neděle 18. září 2011

Modifikovaný elektret ME




Použití elektretů je u nás málo známé a tak se náš Tým pustil do ověřování, laborování, objevování a možností jeho využití. Nejvíce s ním laborují v Rusku, kde s ním vojenské odvětví má velmi dobré zkušenosti. Tyto naše informace jsou volné ke svému sebevzdělání a hlavně, nechceme polemizovat s odpůrci všech nových věcí, jsou to naše soukromé informace a výsledky používáme pro své osobní potřeby, takže to nikomu nevnucujeme, ani ho nechceme převést na víru jinou, respektujeme svobodnou vůli a ať si každý věří dál svým přesvědčením jak hrdlo ráčí, chceme jen pomoci lidem dobré vůle a něco se  vždy najde......

Na úpravu materiálu do formy elektretu lze použít různé materiály, ale modifikace na určený cíl je velmi odlišná.
Je všeobecně znám vliv záporných iontů na živé organismy, viz příklad pobyt v lesích, hlavně jehličnatých, jejichž jehličky jsou velmi dobrým prostředkem na výrobu záporných iontů. V oblasti léčení jsou záporné ionty vhodné na rychlou regeneraci, zvýšení odolnosti proti nemocem, hojení kostí a kloubů a zvýšená odolnost proti stresu.
Rovněž víme, že kladné ionty mohou přivádět bolesti, která ani analgetika nezvládnou ( velmi známý jev u citlivých jedinců – studeným „arogantním čumákům“ však polarita navenek většinou zdánlivě  nic nedělá, působí na ně skrytě, to zařídila příroda dobře!!), dochází ke změnám v kloubech, ve svalech a nakonec pokud je v ovzduší stálé velké množství kladných iontů dochází k celkovému a bolestivému ztuhnutí organismu.
Náš VDG
Tyto nové zdroje záporných iontů se vytvářejí v zásadě jen a jen influenční (název statická je špatný název) elektřinou, jež se vyskytuje volně v přírodě, např. ve formě blesků a nebo když prší. Pro výrobu této věci je třeba influenční potenciál nad 50 000V. Kdo trochu studoval staré egyptské zápisy, vzpomene si na malbu hada v baňce, jež je podepřena od země izolátory, tak kdo byl dál?  
Určitý materiál modifikujeme jistými postupy, kde hraje velkou roli teplota, podélné vlny, korona atd. A to tak, aby se dotyčný materiál stal zdrojem záporných iontů.
Jako vždy, všeho moc škodí, tak jak v přírodě, tak i u živých organismů. Vyrábíme si náplasti pro soukromé, tedy své použití, doba přiložení nesmí překročit 3 hodiny, větší dávky organismus stejně podle našich zkušeností nepřijme. Po použití tuto náplast uschováme do Al (staniol) obalu, kde tato náplast zregeneruje. Pole působí do hloubky 12 – 15 cm přes přirozené materiály a i přes sádru, tedy přes běžné šatstvo také. Nesmí se přikládat na holé tělo, jelikož kůže je vodivá a  náplast  by za chvíli nefungovala. Rovněž se náplast nesmí přikládat na oblast srdeční a krční a při aplikaci se nesmí požít ani malé množství alkoholu – naše zkušenost.
Naše osobní zkušenosti jsou, že rovněž působí na bércové vředy, které se ztratily do dvou dnů, rychlá regenerace kostní zlomeniny – když se doktor ptal, jak to že zlomenina srostla za 8 dnů komplet, raději bylo řečeno, bylinky, bylinky pane dochtore a byl pokoj, nebudeme přeci vnucovat této společnosti něco o co nestojí a nebo nevěří, škoda pak času, který dnes již graduje ( nemyslím tím ten náš mechanický čas-hodinky).
Tyto náplasti se nesmí vystavovat na sluníčku a nebo s nimi sedět v zimě u kamen, teplota nesmí překročit 60 st. C.
Rovněž je možné zlepšit tím i účinnost léčivých bylinek, přiložením náplasti na ně, tady vidíte jak je široké uplatnění a to bez prášků farmaceutických společností a zákazu MMS a podobných záměrných rádoby ochran zdraví - průhledné taktiky, variant na léčení organismu je a bude tolik, že hlídací orgány by musely zakázat za chvíli i dýchání.
Horší aspekty jež se nezveřejňují a je zajímavé že tyto orgány tomu nevěnují pozornost a to by měly je působení kladných iontů v prostoru kde žijeme a to ať ovzduší nad námi a nebo prostory v kterých bydlíme a nebo jak jsou nám podávány i potraviny. Záměrně se měřilo několik materiálů a video je zde: http://www.youtube.com/watch?v=g0Un6NMBbTE
Pořadí měřených materiálů na vyzařování kladných iontů: 1 náplast, 2 Petka od vody pro kojence – to je kladných iontů, tak na zdraví, 3 květináč plastový – proto kytky tak v něm dobře nerostou, 4 polystyren – zateplují se tím domy, tam bude kladných iontů, hlavně že ušetříme za topení, ale až si budeme platit léčení, tak se prohnem, hlavně že máme polystyrén a jsme tam jak v kleci, 5 – dřevotříska a to nemluvíme o pojivech, 6 nedepolarizovaná náplast – musí se uložit do zkratovacího obalu a pak se již naformuje, 7 – pvc na foliovníky, to je pak šmak, až nám bolí z toho hlava, 8 – depolarizovaná náplast.
Tak věřte, nevěřte, spadla Vám brada?  Pro aktivní oponenty – jasně je to blbost, máte vždy pravdu, tak sem nelezte,  pro přemýšlející myslím dost velká náruč nových vědomostí a uvědomění si, jak svět klouže na povrchu a jaký je opravdový zájem o zdraví občanů ….. raději už dost, "jen dodržujte pitný režim v PET lahvích", navíc již stejně s mrtvou vodou - dobrou chuť.

