý rozdíl je z mého pohledu v tom, že rozděluji hmotu, v tomto případě zmíněné hořlavé směsi dle energetických pásem. Každá látka má své energetické pásmo dané. Vložíme-li diamagnetickou látku a tyto směsi to jsou, do vnějšího a vyššího nějakého energetického pole, nebude toto pole působit na nemagnetický atom vcelku, ale začne ovlivňovat pohyb jednotlivých elektronů( fotonů- tak to lépe vystihne podstatu,), jež obíhají kolem jeho jádra. Pokud vnější
energetické pole nepůsobí, pohybuje se elektron po kruhové trajektorii působením elektrické coulombovské dostředivé síly. Vložíme-li ale diamagnetikum do vnějšího vyššího energetického pole, začne na obíhající elektrony v atomech působit navíc další "přídavná" dostředivá síla"  a dojde ke změně úhlové rychlosti pohybujícího se elektronu. U elektronu (fotonu) se tak objeví (naindukuje) jistý příspěvek energetického momentu( nárust energie fotonu ) . To by tak zatím v principu bylo naznačeno o funkčnosti dost. Navíc směsi do spalovacích motorů bych rozdělil a to benzínová směs má nižší energetické pásmo než plyn.
Nyní bych zde ukázal nějaká měření např. při spalování zemního plynu a jeho ovlivnění například zářičem UV, vyrobeným z UV ledek. Rovněž velmi zajímavé a tím i potvrzující tuto hypotézu je, že kmitočet UV zářiče ovlivňoval velmi celý experiment, včetně množství průtoku, udávaný v m3 do spalovacího média, v tomto případě zemního plynu.


Při docílení 74C z 54C vody .

Průtok UV do spalovací komory.



Všechny tyto experimenty opravdu naznačují, že celý Vesmír a tedy i náš svět je založen jen a jen na vibracích – tonech – kmitočtech, i když si to zatím věda moc nepřiznává, už staří mniši v Tibetu dovedli zvukem přinutit levitovat dost velký kámen, ale to pro vědecké elity znamená „jedna bába povídala“. Snažíme se objevovat Vesmír z venku, ale on je celý uvnitř, i v nás.

1 komentář:

  1. Diamagnetismus - musím se přiznat, že až do dneška jsem vůbec neměl tušení o čem tento článek je. A teď koukám jako blázen. Taková pecka! Škoda, že nemám plynový kotel. Mám ale zase jiná příjemná ohřívadla. :-) Samozřejmě je potřeba si po tomto přečíst i tady na blogu článek o elektřině, aby ho nemátly ty poblázněné kuličky věčně pelášící kolem jádra atomu.

    Tak a teď už jen najít nějaké diamagnetikum pro odstínění magn. pole u permanentních magnetů (nebo třeba té poťouchlé gravitace) a je to v kapse. "Jak prosté milý Watsone". Jenže to bude muset někdo jiný, kdo se nehrabe denně v hnoji. :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.