sobota 27. srpna 2011

Aktuálně 27.08.2011



Dnes 27.8.2011 se zachvěla zem pouze v České republice na Opatově 09:21 hod. magnituda 2.0
Itálie - Civitanova Marche v 05:53 hod. magnituda 2.8
Španělsko - Riogordo v 07:54 hod. magnituda 3.5
Jinak hurikán Irena  prochází částí východního pobřeží USA a Canady.


Proč jsem to zde dal a zrovna dnes?
Podle Máyů začíná období "rozpadu", vrchol z 26 na 27.8.2011 a celé období končí 28.10.2011, kdy podle Callemana rovněž končí Mayský kalendář. Bylo by na čase, kdyby se to staré začalo rozpadávat a člověk konečně začal směřovat k jednotě s Vesmírem,  některé to bude bolet.
 
Pokud by si chtěl někdo přečíst podrobnější informace, od p. Callemana vyšla kniha Mayský kalendář – průvodce lidskou evolucí.
http://www.uloz.to/10018019/calleman-cark-johan-maysky-kalendar-pruvodce-budoucnosti-lidstva-pdf

2 komentáře:

  1. Zdravím iv
    dnes jsem měl ohledně zvýšené sluneční aktivity taky nějaký myšlenky, co jsem tak dnes četl různé zmanipulované zprávy v mediích tak sem si říkal kdy ti ovčani dostanou rozum a přestanou to poslouchat a věřit tomu a přišel sem na to že dokud budou média fungovat nic se nezmění....takže co by pomohlo?....pořádná sluneční bouře a takovej lehčí kolaps min, komunikačných satelitů a vysílačů.....lidi by pár dní či měsíců neměli tv ani rozhlas a začli by snad používat vlastní rozum.......ono to bude možná trochu drsné a těžké období, ale jinak se lidi asi nepohnou z místa.....
    ahoj laik

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj laik,
    mám rád hlavy otevřené, děkuji. To co jsi nastínil, o tom jsem se nenápadně zmínil v článku "Bouře na Slunci" a hlavy otevřené si to určitě přebraly. Ano, máš dobré tušení, zásadní změna se uskuteční po kolapsu veškerých informačních a bankovních médiích, jinak tato společnost se bude držet tohoto systému zuby nehty a nikdo z jistých lidí si nepřeje změnu za pomoci ztrát lidských životů. Toto je nejschůdnější cesta a každý bude muset začít od píky a hlavně se ukáže co v něm opravdu je dobrého, jak v manuální, tak mozkové činnosti, příživníci budou odsunuti z lidské společnosti, protože těm ostatním nedokážou vzájemně si pomoci.
    Měj se fajn Iv

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.