Příbuzné téma pro celkový obrázek zde: http://energieupramene.blogspot.com/2011/05/vliv-tvaru-na-prostor.html



8 komentářů:

  1. Urcite je to zajimave a kdyz vidim vysledky tak duverive. A kdyz uz ten polystiren na baraku mam a znehodnotil jsem prostredi v kterem ziju, tak je otazka zda a cim bych ho mohl dat do vysledku ktery mi bude prospivat? (aniz bych polystiren odstranil)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto články zde nejsou k tomu, aby někoho přesvědčovaly, jen seznamují s věcmi a každý je sám zodpovědný sám za sebe. Pokud chcete zlepšit životní prostředí u sebe doma, v tomto případě doporučuji "Ionizátor záporných iontů", tím by mělo dojít k vyrovnání a nebo časté větrání.

      Vymazat
    2. zdravim mam problem nemužu si vilečit visokej tlak a mnel sem trombozu nohi a za 3 mam visokej cukr a nefunguje mi slinifka poradite diki moc

      Vymazat
    3. Máte tedy pěkně rozhozenou energetiku, proč se tak v životě rozčilujete, zkuste být více k sobě sobečtější a přestaňte se ohlížet stále na druhé. Nemyslím to aby jste byl sobec, ale měl se více rád a více se miloval, narodíte se sám a sám i odejdete. Když se budete mít více rád, i Vaše okolí to začne vnímat a budete v okolí působit pozitivně a vy budete více a více fit. Již jsem tady psal článek, týká se u Vás např. o Jiaogulan: http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/jiaogulan-petilisty-zensen.html
      Hlavně jej užívejte každý den syrový, co nejvíce jako přílohu k jídlu - nasekat na drobno a posypat třeba na chleba, k hlavnímu jídlu atd. První se Vám začne snižovat tlak a pak to ostatní přijde. Hlavně pohoda - vím že to dnes je těžké, ale je to Váš život, ne vašich členů rodiny, až se budete uzdravovat, bude i rodina šťastná.
      Mějte se fajn a držím palce.

      Vymazat
    4. Ještě jsem zapoměl, vyhoďte všechny vody z PET lahví, nekupujte je - je to mrtvá voda. Strčte si vodu z vodovodu do lednice a druhý den ji roztátou upíjejte, budete více vitální a pomůžete tělu v uzdrasvování : http://energieupramene.blogspot.com/2011/08/ledinkova-voda.html

      Vymazat
    5. Iv ty píšeš do ledničky, ale spíš jsi asi měl na mysli do mrazničky. A tam ji dám stejně v PET, ale nebude v ní dlouho(a hlavně bude čerstvě načepovaná).. tak to vyzkouším..
      Pro anonyma- trombózu způsobují jogurty vynechat a bude lépe..

      Vymazat
    6. Tak, tak, v obraze mám mrazničku šuflík a na klávesnici ledničku, jinak s tou vodou, v té PET je tam opravdu chvíli a vydrží rozpínavost, kdežto dát to do skla je střepinové pasé. Děkuji za pomoc.

      Vymazat
  2. Ja tyto stranky velice dobre chapu a jsem velice vdecny za neuveritelne informace ktere poskytujete. A jsem za ne velice vdecny. A musim podotknout ze nektere rady zde jsou k nezapalceni. Viz muj nasledny prispevek k zmrzle vode.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.