čtvrtek 17. listopadu 2011

Češi na dně kanálu.

lev sv. Václava

Dnes byl svátek naší státnosti, myslel jsem, že tento národ má svou hrdost a vždy projeví svou nespokojenost, i když mu to chvíli vždy trvá. Dnes už mohu jen konstatovat, že tento národ je ztracen. Je to národ egoistů, strašpytlů, nevšímavých a pokorných ovcí. Bude mít co chtěl.

Převážně mladí lidé 17.11.2011


V Budějicích se sešlo jen asi 150 lidí.

Převážně starší lidé 17.11.2011


Myslím, že je již zbytečné něco dál psát, jen to, že Češi jsou na dně největší žumpy, tma, sliz, kdo s kým, moje, kde co urvat a tak si tam rochní jak prasata a je jim dobře. Plnou hubu světla, dobro přitahuje dobro, tma přitahuje tmu, lásky (ke svému Egu), kecy, výsledek se dostavil.

Ti co zůstali svoji a vědí co jsou a kam patří, těm držím palce a posílám velkou ochranu, Vy si to zasloužíte. 
Temno jednou se prosvítí až Slunce zasvítí.
Tvary temna konec potká,
až se Světlo s nimi utká.
Bezduché Tvary záchranu hledat budou,
jenže oni hlavu budou mít dutou.
Lásku, cit a soucit k druhým ztratili,
protože se zbláznili,
do věcí a peněz, tak Tvare k Bohu již nelez.
Iv
A tak se slavil státní svátek – Den Nezávislosti - v Polsku 11.11.2011. Média mlčí a nebo ukazují bitky vyvolané záměrně provokatéry a u nás? Tolik mladých lidí, prostě všech, spontánní.

Když se mají házet vajíčka, rajčata, to je na Faceboku hned domluveno. Budou si doma lebedit, jak je tu všude kolem díky privatizaci všechno krásně ziskové a efektivní, jak už ve volbách díky bohu není skoro o čem populisticky rozhodovat, protože státu už opravdu, ale opravdu nic nepatří? Takových blbů je tu dost. Podle českých statistik jde o „osoby mladší, s vyšším příjmem a vyšším vzděláním“. Dnešní švejkové nejsou vůbec ničím nápadní. Jako by nebylo co převracet. Ve světě, kde se předstírá infantilita. Kde infantilita je dospělost. Hlavně že v IKEA nebo jinde bylo něco zlevněno.

Hrdý národ, díky Poláci!





4 komentáře:

  1. Je pěkné, že přišlo alespoň těch 150 lidí. Kdyby nepřišel nikdo, jen ten mladý muž s megafonem, tak to by byla tragédie. Weina ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Co si myslite konkretne o tom? http://www.osud.cz/studena-fuze-u-vas-doma-predzvest-konce-energetickych-koncernu

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem o tom psal skoro před měsícem, tady jsme víc v předu! Viz : http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/volna-energie-opet-potvrzena-e-cat.html

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím. Stručněji a výstižněji to již říct nešlo. Jaroslav.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.